reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martttika u nas fakt chrzestny zniknal razem z ojcem, ale przy chrzcinach oliwi bylo troche inaczej bo my bylismy razem.
poza tym w styczniu tego roku chrzestny malej zmarl, wiec nie ma juz nawet opcji poznac go...
bylysmy na lodach i dlugim spacerze z psem, teraz mloda je.
korzystaj i odpocywaj jak siostra dziecie na spacer bierze, eh fakt to zawsze mega ulga...
poza tym w styczniu tego roku chrzestny malej zmarl, wiec nie ma juz nawet opcji poznac go...
bylysmy na lodach i dlugim spacerze z psem, teraz mloda je.
korzystaj i odpocywaj jak siostra dziecie na spacer bierze, eh fakt to zawsze mega ulga...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
pobudka kobiety...
inamorate udanej imrezy
czekamy na fotki....
wczoraj piekne slonce a dzis szaro... normalnie rewelacja...
pobudka kobiety...
inamorate udanej imrezy
wczoraj piekne slonce a dzis szaro... normalnie rewelacja...
Wiecie co, a u mnie ślicznie, chociaż ja też coraz gorzej się czuję...
W ogóle to jestem od wczoraj tak wkurzona, że szkoda gadać :-( A wszystko przez te chrzciny i przeprowadzkę do rodziców. Ja tyle lat mieszkałam bez nich, ze czasami czuje się tu jak ubezwłasnowolniona... Strasznie narzucają mi swoje zdanie i oczywiście wiedzą lepiej co mam robić, bo przecież ja całe życie popełniam błędy
Wczoraj pokłóciłyśmy sie z mamą o głupie ubranko do chrztu, bo ona koniecznie chce je kupić, a ja w końcu musiałam ustąpić, bo niezła awantura się szykowała :-( No z jednej strony ktoś by pomyślał, że spoko, bo chce pomóc, ale z drugiej sposób w jaki to robi to tak jakbym ja nie miała nic do powiedzenia. Jestem wdzięczna za pomoc i chyba muszę zacisnąć zęby i jakoś przetrwać ten czas mieszkania z nimi, bo sama rzeczywiście sobie nie poradzę :-(
Ufff musiałam się wygadać......
W ogóle to jestem od wczoraj tak wkurzona, że szkoda gadać :-( A wszystko przez te chrzciny i przeprowadzkę do rodziców. Ja tyle lat mieszkałam bez nich, ze czasami czuje się tu jak ubezwłasnowolniona... Strasznie narzucają mi swoje zdanie i oczywiście wiedzą lepiej co mam robić, bo przecież ja całe życie popełniam błędy
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Ufff musiałam się wygadać......
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
martttika niestety takie sytuacje sie zdazaja jaksie mieszka z rodzicami... ja do dzis sie kloce na pozadku dziennym z mama... praktycznie czasem o byle co...
nie raz musze jej dobitnie przypomniec ze ona juz swoje dzieic wychowala...a wnukow sie nie wychowuje i sie w to nie wtraca.
dobrze ze teraz czesc czasu nie mam jej w pl, bo za dlugo pod jednym dachem nie mozmey byc
nie raz musze jej dobitnie przypomniec ze ona juz swoje dzieic wychowala...a wnukow sie nie wychowuje i sie w to nie wtraca.
dobrze ze teraz czesc czasu nie mam jej w pl, bo za dlugo pod jednym dachem nie mozmey byc
reklama