reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tak wiem wiem ze nie powinnam ale co zrobic lzy same leca :-( Wy macie sile bo macie juz swoje dzieciatka ze soba i nie macie nawet czasu myslec o exach bo dzieciatka zajmuja duzo czasu a ja tylko leze w lozku gapie sie w sufit i rozmyslam :baffled:

martika ja ostatio wynajmowalam kawalerke w sredniej dzielnicy katowic 20m kwadratowych za 1100 :baffled: takie niestety tu sa ceny :baffled: jednym slowem bezradnosc z moja wyplata na maciezynskim a na wychowawczym to juz nie wspomne :baffled:

reklama
A fajnie było bardzo sympatycznie, malutka jak aniołek zacieszała się do księdza a na koniec usneła. Imprezka trwa :-D a mała szaleje dalej :-D oczy jak 5zl i spac nie chce. Ksiądz super, wpadł do nas po chrzcinach posiedział pośmiał się i było bardzo miło, obiecał wpaść jeszcze na grilla :-D Nie mógł przeżyć że taka fajna i samotna :-D ehehe

Raczkowa głowa do góry, oni nie są warci naszych łez, wiadomo ze nie jest łatwo sie powstrzymac od płaczu i nie myslec no ale co zrobić. Trzeba sie jak przekonywac w tym ze tak widocznie musi byc i tak bedzie lepiej. Ciekawe czy ta jego lasencja wie o tobie i o tym ze spodziewasz sie dziecka.. jak tak to glupia jest ze włącza sie w jego zycie w takim akurat momencie. pewnie jakas pusta i nie zdaje sobie sprawy z tego co robi.. Albo poprostu twoj dawca chce ci zagrac na nerwach.. Mysle ze jego nowy związek to kolejny fakt ktory mozesz kiedys wykorzystac w sądzie, pokazując jaki jest lekkomyslny i nie odpowiedzialny..
A tak dla pocieszenia dodam ze moj dawca gdzies miesiąc po tym jak okazało sie ze bedziemy miec dzidziusia powiedział mi ze jednak kocha nadal swoją byłą:-D ma wuczucie nie? szkoda ze o tym nie wspomniał zaczym mnie...;/ a teraz tez sama nie wiem czy jest z nią czy nie i moze i dobrze bo tez bylo by mi przykro...
Trzymaj sie dzielnie!;-)

Raczkowa Ty się nie przejmuj jakimś dawcą paantem, a laska napewno nie jest za inteligentna bo inaczej by z nim nie była. U mnie taka sama sytuacja, a zycze im zeby sie oboje walili na pysk :-D

dzien dobry

inamorate piekne fotki:)
sliczna ta twoja ksiezniczka:)

superze impreza udana

raczkowa kobietko, glowa do gory, z czasem bedzie duoz duzo lepiej.

raczkowa zdjecia sa w grupie. wiec spokojnie mozesz przejrzec.

dziewcyzny te ich nowe panienki to pewnie niewiele wiedza... ale tak czy inaczej trzeba mega dystansu nabrac do tego solidnego dystansu bo jeszcze nie raz beda chcieli pokazac jacy to z nich maczo....

nie wiem czy wie ale pewnie tak ona sama wychowuje 2 corki a on o tym nie wie ze ja wiem i chyba wolalabym nie wiedziec :-( ale napisalam hahah :-D mam nadzieje ze zrozumialyscie o co mi chodzilo :-D kolejny dzien dola przez tego buraka kurde in dalej tym bedzie lepiej wiem :tak:

reklama
hej, przyszlam sie przywitac,bo puszczam mloda na gry.pl,a ja poczytam sobie psa do egzaminu

niestety u nas taki socjal w ogule dla rodzin,nie mowiac dla samotnych rodzicow,ze szkoda mowic,bo jak sie pojdzie do pracy to juz ci nawet rodzinne, fundusz nie przysluguje,jak bralam 3 miesiace,bo w poprzednim roku zaczynalam prace we wrzesniu i za 4 miesiace sie zakwalifikowalam,jak policzyli mi w nast za rok to juz byla lipa,a nie zarabialam kokosow,bo ok 1000 na reke,pozniej na mieszkaniowy jak mieszkam przez chwile sama tez mialam za duze dochody:wściekła/y:
niestety nie ma innego wyjscia jak u rodzicow,bo inaczej cala lub prawie cala pensia by szla na wynajecie kawalerki,a gdzie dopiero zycie na caly miesiac,a pozniej jak sie stanie na nogi to moze sie uda, czy dziadki pomoga
ja mam ten plus,ze tata ma zmiany i dzialke,wiec jak jest cieplo to go malo w domu,mama na popoludnowki zawsze,to w tyg widzimy sie dopiero 22,ale i tak w weekand czy inaczej jest jakis spiecie z nimi, tym bardziej jak siora z jezdza z zagranicy i mamuska do niej mowi zrob to,a ona nie zrobi,to ona sie zabiera,bo trzeba ogarnoc i itp,ja jakos sama musze to zrobic

za oknem ladnie swieci slonce,wiec pewnie po kosciele bedzie spacer,moze lody??

Do góry