reklama
inamorate a kij im w oko po co kontakty na siłę??? nie chcą to niech spadają nasze dzieci ma kto kochać MY u mnie chrzestnym został mój brat który wogóle nie angażuje się w kontakty z moim synem i koleżanka ze studiów, bo chciałam kuzynkę ale jak ją zapraszałam przed chrzcinami kilka razy olewała zaproszenia, a ja naprawdę mam zasadę nic na siłę
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa jakby co to umylam kolejne okno, kurde niby robialm przed swietami a syf jak cholera...
obiad juzz gotowy
dziecie sie ucieszy bo ma cisato z truskawkami
jeszcze tylko spacer z psem.... i luzik
obiad juzz gotowy
inamorate
marcóweczka 2012 :)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate zaoszczedzisz akurat na soalrek
ja tez wkncu musze isc... ale jakos btak mobilizacji do wczesniejszego wychoodzenia z domu.... a czas by byl sie troche opalic
ja tez wkncu musze isc... ale jakos btak mobilizacji do wczesniejszego wychoodzenia z domu.... a czas by byl sie troche opalic
raczkowa jakby co to umylam kolejne okno, kurde niby robialm przed swietami a syf jak cholera...
obiad juzz gotowy
matka polka kobieta pracujaca normalnie gdyby ode mnie to zalezalo mialabys nobla :-)
inamorate solka dobry pomysl tez zawsze lecial sie wygrzac szcegolnie zima
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa poki jestem w domu musze cos robic zeby sie nei zanudzic...
inamorate zdrowka, nie zaraz corci.
my juz w domu jestesmy. pogoda sie cos szara robi...
inamorate zdrowka, nie zaraz corci.
my juz w domu jestesmy. pogoda sie cos szara robi...
reklama
ollka dlatego ja nie chciałam brata tatulka, bo właśnie tego się obawiałam, że zniknie razem z nim, a poza tym się nie zgodził (hmmm to nie mi odmawia tylko dziecku, burak)
zazdroszczę Wam salarek, ja po tych swoich zabiegach to nie mogę za bardzo :-( jestem blada jak ściana, ale ostatnio zainwestowałam w balsam brązujący, żeby jakoś wyglądać :-) W końcu wiosna to chce się coś zmienić :-)
właśnie moja siostra zabrała małego na spacer (tylko WY zrozumiecie jakie to błogosławieństwo!), ja próbuję się uporać z burdellem jaki panuje w pokoju, ale ciężko idzie... W ogóle mam dziś jakiś kiepski dzień, denerwuję się, że nie zdążę z chrzcinami, jeszcze dawca zachowuje się tak jakby to nie jego syn i mam mnóstwo nieprzyjemności dziś z jego strony :-(
zazdroszczę Wam salarek, ja po tych swoich zabiegach to nie mogę za bardzo :-( jestem blada jak ściana, ale ostatnio zainwestowałam w balsam brązujący, żeby jakoś wyglądać :-) W końcu wiosna to chce się coś zmienić :-)
właśnie moja siostra zabrała małego na spacer (tylko WY zrozumiecie jakie to błogosławieństwo!), ja próbuję się uporać z burdellem jaki panuje w pokoju, ale ciężko idzie... W ogóle mam dziś jakiś kiepski dzień, denerwuję się, że nie zdążę z chrzcinami, jeszcze dawca zachowuje się tak jakby to nie jego syn i mam mnóstwo nieprzyjemności dziś z jego strony :-(