reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

olka boze skad u Ciebie tyle sily na robienie tego wszystkiego :szok: na prawde podziwiam :tak:

u mnie za chrzestnych tez chyba bedzie maz mojej kuzynki i kolezanka takze tylko moja strona no chyba ze cos sie diametralnie zmieni choc watpie :baffled:

reklama
inamorate a kij im w oko po co kontakty na siłę??? nie chcą to niech spadają nasze dzieci ma kto kochać MY :-D u mnie chrzestnym został mój brat który wogóle nie angażuje się w kontakty z moim synem i koleżanka ze studiów, bo chciałam kuzynkę ale jak ją zapraszałam przed chrzcinami kilka razy olewała zaproszenia, a ja naprawdę mam zasadę nic na siłę:confused::sorry2:

raczkowa jakby co to umylam kolejne okno, kurde niby robialm przed swietami a syf jak cholera...
obiad juzz gotowy:)
dziecie sie ucieszy bo ma cisato z truskawkami:)

jeszcze tylko spacer z psem.... i luzik

jaimis świeta racja nic na siłe :-D

a mnie coś bierze, w kościach łamie, katar mam i głowa boli :-( no ale się wnerwiłam żebym tylko małej nie zaraziła :wściekła/y:
Skikne sobie dzisiaj na solarium to mi się dupsko wygrzeje :-D i do tesco bo 120pampków za 95zł no normalnie jakieś 15zł zaoszczędzę :-D

inamorate zaoszczedzisz akurat na soalrek:)

ja tez wkncu musze isc... ale jakos btak mobilizacji do wczesniejszego wychoodzenia z domu.... a czas by byl sie troche opalic

inamorate ty się nie wygłupiaj i na zaraż córci przed jej pierwszą dużą imprezą:shocked2:

ja to jestem tak blada ze skłonnością do opalania że bym musiała nocować w solarce żeby były efekty :-D

raczkowa jakby co to umylam kolejne okno, kurde niby robialm przed swietami a syf jak cholera...
obiad juzz gotowy:)
dziecie sie ucieszy bo ma cisato z truskawkami:)

jeszcze tylko spacer z psem.... i luzik

matka polka kobieta pracujaca normalnie gdyby ode mnie to zalezalo mialabys nobla :tak::-)

inamorate solka dobry pomysl tez zawsze lecial sie wygrzac szcegolnie zima :-D

reklama
ollka dlatego ja nie chciałam brata tatulka, bo właśnie tego się obawiałam, że zniknie razem z nim, a poza tym się nie zgodził (hmmm to nie mi odmawia tylko dziecku, burak)

zazdroszczę Wam salarek, ja po tych swoich zabiegach to nie mogę za bardzo :-( jestem blada jak ściana, ale ostatnio zainwestowałam w balsam brązujący, żeby jakoś wyglądać :-) W końcu wiosna to chce się coś zmienić :-)

właśnie moja siostra zabrała małego na spacer (tylko WY zrozumiecie jakie to błogosławieństwo!:-p), ja próbuję się uporać z burdellem jaki panuje w pokoju, ale ciężko idzie... W ogóle mam dziś jakiś kiepski dzień, denerwuję się, że nie zdążę z chrzcinami, jeszcze dawca zachowuje się tak jakby to nie jego syn i mam mnóstwo nieprzyjemności dziś z jego strony :-(

Do góry