reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

super to trzeba pani powiedziec ze dla Ciebie tez normalnym jest grzebanie w jej torebce i jeszcze nie widzialas ale jestes pewna ze spodoba Ci sie jej portwel i sobie go zabierasz :baffled:

reklama
Hejo :)

U nas też przepiękna pogoda, a ja się biorę za sprzątanie gotowanie itp bo przecież jutro chrzest Księżniczki :tak:

A w ogóle to chyba jakiś kryzys wieku średniego mam smutno tak jakoś :-(

raczkowa ja zaczne ze sklepow wynosic... bo panie psycholog mowi ze to normalne:angry::angry:
jak dla mnie z dziecmi trzeba o tym rozmoaiwac jak ejst taki problem... tak dlugo az sytuacje sie nie skoncza

inamorate to czeka was imprezka:) fajnie:)

inamorate jaki kryzys? kryzys to jest gospodarczy a Ty jestes piekna mloda mamusia :-) glowa do gory :tak:

ollka dobry pomysl :-D:-D wiesz nie wszyscy maja czas i umiejetnosci na rozmowe z dzieckiem a tak na prawde to tylko wymowki :baffled:

inamorate jutro???? w sobotę??? weż nie mów że ty w wieku średnim bo ja będę musiała mówić że w starczym wieku jestem :szok::no::szok: i co tatulek będzie na chrzcinach a kogo wybrałaś na chrzestnych???

raczkowa ja wiemz e to wymowki i to dosc glupie...

ja mam obiad postawiony, ciasto w peikarniku i lazienka wyszorowana alcznie z oknem... i natchnienia dalej brak....

inamorate mloda i piekna jestes wiec glowa do gory:tak::tak:

chrzciny... kieyd to bylo... u nas jeszcze wtedy druga babcia oliwi robila cala impreze, sama chciala... tylko na kosciol na wsi sie nie zgodzilam i zrobilam u siebie

u nas chrzciny były rok temu ostatnie tygodnie zainteresowania tatulka syneczkiem :-D:-D:-D bosze ile we mnie się zmieniło od tamtego roku :tak: z każdym dniem optymistyczniej patrzę na życie podstawa żeby była praca z resztą mam nadzieję damy sobie radę;-)

Na chrzestnych wziełam brata i bratową żeby było sprawiedliwie:-D

Tatuś milczy choć napisałam o chrzcie w końcu to ważne wydarzenie w życiu dziecka a niech się !$&(&!$ :-D:-D o!

A no w sobote bo ja nie chciałam w niedziele wolę sobotę ot co :-D

reklama
ollka22 u mnie chrzestni z mojej strony, bo z jego strony zero zainteresowania nikt małej nie widział co za $&%(:-D ale jak Hania będzie miała mój charakter to jestem pewna że im kiedyś dobitnie podziękuje :-D:-D

Do góry