reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja zaczne ze sklepow wynosic... bo panie psycholog mowi ze to normalne
jak dla mnie z dziecmi trzeba o tym rozmoaiwac jak ejst taki problem... tak dlugo az sytuacje sie nie skoncza
inamorate to czeka was imprezka fajnie
jak dla mnie z dziecmi trzeba o tym rozmoaiwac jak ejst taki problem... tak dlugo az sytuacje sie nie skoncza
inamorate to czeka was imprezka fajnie
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa ja wiemz e to wymowki i to dosc glupie...
ja mam obiad postawiony, ciasto w peikarniku i lazienka wyszorowana alcznie z oknem... i natchnienia dalej brak....
inamorate mloda i piekna jestes wiec glowa do gory
chrzciny... kieyd to bylo... u nas jeszcze wtedy druga babcia oliwi robila cala impreze, sama chciala... tylko na kosciol na wsi sie nie zgodzilam i zrobilam u siebie
ja mam obiad postawiony, ciasto w peikarniku i lazienka wyszorowana alcznie z oknem... i natchnienia dalej brak....
inamorate mloda i piekna jestes wiec glowa do gory
chrzciny... kieyd to bylo... u nas jeszcze wtedy druga babcia oliwi robila cala impreze, sama chciala... tylko na kosciol na wsi sie nie zgodzilam i zrobilam u siebie
u nas chrzciny były rok temu ostatnie tygodnie zainteresowania tatulka syneczkiem bosze ile we mnie się zmieniło od tamtego roku z każdym dniem optymistyczniej patrzę na życie podstawa żeby była praca z resztą mam nadzieję damy sobie radę;-)
inamorate
marcóweczka 2012 :)
Na chrzestnych wziełam brata i bratową żeby było sprawiedliwie
Tatuś milczy choć napisałam o chrzcie w końcu to ważne wydarzenie w życiu dziecka a niech się !$&(&!$ o!
A no w sobote bo ja nie chciałam w niedziele wolę sobotę ot co
Tatuś milczy choć napisałam o chrzcie w końcu to ważne wydarzenie w życiu dziecka a niech się !$&(&!$ o!
A no w sobote bo ja nie chciałam w niedziele wolę sobotę ot co
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
inamorate ja tez mam za chrzestna bratowa...
a chrzestnym byl brat ojca malej... wiec obecnie chrzestnego nie ma wcale.
a chrzestnym byl brat ojca malej... wiec obecnie chrzestnego nie ma wcale.
reklama