reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
u nas zerowka jest rano i popoludniu, przy czym ta popoludniowa jest darmowa, dzieci przerabiaja co trzeba i tyle.
dokonczylysmyz mala zadania i mamy luz
w weekend moze sobote imprezowac a w niedziele odpoczywac
dokonczylysmyz mala zadania i mamy luz
w weekend moze sobote imprezowac a w niedziele odpoczywac
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa imprezuje tylko mlodsza, mama w tym czasie odpoczywa, wczorja byly jedne urodziny, w sobote drugie...
moje dziecie juz spi, trzeba by psa wykapac...
moje dziecie juz spi, trzeba by psa wykapac...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
raczkowa chcac nie chcac to 3 godziny dla mnie, juz sie umowilam z kumplem na kawe w tym czasie.
dobra pies wykapany wiec mam wieczor dla siebie
dobra pies wykapany wiec mam wieczor dla siebie
ollka widocznie nie chce im się w to wszystko wnikać, bo po co im problemy? Przez taką olewczą kadrę kiedyś dojdzie do nieszczęścia, bo teraz kradną zabawki, a za parę lat będą walić inne dzieci i rośnie taki margines. Szok poprostu! Aaaaaa tak mi się przypomniało jak byłam w liceum i u nas w budynku mieściło się jeszcze gimnazjum i na zakończenie roku wychodząc ze szkoły chłopacy zaczęli walić swojego kolegę centralnie zaraz za szkolnymi schodami, a wychodząca nauczycielka uciekła, żeby tylko tego nie widzieć! Oczywiście wszystko widziała, a my bałyśmy się zareagować i obronić tego chłopaka, ale nauczycielce miałyśmy okazje przywalić za to co zrobiła!
raczkowa święta prawda! korzystaj teraz z tego czasu, bo później to nawet nie będziesz modliła się o to, żeby się ponudzić!
raczkowa święta prawda! korzystaj teraz z tego czasu, bo później to nawet nie będziesz modliła się o to, żeby się ponudzić!
Raczkowa bo pełno filmów teraz powstaje i nawet niektóre fajne ale powielane pomysły to już nie wydają się interesujące. Do leżaczka ja kładłam jak miał gdzies miesiąc bo wcześniej poprostu nie miałam a na wyczucie ;-)
ollka22 widzę że w pewnych rzeczach nic się nie zmienia jak ja byłam w szkole też kradli, dawaj jej tylko do przedszkola coś po czym nie będzie rozpaczać. Śmiać mi się chce jak nauczyciele z rodzicami się przepychają kto powinien wychowywać itd chyba po to są instytucje przedszkolno/szkolne żeby pomagać w wychowaniu, powinno się razem wychowywać, pomagać a nie tylko jak coś nie tak zwalać winę
inamorate spokojnie nie szalej gro takich zabawek wydaje się wyrąbiste a potem dzieci trochę poszaleją i olewają. Ja kupiłam małemu na 1 urodzinki zebrę fischer skoczek za 200 zł i na początku szalał i wogóle a teraz sporadycznie z niej korzysta. Dlatego jak ktoś nie ma wypłaty powyżej średniej krajowej niech te pierwsze lata myśli o używanych na tablicy czy gdzieś można znależć ze swojego miasta, u mnie jest "pchli" targ też tam chodzę popatrzeć, właśnie muszę poszukać teraz używanego 3-kołowca bo ja wiem czy będzie jeżdził i ile, a jest na tyle mały że nie będzie się kłócił że chce nowy:-)
ollka22 widzę że w pewnych rzeczach nic się nie zmienia jak ja byłam w szkole też kradli, dawaj jej tylko do przedszkola coś po czym nie będzie rozpaczać. Śmiać mi się chce jak nauczyciele z rodzicami się przepychają kto powinien wychowywać itd chyba po to są instytucje przedszkolno/szkolne żeby pomagać w wychowaniu, powinno się razem wychowywać, pomagać a nie tylko jak coś nie tak zwalać winę
inamorate spokojnie nie szalej gro takich zabawek wydaje się wyrąbiste a potem dzieci trochę poszaleją i olewają. Ja kupiłam małemu na 1 urodzinki zebrę fischer skoczek za 200 zł i na początku szalał i wogóle a teraz sporadycznie z niej korzysta. Dlatego jak ktoś nie ma wypłaty powyżej średniej krajowej niech te pierwsze lata myśli o używanych na tablicy czy gdzieś można znależć ze swojego miasta, u mnie jest "pchli" targ też tam chodzę popatrzeć, właśnie muszę poszukać teraz używanego 3-kołowca bo ja wiem czy będzie jeżdził i ile, a jest na tyle mały że nie będzie się kłócił że chce nowy:-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
bylam w przedszkolu... ale po rozmowie z pania oliwi i pania pedagog czuje sie jakbym byla z innego swiata....
podobno normlane jest to ze dzieci dziecia grzebia w szafkach... a ponoc panie mowia zeby juz nic w szatni nie zostawiali... jak dla mnie to nie jest rozwiazanie problemu bo w takiej sytuacji robi sie zebranie z rodzicami bo jak dla mnie kradzieze w przedskzolu to powazna sprawa....
zobaczymy co powiedza popoludniu bo maja rozmawiac z tymi 2 dziewczynkami....
poza tym u nas piekna pogoda....
bylam w przedszkolu... ale po rozmowie z pania oliwi i pania pedagog czuje sie jakbym byla z innego swiata....
podobno normlane jest to ze dzieci dziecia grzebia w szafkach... a ponoc panie mowia zeby juz nic w szatni nie zostawiali... jak dla mnie to nie jest rozwiazanie problemu bo w takiej sytuacji robi sie zebranie z rodzicami bo jak dla mnie kradzieze w przedskzolu to powazna sprawa....
zobaczymy co powiedza popoludniu bo maja rozmawiac z tymi 2 dziewczynkami....
poza tym u nas piekna pogoda....