reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
medina ja nie wiem jak minęły pierwsze 2 miesiące po rozstaniu, do dziś mi ciężko a minęło pół roku, postąpil jak cham i osioł a i tak go jeszcze kocham... rozstania są ciężkie, jak z kimś się wiążemy mamy nadzieję że nam się uda ... mi pomogło wypisywanie się tutaj, dużo siły dla Ciebie i córeczki aby przez to przebrnąć

the_devil witam i tu ;-) Nie ma co wczytywać się w stare posty lepiej pisać nowe :-)

hej devil,medina :)

a ja ciagle zabiegana,jak cieplo to do domu sie wraca po 19 i tylko na kolacje i spanie i mloda trzeba klasc,
dzis bylam na dniu matki,rano dostalam buziaka,a popoludniu bylo przedstawienie,jestem dumna z mojej mlodej
a jeszcze dzis na zuchach byla i jej sie podobalo

Witajcie :) Coś tu ucichło. A ja czekam na jakąś powazną dyskusję :) Medina znikła :( nikt sie niczym nie chwali i na nic nie narzeka :)
Nadzieja w Mozi ... że opowie nam o tych zuchach :)
A ja młodego wysyłam na dwie całodniowe wycieczki szkolne ... zasłużył :)

witam:)
ja tez zabiegana... ogolnie z moja obecnoscia bedzie lepiej jak sie remontw 100% skonczy... wtedy pewnie zacznie przygotowania do wakacji:)

devila gdzie te wycieczki??
my jutro idziemy na impreze urodzinowa kolezanki mlodej, wiec znow pol dnia zleci...

deviljezeli to nie tajemnica dlaczego sam wychowujesz syna??

Zacząłem pisać na swoim blogu o tym jak i dlaczego. Zaglądnij tam ollka22. Zapraszam. Przeczytaj. Jeśli znajde chwilkę, bede uzupełnił ten wpis. Tego czasu brakuje mi tak samo jak Wam. Ofiarną miłość mojej żony do syna powinien rozpatrzyć sąd tak jak zbrodniarzy wojennych. Tylko szybciej. Dużo szybciej. I bardziej surowo.
Porzuciła syna jak miał 10 lat. Ale to tylko fragment smutnej historii ... która jeszcze nie ma konca.

Misiek jedzie do Poznania i do Liberca :)

devil ojciec mojej corci zapomnial o jej istneiniu 4 lata temu...
sa alimenty i to na tyle.
o prawa rodzicielskie nawet nie walczyl...bo dla niego nie bylo warto...

bloga podczytalam... i szczerze nie rozumiem jak matak moze tak postapic... ale to sie tez ojcow tyczy... przeciez kazdy rodzic powinien dazyc dziecko takim samym uczuciem.

a wycieczki zapowiadaja sie fajnie, moja byla w kwietniuw krakowie i bardzo jej sie podobalo

reklama
Do góry