reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
medina zapraszamy
napisz nam cos wiecej o sobie...
napisz nam cos wiecej o sobie...
ollka22 my za nasz daliśmy gdzieś 130 zł to na głupie syropki jak mały pierwszy raz był chory wydaliśmy 80 zł, które nic nie dały, a antybiotyki czasami są niezbęnę, ale jeśli można ich uniknąć warto próbować
medina witaj
a pogoda czad dziś cały dzień z małym spacerowałam chyba zaraz padnę
medina witaj
a pogoda czad dziś cały dzień z małym spacerowałam chyba zaraz padnę
Dziewczyny dziekuje za powitanie. Przeraża mnie to,że tyle nas jest,a z drugiej strony mam nadzieję,że znajde tu fajne osoby.Mam roczną coreczke i jestem w trakcie rozstania z mężem.Pisze w trakcie poniewaz on na chłodno omawia ze mna szczegóły i uwaza ze tak jest ok.Nie mieszkamy w Polsce,ale to juz za chwile sie zmieni,bo ja z coreczka wracamy.To ja jak wzielismy slub przyjechałam do niego za granice i to ja teraz sie wyprowadzam.Tak naprawde gdybym chciała napisac dlaczego sie rozstajemy to nie moge,bo sama nie wiem dlaczego.Na razie jestem w stanie tylko tyle napisac,bo nie mam siły na nic.pozdrawiam serdecznie
Medina kazde rozstanie jest trudne,zycze ci duzo sily zeby przez to przejsc.piszesz ze mieszkasz za granica...a doklaniej?ja rownierz nie mieszkam w pl,ale przez wszystkie formalnosci przechodze tutaj a jakos nie wyobrazam sobie powrotu do kraju ale kazda sytuacje jest inna i kazda osoba potrzebuje czegos innego;-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry
medina kazde rozstanie jest trudne...
ja bym sie tylko zastanowila na twoim meijscu nad powrotem do polski... tutaj samotnym matkom nie jest latwo...
u nas juz dzis slonko po wczorajszej burzy. pewnei na spacer pojdziemy albo skoczymy na jakies zakupy bo prezentu trzeba dla kolezanki oliwi poszukac.
a pozatym mloda ma we wtorek teatr a pod koniec tyg pewnie dzien mamy i taty...
medina kazde rozstanie jest trudne...
ja bym sie tylko zastanowila na twoim meijscu nad powrotem do polski... tutaj samotnym matkom nie jest latwo...
u nas juz dzis slonko po wczorajszej burzy. pewnei na spacer pojdziemy albo skoczymy na jakies zakupy bo prezentu trzeba dla kolezanki oliwi poszukac.
a pozatym mloda ma we wtorek teatr a pod koniec tyg pewnie dzien mamy i taty...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
prezent mamy, male zakupy zrobione.. mloda poszla spac wiec ja mam luz/// oj jak fajnie
reklama
Dzień Dobry. Wkręcę się gdzieś tutaj ? Wszystkie sie chwalicie ze macie trochę luzu, bo młodzi już śpią, więc i ja się pochwalę że mam za sobą już trud dzisiejszego dnia. Przywitam się tylko i wracam do czytania starszych postów. jestem tu od niedawna i nie chce strzelić jakiejś gafy. Serdecznie was pozdrawiam i życzę udanych dyskusji (przy kawie i herbatce )