reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ollka22 my za nasz daliśmy gdzieś 130 zł to na głupie syropki jak mały pierwszy raz był chory wydaliśmy 80 zł, które nic nie dały, a antybiotyki czasami są niezbęnę, ale jeśli można ich uniknąć warto próbować
medina witaj

a pogoda czad dziś cały dzień z małym spacerowałam chyba zaraz padnę

Dziewczyny dziekuje za powitanie. Przeraża mnie to,że tyle nas jest,a z drugiej strony mam nadzieję,że znajde tu fajne osoby.Mam roczną coreczke i jestem w trakcie rozstania z mężem.Pisze w trakcie poniewaz on na chłodno omawia ze mna szczegóły i uwaza ze tak jest ok.Nie mieszkamy w Polsce,ale to juz za chwile sie zmieni,bo ja z coreczka wracamy.To ja jak wzielismy slub przyjechałam do niego za granice i to ja teraz sie wyprowadzam.Tak naprawde gdybym chciała napisac dlaczego sie rozstajemy to nie moge,bo sama nie wiem dlaczego.Na razie jestem w stanie tylko tyle napisac,bo nie mam siły na nic.pozdrawiam serdecznie

Medina kazde rozstanie jest trudne,zycze ci duzo sily zeby przez to przejsc.piszesz ze mieszkasz za granica...a doklaniej?ja rownierz nie mieszkam w pl,ale przez wszystkie formalnosci przechodze tutaj a jakos nie wyobrazam sobie powrotu do kraju:no: ale kazda sytuacje jest inna i kazda osoba potrzebuje czegos innego;-)

dzien dobry
medina kazde rozstanie jest trudne...
ja bym sie tylko zastanowila na twoim meijscu nad powrotem do polski... tutaj samotnym matkom nie jest latwo...

u nas juz dzis slonko po wczorajszej burzy. pewnei na spacer pojdziemy albo skoczymy na jakies zakupy bo prezentu trzeba dla kolezanki oliwi poszukac.

a pozatym mloda ma we wtorek teatr a pod koniec tyg pewnie dzien mamy i taty...

reklama
Dzień Dobry. Wkręcę się gdzieś tutaj ? Wszystkie sie chwalicie ze macie trochę luzu, bo młodzi już śpią, więc i ja się pochwalę że mam za sobą już trud dzisiejszego dnia. Przywitam się tylko i wracam do czytania starszych postów. jestem tu od niedawna i nie chce strzelić jakiejś gafy. Serdecznie was pozdrawiam i życzę udanych dyskusji (przy kawie i herbatce :) )

Do góry