reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

witam wieczorkiem

jaimis tak to juz jestz tymi pracodawcami... teraz to ciezko o jakakolwiek prace... chybaze sie ma dobre znajomosci...

u nas weekend fajny, choc dzis pogoda nie dopisala.
za towczoraj rano zaliczylysmy zakupy, kupilysmy sandalki na lato:)
do tego oliwia balerinkiw h&m wybrala, aze nie bylo jej rozmairowki to dzis do innego miasta jechalysmy odebrac...

mam nadzieje ze jutro juz nie bedzie tak padac...

reklama
Dzien dobry.

Olka u nas tez pogoda do bani,a moze nawet gorzej,zastanawiam sie co za pora roku jest za oknem,bo nawet na jesien jest za brzydko:eek:

No niech ta pogoda się choć zrobi wakacyjna, bo mam coraz większego doła, rów Marjański to przy nim dołek golfowy :-(
Ubrałam małego i babcia go wywiozła na spacer ale boję się czy aby nie za lekko bo wieje okropniście

hej,u nas swieci jeszcze ladnie slonko
mloda usnela w aucie,to ja przytahalam i spi dalej,jeszcze moment i bede musiala ja budzic,bo wazy ponad 20 i ciezka juz jest jak spi
u alergologa ok,testy po polowie lipca,wizyta po polowie wrzesnia
w przedszkolu zostawilam 70 zl,bo przedstawienie w grotesce 16, kino z wioska afrykanska 22 i ksiazeczka na koniec zerowki wybralam o zwierzatkach 30 zl

kurcze kiedys widzialam fajne uchwyty do skrzynek balkonowych i juz ich nie ma na allegro,komplet 7 zl wiec droge,tym bardziej,ze skrzynki mam standardowe,ciut szewsze,a przy zwyklym uchwycie nie zmiesci mi sie podstawka,a nie chce sasiadom kapac

a tak wszytko ok,oprcz tego,ze wczoraj jak wracalam zmoklam i cos mnie lapie grupski,tylko wiecznie :-Dczasu brakuje

Mozi nie daj się choróbsku, fajnie że u arelgologa oki, a miałaś jakieś problemy skórne czy kaszlowo-nosowe? Bo mały ma takią gdzieniegdzie chropowatą skórę, ale nie jest zaczerwieniona ani nie wydaje mi się aby go swędziało wydaje mi się że na coś jest lekko uczulony ale może samo zejdzie chyba na razie nie ma sensu ganiać nigdzie tylko obserwować czy znika czy się pogłębia.

a tak jest z kasą a to tu tam i nagle kasy nie ma :-( aby dużo słońca było i można było siedzieć mi jako bezrobotnej całymi dniami nad jeziorem :-)

jaimis mloda jak zaczela przed sylwestrem z temperatura,to tak od tamtego czasu,brzydkie gardlo,kaszel,katar,zapalenie oskrzeli co chwila,swisty na oskrzelach,dusznosci,a teraz czekamy na diagnostyke na astme/alergie i testy skorne
a ja czekam na wyjazd nad morze,moze mlodej troche przejdzie i na chwile pozniej na wioske mojego dziecinstwa do sasiadki-kuzynki

dzien dobry
my dzis w domu, mloda ma katar, na buzi az ma plamki z tego, jutro mamy laryngologa.
oby szybko wyzdrowiala bo na 28 ma zaproszenie na urodziny....

mozi u nas na szczescie wypad do teatru tylko 22 zl w tym meisiacu,ale i rytmika 20 byla do zaplaty poza podstawowymi oplatami.

my alergologa mamy 23 maja, a 26 dermatologa bo u nas jak mala uczula to cala skore glowy ma wysypana...

Mozi ja tam nie jestem może zbyt doświadczona mama ale od stycznia też mieliśmy trochę problemów z płuckami i za pierwszym raze prawie o szpital się otarliśmy i długa seria antybiotykowa a potem inhalowałam małego i przeszło ładnie, sól z wodą się miesza takie ampułki w aptece się kupuje, nawet ja miałam z zatokami coś zaczęłam się inhalować, smak i zapach jak nad morzem ale czarnym pełnosłonym. Zostałam fanką inhalacji :-D

Kurczaczki jak czytam o przedszkolach modlę się żebym wkońcu znalazła pracę :-( Wymyśliłam że jak mnie będzie stać jak mały będzie troszkę większy to na judo go zapiszę, taki mały kropek bez ojca to może mu się przydać, pewnie jako matka 8,5 miesięcznego bobasa trochę na wyrost ale.... od tego są chyba matki ;-)

reklama
JAIMIS JA TEZ uwazam ze inhalacje sa super.
i naprawde pomagaja. no i cena nizsza niz antybiotyki... jak juz sie ma inhalator.
a zajecia typu judo czesto sa w przedszkolach:)

Do góry