reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
wkurzona jestem dzis... z praca nic nie wypalilo bo facet woli kogos za darmo.. z urzedu, a mi sie nawet na tym stanowisku staz juz nie nalezy...
no ale przy oakzji tegoze bylamw up zalapalam sie na spotaknie z innym pracodawca... tylko poza mna bylo 15 osob wezwanych na ta rekrutacje... wiec zobaczymy...
poki co trzeba szukac dalej...

reklama
ollka22 przykro mi że z pracą nie wypaliło, do mnie nawet nikt nie zadzwonił a w up mnie przegnali dopiero będą ze mną rozmawiać jak dostanę świadectwo pracy :-( a przeprowadzałaś się?

hej,a ja wreszcie u siebie :)
mloda od srody do przedszkola
w kwietniu nie liczac wyjazdu na pogrzeb,byla w przedszkolu 5 dni :szok:,tyle samo co w lutym
ale teraz po inhalacjach juz duzo lepiej

ola na znizkomani jest karnet do parku rozrywki w chorzowie za 25 zl zamiast 50 zl

HEY:)
MOZI WIEM WIEM O BILETACH ZA 25 ZL:)
jaimis co do przeprowadziki narazie nie wypalila ale sadze ze uda sie to zrealizowac:)

my dzis bylysmy na dlugim spacerze, od srody tez przedszkole:)

majowka byla bardzo udana:) na jutro tez mamy plany... oby nie padalo:)

hej dziewczyny, u mnie majówka w domku - mały kaszlał wieć wołałam na spacery nie wychodzić. w niedziele była komunia mojej chrzesnicy a jutro do roboty. Pozdrawiam

Mozi fajnie że u siebie :tak: I zdrówka oby już frekwencja przedszkolna była dużo lepsza. My też się inhalowaliśmy i niby lepiej z małym, no ja też się inhalowałam mi pomogło....

A pogoda straszna to ma być maj???? Ja mam doła coraz większego przez to moje bezrobocie :-( Pewnie jak by było ładnie słonecznie też humor był by troszkę lepszy:baffled:

ollka22 a gdzie balowałaś w maje?

i ja sie witam:)
jaimis majowka byla urodzinami kuzyna oliwi:) ogolnie ze pogoda dopisala, nie bylo cieplo ale nie padlao to impreza byla na powietrzu:)
oj odpoczelysmy, troche odstresowanka bylo potrzebne...
mloda sie wybawila z dziecmi:)
a ja dzis caly dzien nie do zycia jestem spalabym najchetniej ciagle...

ollka22 pewnie że trzeba się odstresowywać a dla małej frajda.... a ja najchętniej bym w totka wygrała aby nie szukać już tej cholernej roboty.... i sama już nie wiem czy jest większe prawdopodobieństwo wygranej w totka czy znaleziania pracy ;-)

jaimis to ja tez chce wygrac w totka i chetnie sie podziele jak trafie 6:)
to chyba pewneijsze niz nowa praca...

my po krotkim spacerku:) jutro pewnie sporoczasu na dworze spedzimy jak tak ladnie bedzie:)

reklama
a my dziś spędziliśmy cały dzień nad jeziorkiem mały grzeczny był dostał rumieńce i padł mprzed 19, a mi chłop nadziei narobił prosił aby przetłumaczył na angielski cv i list natłumaczyłam się bo już kilka lat nie używałam i...... nic nawet nie zadzwonił :-(

Do góry