reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
wiesz... byłam z D .... rozstaliśmy się... poznałam innego faceta byłam z nim.. choć tęskniłam strasznie za nim.. wróciliśmy do siebie stęsknieni i zakochani.. zapytał mnie czy spałam z tamtym powiedziałam, że tak... i byliśmy razem on strasznie oschły.. później unikająćy... i teraz po 5 miesiącach słysze, że odsunął się ode mnie bo spałam z innym ;/ choć nie byliśmy razem wtedy i że powinnam zrobić to w gumie ... ja oczy jak 5 zł.. i mówie, że się zabezpieczałam.. a On; ze gdyby wiedział to by mnie tak nie traktował!!!!!!!! facet 30 lat ma!

koltunek to teraz wrocilas do tegoz ktorym bylas kiedys tak??
wiesz najlepiej nigdy nie rozmawiac o tym co sie robilow miedzyczasie,s zczegolnie o szczegolach...
jezeli sie nie jest razem to kazde na ten czas ma swoje zycie...

ale jak zapytał.. to nie widziałąm powodu by kłamać.. nie byliśmy razem... dla niego to ważne że spałam.. tylko czy w gumie czy nie... aż mnie trzęsie..

kołtunek ale on to teraz trawi że spałaś z innym czy rostaliście się? jakbyście się nie rozstali to byś przeca nie musiała spać z innym.

a jako karmiąca nie piję i powiem że jak się nie pije poranki nie są tak męczące ale wiedzory są do d.... :-(

a tatulek był wczoraj nawet dzidziola odwiedził, i powiem wam szczerze że zanim go nie zobaczyłam myślałam że już mi przeszło bo mnie tak wnerwił, ale jak przyjechał i go zobaczyłam to najchętniej bym się na niego rzuciła :sorry2:

Hej co tu taka cisza?

Dojśc do siebie nie możecie po walentynkach czy co? hehe

Kołtunek jak samopoczucie? Ułożyło się jakoś czy nadal źle?
Ja w sobotę zaliczyłam egzamin więc o jeden mniej:-) I w ogóle sobota nam miło minęła, z siostrą ex do 3 rano gadałyśmy w południe w niedziele ją odwieźlismy i wstąpiliśmy na herbatkę, a jak najmłodsza siostra exa Michała zobaczyła to mało się nie wściekła, razem tak szaleli, że mały padł jak Kawka w drodze powrotnej no i nawet babcia pofatygowała się zobaczyć wnuczka, ale ona wybitnie mnie drażni. Piepszy te swoje gadki niczym ojczulek, a oczywiście nic z nich nie wychodzi. W ogóle ojczulek chyba nie może dzwonić, bo ani do siostry się nie odzywa ani do nas, ale to i dobrze bo przemyślałąm sobie na spokojnie te nasze rozmowy i smsy i z dystansem na to spojrzałam...no i jak można się domyślić CIŚNIENIE MI SKOCZYŁO:-)

reklama
faktycznie tu cisza
no tak ja nie moge dojsc do siebie po walentynkach... mloda jest chora w nocy goraczkowala... po prostu super:(
a tak toz R spotkalam sie w sobote... i dalej stoimyw tym samym punkcie... ogolnie mam duza ochote odpusic...

Alonga super ze egzamin zaliczony, i ze sobota milo minela.... moze bedzie jakis normalny kontaktz rodzina exa?

Do góry