reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej dziewczynki długo mnie tu nie było ale za dużo problemów czytam was na bieżąco a jak mi trochę chandra przejdzie to się dołączę buziaki

reklama
witam wieczorem
dzis pierwszy raz od 2 tyg wyszlamz oliwia z domu, bylysmy u mojego brata na nowym mieszkaniu.
u nas tez zima... dosc mam tej pogody

zastanawiam sie nad poslaniem Oliwiw poniedzialek do przedszkola, nie wiem czy jeszcze nie poczekac.
a z nowosci to teraz ospe ma moj tata, dzis dostal. wiec ja dalej mam szanse tez zlapac.

A u mnie mała się przeziębiła i nie pójdzie do przedszkola ---- niezbyt mnie to cieszy bo ani wyjść na dwór z młodszą ani o poprasowaniu też mogę zapomnieć....

Pytanie - jak objawia się AZS?

U nas najpierw byly male czerwone plamy...po pierwszych masciach zaczely robic sie duze plamy i na tym takie jak by strupy,a potem wszedzie place czerwone i zaczol sie drapac....ale z tego co czytalam w necie to azs roznie sie objawia....

Nie zakładam że mała to ma ale ma mnóstwo małych "pryszczy" i zastanawiam się czy to jakieś uczulenie / czy od zaparzania się wymiotów jak śpi (dużo ulewa -- w sumie to non stop ulewa i w nocy niestety czasem śpi w tym) czy może jest to trądzik niemowlęcy - mam wizytę dopiero 15 więc o ile się nie pogorszy to chyba poczekam.

Dzięki za odpowiedź

Czechow ja mysle ze to nie azs,chociasz wlasciwie o niewiem bo teraz sobie przypominam,ze jak maly sie urodzil,to mial na calym ciele takie potowki...a potem sie okazalo ze to juz byl pierwszt objaw azs...takze roznie to bywa,ale trzymam kciuki zeby jednak to nie bylo to...

reklama
Witam się:-)
Co u was słychać dobrego dziewczyny? U nas wszystko ok...tylko mnie chorubsko jakieś pobiera:-(

Do góry