reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Mam nadzieję że to nie atopówka - nie sądzę i nie chce się straszyć ale wiadomo...

A mi się Gabiśka rozchorowała - kurcze nie wiem czy wyrobię z dwoma marudami w domu przez cały tydzień - chyba ućwierknę..... i jeszcze do tego bo mam jeszcze mało - Gabi chce zwrócić na siebie uwagę i robi kupy w majtki - normalnie szok....

Czechow - kurcze współczuje.. dwójka marudek na raz.. uuu kochana powodzenia w tym tygodniu
A u nas AZS obajawi się czerwonymi plamami na całym ciele :( wysuszonymi

Sliwka oj ten żłobek :( ciągle Maciuś chory :( zdrówka dla Synka

dziś nudny dzień ... mały marudził w nocy i teraz się ledwo trzymam :/ wczoraj było ciekawej bo cały dzień spędziłam z M ;)

aa i jeszcze wczoraj "tatuś" Maćka napisał, że nas kocha...

Singlemom
s - zalogowałam sie na tym forum ... ale gdy chce przeczytać posty to ciągle mi wyskakuje, że trzeba być zalogowanym. A ja jestem ;/

Mam nadzieję że to nie atopówka - nie sądzę i nie chce się straszyć ale wiadomo...

A mi się Gabiśka rozchorowała - kurcze nie wiem czy wyrobię z dwoma marudami w domu przez cały tydzień - chyba ućwierknę..... i jeszcze do tego bo mam jeszcze mało - Gabi chce zwrócić na siebie uwagę i robi kupy w majtki - normalnie szok....

Ja też mam nadziejeże to nie atopówka bo objawy są wtedy takie jak pisze kołtunek- wysuszone czerwone plamy.Może posmaruj bepantenem - krem bardzo fajny kremik-Jula go miała i wszystkie pryszcze,potówki,wypryski,a nawet skaza białkowa jej po tym schodziła.Ja osobiście bardzo go polecam.U nas był skuteczny w 100%.

Ja też mam nadziejeże to nie atopówka bo objawy są wtedy takie jak pisze kołtunek- wysuszone czerwone plamy.Może posmaruj bepantenem - krem bardzo fajny kremik-Jula go miała i wszystkie pryszcze,potówki,wypryski,a nawet skaza białkowa jej po tym schodziła.Ja osobiście bardzo go polecam.U nas był skuteczny w 100%.
Bepathen jest świetny - stosuję go też no i maść w witaminą A - z tego co widzę to raczej efekt ulewania - od dwóch dni mniej ulewa i część krostek zeszła.

To nie są wysuszone czerwone plamy - bardziej jak trądzik albo podrażnienie (zastanawiam się nad reakcją skóry na proszek)

Czechow Laurka jest jeszcze malenka i chrostki moga wychodzic jej praktycznie od wszystkiego..takze mysle ze narazie nie ma co sie martwic....a ten krem tez kiedys mialam chyba na poczatku jak maly sie urodzil i faktycznie byl dobry ale pozniej juz nie dzialal,tak jak by sie skora przyzwyczaila do niego zreszta tak bylo z wiekszoscia masci i kremow jakie mielismy...:/

Niunia - zamartwiać się to się nie zamartwiam ale trochę mi to estetykę burzy ;-)

O której ty chodzisz spać kobieto już któryś raz widzę posta po północy?? ;-)

reklama
Witamy się i my:-)
U nas piękna pogoda...a ja mam takiego lenie że szok...trochę się przeziębiłam więc nie poszłam do pracy i leniu****emy z Michałem:-) Lecę kłaść małego spać i za jakiś obiad się biorę ;-) udanego dnia dziewczynki:-)

Do góry