reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No proszę - generalnie nie obchodzę urodzin ale jest mi bardzo miło że pamiętacie

Wczoraj kiedy spałam moje dziecię narysowało mi laurkę - na której oprócz standardowych kwiatków, serduszek znalazł się cudowny zlewozmywak (sam myje brudne naczynia) i wielkie życzenia bym najeździła się do woli na zjeżdżalni (kiedy już urodzę dzidziusia)....ech moje małe kochanie... jak się tu nie rozczulić:cool2:

Czechow - sto lat!!
A jak się czujesz na końcówce ?? i jak rodzisz ? SN??

Phantas - rzeczywiśćie z pracą teraz nie jest lekko, ale trzymam kciuki żebyś jak najszybciej coś znalazła. no i żeby była do praca do tej 16.. sama wiesz jak jest u nas ... niby do 16 ale rzadko człowiek wychodzi planowo. w mojej pracy mój poprzedni dyr. zawsze jak wychodziłam planowo to krzywo na mnie patrzył :wściekła/y:

u nas dobrze, choć maciek znów ma rozwolnienie ehh :-( no i przeprowadzka tuż, tuż. choć rodzicę ciągle: jak sobie poradzisz.. ehh ale postanowiłam wracam na swoje i już :) za stara jestem na mieszkanie z rodzicami :-D

Hello, mnie się ostatnio nic nie chce - nie warczę już na innych na szczęście ale czekam nie wiadomo na co.

Poród raczej sn - nie ma przeciwwskazań - chyba że coś wyjdzie w praniu.... jak tak dalej pójdzie to będą wywoływać bo mała nie chce wyleźć .... nic w niedzielę mam się stawić w szpitalu i tam zdecydują co ze mną zrobić.

Hello, mnie się ostatnio nic nie chce - nie warczę już na innych na szczęście ale czekam nie wiadomo na co.

Poród raczej sn - nie ma przeciwwskazań - chyba że coś wyjdzie w praniu.... jak tak dalej pójdzie to będą wywoływać bo mała nie chce wyleźć .... nic w niedzielę mam się stawić w szpitalu i tam zdecydują co ze mną zrobić.
czesc Czechow a ja sie zastanawialam czy ty jeszcze dzis u nas,czy jeszcze dwa w jednym czy jeden plus jeden;-):-D
nie dziwie,ze ci sie nic nie chce,mi tez popoludniami,a brzuszka nie mam przed soba:sorry2:

czesc Czechow a ja sie zastanawialam czy ty jeszcze dzis u nas,czy jeszcze dwa w jednym czy jeden plus jeden;-):-D
nie dziwie,ze ci sie nic nie chce,mi tez popoludniami,a brzuszka nie mam przed soba:sorry2:

Jeszcze w dwupaku ;-) ale wolałabym już mierzyć się z bolącymi cyckami i kupami niż wielkim brzuchem, sapaniem i takimi innymi pierdołami.

A co u Was?

reklama
Hello,

Kurde od jakiś 3 tygodni pies wyje w klatce obok - zaczyna mniej więcej 8.30 i kończy po 14.00 (najpewniej kiedy wychodzi i przychodzi właściciel) i mnie trafia. Jakbym mieszkała bardzo blisko tego psa to chyba bym zastrzeliła właściciela .... do psa nic nie mam bo nie on jest winien ale właściciel chyba myśli że to samo minie....:dry:

Do góry