Czechow – fajne mamuśki – och boże, dobrze, że ja nie zaglądam na przyszłe mamusie, bo staram się być miła i powściągliwa w wyrażaniu swoich opinii, ale czasem to mnie szlag trafia i po tych stwierdzeniach o setce wódki to bym nie wytrzymała i wyraziłabym swoją opinię
dziewczyny, narzekacie na swoje sędziny, przecież zawsze można wystąpić z wnioskiem o zmianę sędziego.
Olakalisz – ale żeś wyskoczyła dzisiaj z Fioletką, hahaha, ale rację masz :-)
Baśka, z Tobą to wiadomo, że Ty stara naciągaczka jesteś, a do tego jak mąż chciał odejść to w ciążę zachodziłaś
ja dziś tylko na chwilkę, ale nadrobić mysiałam sporo. A weszłam tylko by Wam linka zamieścić, ja tam na pewno kasę zostawię.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
nie chcę oceniać z góry, ale laski które wychodzą z założenia, że przed porodem powinny sobie walnąć seteczkę to dzieci chyba po trzech seteczkach robiły albo po jakimś koksiepewnie jak robiły dzieci to też po setce
dziewczyny, narzekacie na swoje sędziny, przecież zawsze można wystąpić z wnioskiem o zmianę sędziego.
Olakalisz – ale żeś wyskoczyła dzisiaj z Fioletką, hahaha, ale rację masz :-)
z jednym dzieckiem to jeszcze nic
ja z 4 to dopiero sobie dobrze wymysliłam , pewnie rozwiodłam się z kaprysu , teraz państwo mnie utrzymuje i tylko zgrywam biedną samotna matke żeby dziecko do przedszkola sie dostało
Baśka, z Tobą to wiadomo, że Ty stara naciągaczka jesteś, a do tego jak mąż chciał odejść to w ciążę zachodziłaś
ja dziś tylko na chwilkę, ale nadrobić mysiałam sporo. A weszłam tylko by Wam linka zamieścić, ja tam na pewno kasę zostawię.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro