reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

czesc,a ja hepi,balejaz zrobiony
wlasnie zjadlam sniadanko i musze smigac po mala za niedlugo
ale zade jeszcze w jedno miejsce ...:tak:
Natka co tam u Ciebie,jak Zosia i men???

reklama
a ja się melduje w przerwie pomiędzy sprzątaniem a sprzątaniem:confused2:
młody właśnie ma drzemkę, więc przynajmniej spokojnie mogę dokończyć...
z tym że zrobiłam sobie przerwę na caffee i słodkości żeby mieć dalej siły:-p

a w ogóle to dziś przyszedł do nas miś z allegro- jest przepiękny!!
normalnie napatrzeć się nie mogę na niego!!najchętniej już bym dała młodemu:-)

Cześć mamusiki:-)
U nas trochę śniegu spadło no i od rana leży, więc jest nawet biało choć z prześwitami;-)

Byłam na mieście dziś rozejrzeć się za prezentami, no i oczywiście wydałam pieniądze i nic nie kupiłam:wściekła/y: te prezenty spędzają mi sen z powiek w tym roku:crazy:

no już wam wszystko pisze:-p

chcemy drugą dzidzię:cool2: ale tak w miare szybko:sorry:
Zosia w Polsce u moich rodziców na wczasach:-) pracuje, ale nie codziennie- na pół etatu i jestem zadowolona:tak:
ogólnie wszystko w porządku- trudno mi tak szybko napisac co się działo przez ten czas:eek: ale postaram sie wam wszysko napiac i nadrobic, choc czasami was podczytywałam:cool2:
jagódko twój synuś śliczny, GRATULACJE!!!!

Czechow, a ty jak się czujesz??? pewnie brzuszek już ci doskwiera? chodzi mi np o spanie w nocy, jak wogóle znosisz ciąże? Gabrysia pewnie przeszczęśliwa?? a imie już wybrane dla córeczki??

tafi gratuluje pracy:tak:

hana, jak dzieciaczki??? Natalka za niedługo pewnie już ci chłopaków zacznie przyprowdzac:-p śliczna z niej dziewczynka:tak:

phantas, a Oliwka w przedszkolu szczęśliwa? życzę ci szybkiego znalezienia pracy:tak:

olka a twoja Oliwka? już zaklimatyzowana pewnie w przedszkolu??

basia- dzięki za klapsa- przywrócił mnie do porządku:cool:

dobry wieczorek ;-)
mala spi,ja pomylam gary,ogarnelam chate,pranie sie pierze,podlogi pomyte wszedzie mokro i uwiezilam sie przy kompie;-)
jeszcze uprasowac sobie rzeczy do pracy i mam czas dla siebie:-)

alonqa ja tez tak mam czasem wydam kase i a to co mialo sie kupic nie ma
Natka fajnie,ze u was dobrze i owocnych staran:cool2::cool2:

Czechow, a ty jak się czujesz??? pewnie brzuszek już ci doskwiera? chodzi mi np o spanie w nocy, jak wogóle znosisz ciąże? Gabrysia pewnie przeszczęśliwa?? a imie już wybrane dla córeczki??

Natka - miło że do Nas zawitałaś - brakowało Cię.
Czuję się różnie - czasami jak parowóz czasami worek treningowy - jeśli chodzi o spanie to tylko na plecach - żaden bok nie wchodzi w grę - mała tego nie lubi a ja nie szczególnie lubię na plecach bo to lekko nienaturalna pozycja dla mnie poza tym zauważyłam że mnie plecy bolą jak całą noc śpię w tej pozycji więc jest ciężko. Gabi jest szczęśliwa ale chyba ma lekko zachwiany obraz siostry - nie bardzo rozumie że mała na początku nie będzie się z nią bawiła i że czasami będzie płakała - znaczy wie że będzie płakała ale jeśli będzie taka jak Gabi to będzie płakać dość dużo..... no i też to że będę więcej czasu poświęcać niemowlakowi a nie jej - no zobaczymy jak to będzie.
Co do imienia to jeszcze nie zdecydowaliśmy może Laura, może Melania - mamy jakieś 10 imion które nam się podobają. To akurat jest u nas typowe Gabrysia też wybraliśmy w ostatniej chwili.

No to się rozpisałam, ostatnio nie miałam weny a teraz jak poszło to poszło....

Miłego dnia

dzień dobry
my właśnie jemy śniadanko. u mnie jeszcze dzisiaj bardziej dzień nauki, ale ostatni i o jutra sobie odpuszczam, sprzątanie czeka.

wczoraj posypało i zrobiło się ślisko, przez co wszyscy na drogach byli zaskoczenia, bo przecież nie co roku pada śnieg i nie co roku jest zima :confused2:. na drogach potworne korki, a do domu busem, którym zwykle jadę pół godziny wracałam półtorej :szok:. do tego był zapchany a ja stałam całą drogę. uwielbiam komunikację miejską... byłam w domu po 20, młodego położyłam do spania i sama zrobiłam to samo :tak:.

ja też mam problem z prezentami. tacie już kupiłam, mamie się wykosztowałam na mikołaja, więc teraz tylko jakiś drobiazg, ale dla Maćka nic nie mam... i zero pomysłów. ma tyle zabawek, że głowa mała :dry:.

ja nie miałam okazji wcześniej poznać natki, ale teraz przyłączam się do życzeń owocnych starań o dzidzię :tak:.

reklama
My też witamy natkę:-)
U nas zimno a mama coś mówiła że z soboty na niedzielę ma być minus 25 stopni:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: nie wiem skąd ona ma takie rewelacje, no ale zobaczymy:tak:
Śliwka nie martw się ja też narazie marnie z prezentami stoję...małemu kupiłam tylko piłkę do skakania i rozglądam się za czymś jeszcze:tak:

Do góry