reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Zuzia jest teraz na etapie puzzli i gier,ale tego już tyle podostawała... że napisała list do Mikołaja,aby przyniósł Jej coś na "rozluźnienie" - czyt. jakąś zabawkę. :-p ;-)
Trzeba więc spełnić te marzenie. ;-)

czesc,ja sie przywitam
sprzatanie przede mna,ale dokupilam rano wszystko na mikolaja co brakowalo,zakupy na weekand na obiad zrobione,Oli kupilam dwie sukieneczki i bluzeczke z krotkim rekwem z hallo kitty,siostrzenica ma taka sama,fajnie beda wygladali ,jak zaloza oby dwie:-D
moja tez lubi puzzle,wczoraj dostala od mikolaja 100 elementow i sama ulozyla szybko
Agutka,ja te mialam w tym roku problem z znalezieniem czasu na szukanie prezenty,wiecznie brak czasu,no i malej wtedy nie weznie sie wiec trzeba kombinowac,aby z kims zostala

milego dnia:-D

ja Oliwi na allegro kupilam, tylko glowe dos tylizacji w sklepei jak ejchalam po preent dla majki, na szczescie wsyztko bylo kupione zanim mala sie rozchorowala.

poznij musze skoczyc po ajkies papiery do pakowania...

Zuzia jest na etapie 60 elementów. :-) I też ej to migusiem idzie. :-D
Puzzle,to u Nas dzienna podstawa. :-p Gry też,ale puzzle naaaajbardziej. :-D wiem,że od G. siostry też ma dostać - tym razem nie z autami,czy innymi bajkami,a ze swoim zdjęciem. :-D

Ola,a co Oliwcia dostanie? :-)

Agutka Oliwia cche tylko jedna rzeczy, sanki dla lalek:)
tak sobie wymyslila i dostanie:)

do tego ubranka i kombinezon dla lalek.

kupilam jejtez glowe dos tylizacji, ale nie wiem jeszcze czy na mikolaja czy na swieta jej dam bow koncu jeszcze cos od mojego brata dostanie.

do tego juz w zeszlym tyg i ona i majka dostaly takie same lalki od babci.

Ola,a no faktycznie już czytałam o tych prezentach,ale gdzieś mi to umknęło. :zawstydzona/y:
Super prezenty! :tak: Sama bym takie chciała dostać,hahaha. :-D ;-)
Ciekawe,czy Zuzia się kiedyś lalkami zainteresuje. :sorry:

reklama
Do góry