reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
My też się witamy!
Przed nami sprzątanie sobotnie- może wreszcie wezmę się za mycie okien bo chcemy Mikołajkowe naklejki poprzyklejać:-p a później trzeba skoczyć po jakieś słodycze to paczki mikołajkowej- już czuję te kolejki w tesco:confused2:

śliwka zdrówka dla młodego, może akurat uda wam się podleczyć domowymi sposobami:tak:

dzięki, dzięki. właśnie podałam syropek, pijemy herbatkę z cytryną i sok z cebuli ;-). może te naturalne sposoby pomogą, odkąd chodzi do żłobka przerobił już z połowę arsenału antybiotyków :-(.

wczoraj w żłobku dostał pełno słodyczy i trzeba było szybko chować, bo ten potwór najchętniej zjadłby wszystkie ciastka na raz ;-). jutro już raczej słodyczy nie dostanie, jest aż nadmiar.

i ja również zabieram się do sprzątania :dry:.

moja w przedszkolu tez dostala paczke ze slodyczami wiec ja jutro sobie odpuszczam.
Mrtucha powiadasz mycie okien... moje by sie juz przydalo umyc ale wezne sie za to po 15tym jak juz bede bez pracy
poki co mloda zasnela w pokoju ktory mi zostal do posprztania wiec mam przerwe na kawe:)

Ja już posprzątałam,poprasowałam,obiad mam gotowy,Zuzia śpi,więc też czas na kawkę. ;-)

My dziś z Małżem mamy w planach jechać do Carrefoura,ale nie wiem jak to wyjdzie. :sorry: Musimy poszukać Mikołaja,bo kurde,ciągle coś Nam wypadało i nie było jak jechać po prezent dla Zuzi. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-( Ale dziś już jedziemy bankowo. :tak: :-)

reklama
Do góry