reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkim Basiom dużo zdrowia i pogody ducha.

Mój synek ma moje naziwko w akcie urodzenia i imię ojca. Nie ma takiego czegoś jak ojeciec n/n. Jeżeli nie wpisujemy ojca to w akcie urodzenia jest nazwisko matki i imię jakie Ona poda.
Mnie dopadło przeziębienie buu :wściekła/y:

reklama
witam ;) Ja wczoraj w nocy tzn dziś w nocy ciasto upiekłam :D Pare przepisów z internetu połączyłam i wyszło pyszne, tylko strasznie słodkie ale poza tym super :)
A ja dzisiaj cały dzień mam zamiar spać w łóżku, mam gorączke i cała zalewam się potem. Boli mnie strasznie gardlo. Więc dziś cały dzień będę w łóżku się lenić ;)
Pozdrawiam :*

Aha i do życzeń jak najbardziej się przyłączam :)

choruję ja. Olisia w przedszkolu.

Obiadek się gotuje, ciasteczka się pieką, a ja chyba zaraz się zdrzemnę, pouczę się potem bo jak chce mi się spać to i tam nie ma szans na naukę.

Baia ma urodziny?? a która??

Phantas Basia 80 :)
bo Basia.J to podobno Baśka ;-)

musicie mi dać medal za prasowanie. Wczoraj od 20.30 do 1... ale udało się prawie wszystko, to nic, ze nowe pranie już się pierze :baffled:

Jakbym miała dużo kasy to bym zatrudniła kogoś do gotowania i prasowania, tak mi sie nie chce nic ostatnio, poza tym myślę cały czas o tej pracy, ufam, że bedę wiedziała już po 20 co dalej. :sorry:

wszystkiego najlepszego wszystkim Basiom życzę!!! a pozostałym zdrówka, bo widzę, że infekcje się szerzą :-(. my się jeszcze bronimy, już cały tydzień w żłobku, ale lepiej nic nie mówić, żeby nie zapeszyć ;-). dawno mnie nie było, bo malowanie i dużo roboty uff. może w weekend odpoczynek? a dzisiaj jest w żłobku Mikołaj, więc ubraliśmy się ładnie, bo i zdjęcia mają być ;-). ciekawe czy Maćko bał się pana ze sztuczną brodą:laugh2:. za pół godzinki go odbieram, więc się okaże.

witam i ja

BASIE WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO;-)

MY JUZ W DOMKU, MIKOLAJ W PRZEDSZKOLU SIE OLIWI ABRDZO PODOBAL:tak:
STRASZNIE ZADOWOLONA JEST, CIESZE SIE ZE POSZLA.

TAFI MEDLA POWINANS DOSTAC ZA TO PRASOWANIE, JA MAM TONE RZECZYA RUSZYC MI SIE TEGO NIE CHCE.

POZATYM OLIWKA WCOZRAJ DOSTALA ZAPROSZENIE Z URZEDU MIASTA NA PRZEDSTAWIENEI SWIATCZNE, NA 20GRUDNIA:)

reklama
co tak pusciutko dzis,chyba wszystcy biegaja za prezentami:tak:
a ja sobie stwierdzilam,ze tez sobie mikolaja i kupie prezent
dobrą destke do prasowania:sorry:czy mi ten katar za bardzo na glowe nie poszedl?????????

Ostatnia edycja:
Do góry