reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Phantas ja też musiałam uważniej spojrzeć - inne forum jest w stopce.
albo cos zmieniła albo ja nie widze:cool:

aga- ja zawsze do picia tez miałam długie zęby i nadal mam - bo pózniej tylko migrena - ale niedawno odkryłam ze picie z kielonka nie ma takich skutków ubocznych:-D

phantas - gratulacje!!
tafi - powodzenia jutro:tak:

Witam!
Co tu tak cicho z rana?
ja już od 7 na nogach, Michaś zaraz będzie jadł drugie śniadanie a tu nikogo nie widać:shocked2:

czesc ja jestem ;)miałam dzis plany na pulpeciki w soie od rana i wcziraj nie wyciagnelam miesa :/takze czeka nas jeszcze poranna wizyta w sklepie ;]phantas gratuluje zaliczonego roku, zdolna babka z ciebie z takimi ocenami ;Dtafi kciuki zacisniete :)Ola jak Oliwia??

Hejka,

Odstawiłam małą do przedszkola, zrobiłam zakupy, ugotowałam zupę i teraz sobie odpoczywam.

A później będę przygotowywać się na prasowanie ...bleee

A ja dziś mam postanowienie napisać trochę w moim licencjacie ;/
Do 26 września mam oddać już sprawdzony:zawstydzona/y: a ja prawie nic nie mam:-( więc dziś raczej nie będę tu częstym gościem:cool:

cześć dziewczęta

Kawa już prawie skończona - teraz luzik - tzn nie stresuję się żadnym egzaminem aż do stycznia :-):-):-)

hana - ja też nic nie zauważyłam - ale może źle patrzę :-)

Dopisek zniknął - zresztą nie widzę powodu do szumu.

Alanqa powodzenia z pisaniem licencjata :-)

A u nas już ostatni dzień remontu - niestety okazało się że stan terakoty na balkonie woła o pomstą do nieba i trzeba ją również wymienić - więc przyjdzie kolega naszego Pana od remontu i znowu 2 dni kucia, klejenia itp itd.

reklama
Wiem że to już ostatnie 2 dni ale z remontu 2 tygodniowego zrobiły się 4 i pół tygodnia - wszystko jest brudne - sama wiesz bo sama kilka rzeczy robiłaś - wszystko jest zakurzone, nic nie jest na swoim miejscu, sama myśl o sprzątaniu skręca mi wątrobę. Ale rzeczywiście muszę myśleć że to tylko 2 dni.

Macie może jakiś pomysł jak powiedzieć dziecku że już nie wróci do starego przedszkola bo chodzi już do innego. Gabi jest bardzo zadowolona ale zaczyna pytać kiedy wróci do starego i wiem że jeśli jej powiem to będzie płacz i zgrzytanie zębami i do tego jeszcze nie pożegnała się z Panią - normalnie nie wiem jak to zrobić

Do góry