reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Bry wieczornie. :-)
My dziś byłyśmy w mieście i Zuzia wzbogaciła się o złote sandałki.
A dla mnie,oczywiście,nic nie było.
Później szalałysmy na podwórku,no i tym oto sposobem Moje Dzieciątko poszło spać dopiero przed 21.
My dziś byłyśmy w mieście i Zuzia wzbogaciła się o złote sandałki.
A dla mnie,oczywiście,nic nie było.
Później szalałysmy na podwórku,no i tym oto sposobem Moje Dzieciątko poszło spać dopiero przed 21.
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor:-)
Moj Karol dopiero zasypia,tzn najpierw musi poprzytulac wszystkie misie co z nim spia a potem dopiero sam zasypia
Moj Karol dopiero zasypia,tzn najpierw musi poprzytulac wszystkie misie co z nim spia a potem dopiero sam zasypia
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
w tamtym roku też miałyście złote jak się nie mylę
strojnisia :-)
Hahaha,Basia,pamięć to masz niesamowitą!
Zuzia chciała czerwone,ale nie było. :-( Chciałam kupić białe,ale też nie było. :-( Były złote,różowe i niebieskie. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
WooooW!!!
Takich szpilek,to jeszcze nie widziałam!
Mega High - Heel Sandały na koturnie (633574725) - Aukcje internetowe Allegro
Takich szpilek,to jeszcze nie widziałam!
Mega High - Heel Sandały na koturnie (633574725) - Aukcje internetowe Allegro
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nie mam pojęcia.
Ja osobiście nie wstałabym z krzesła. Od razu rypłabym na podłogę,hahaha!
Ja osobiście nie wstałabym z krzesła. Od razu rypłabym na podłogę,hahaha!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry przy kawce. :-)
reklama
dzień dobry
zacznę od pogody - pada ale na szczęście nim się rozpadało to zdążyłam dojść do pracy
Alonqa - czego tyczy się ten drugi suwaczek?? Co się stało 24 tygodnie temu??
P ma dzisiaj urodziny, Oliwcia dała mu dzisiaj rano kwiatki i natychmiast się rozpłakała bo ona też chce mieć już urodzinki. Na nic zdały się tłumaczenia, że każdy (prawie ale już nie będę dziecku w głowie mącić) się urodził innego dnia i innego dnia obchodzi urodzinki, a P ma wcześniej niż ona bo przecież jest starszy . Płacz i smutek i tak nie zniknął. Pomogło dopiero moje stwierdzenie, że jak ona będzie miała urodziny to my też będziemy płakać. I przeszło. Powiedziała że jak umyje ząbki to mu złoży życzenia. I wiecie czego mu życzyła..... m.in. "dużo zabawek".
Co do butów - takie to panie tanczące w GoGo sobie kupują i wcale się w takich żle nie chodzi (tak myślę) bo są na tzw platformie i nie czuć przez to wysokości obcasa. Ja za to kiedyś na allegro znalazłam takie 17-to cm szpilki bez platformy i na pewno się w nich chodzić nie dało bo laska która miała je na stopach to siedziała a jej stopa była w takim położeniu jakbyście obciągnęły palce na maksa w dół.
zacznę od pogody - pada ale na szczęście nim się rozpadało to zdążyłam dojść do pracy
Alonqa - czego tyczy się ten drugi suwaczek?? Co się stało 24 tygodnie temu??
P ma dzisiaj urodziny, Oliwcia dała mu dzisiaj rano kwiatki i natychmiast się rozpłakała bo ona też chce mieć już urodzinki. Na nic zdały się tłumaczenia, że każdy (prawie ale już nie będę dziecku w głowie mącić) się urodził innego dnia i innego dnia obchodzi urodzinki, a P ma wcześniej niż ona bo przecież jest starszy . Płacz i smutek i tak nie zniknął. Pomogło dopiero moje stwierdzenie, że jak ona będzie miała urodziny to my też będziemy płakać. I przeszło. Powiedziała że jak umyje ząbki to mu złoży życzenia. I wiecie czego mu życzyła..... m.in. "dużo zabawek".
Co do butów - takie to panie tanczące w GoGo sobie kupują i wcale się w takich żle nie chodzi (tak myślę) bo są na tzw platformie i nie czuć przez to wysokości obcasa. Ja za to kiedyś na allegro znalazłam takie 17-to cm szpilki bez platformy i na pewno się w nich chodzić nie dało bo laska która miała je na stopach to siedziała a jej stopa była w takim położeniu jakbyście obciągnęły palce na maksa w dół.