reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Michaś już śpi, ja teoretycznie mam czas tylko dla siebie...sama w domu i co z tego padam z nóg i zmykam spać...Dobranoc dziewczynki:)

reklama
Bry wieczornie. :-)

My dziś byłyśmy w mieście i Zuzia wzbogaciła się o złote sandałki. :-D
A dla mnie,oczywiście,nic nie było. :dry:

Później szalałysmy na podwórku,no i tym oto sposobem Moje Dzieciątko poszło spać dopiero przed 21. :szok: :-p :-D

reklama
dzień dobry

zacznę od pogody - pada :angry: ale na szczęście nim się rozpadało to zdążyłam dojść do pracy

Alonqa - czego tyczy się ten drugi suwaczek?? Co się stało 24 tygodnie temu??

P ma dzisiaj urodziny, Oliwcia dała mu dzisiaj rano kwiatki i natychmiast się rozpłakała bo ona też chce mieć już urodzinki. Na nic zdały się tłumaczenia, że każdy (prawie ale już nie będę dziecku w głowie mącić) się urodził innego dnia i innego dnia obchodzi urodzinki, a P ma wcześniej niż ona bo przecież jest starszy :-D. Płacz i smutek i tak nie zniknął. Pomogło dopiero moje stwierdzenie, że jak ona będzie miała urodziny to my też będziemy płakać. I przeszło. Powiedziała że jak umyje ząbki to mu złoży życzenia. I wiecie czego mu życzyła..... m.in. "dużo zabawek".

Co do butów - takie to panie tanczące w GoGo sobie kupują i wcale się w takich żle nie chodzi (tak myślę) bo są na tzw platformie i nie czuć przez to wysokości obcasa. Ja za to kiedyś na allegro znalazłam takie 17-to cm szpilki bez platformy i na pewno się w nich chodzić nie dało bo laska która miała je na stopach to siedziała a jej stopa była w takim położeniu jakbyście obciągnęły palce na maksa w dół.

Do góry