reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia już śpi - jakaś dziś "nie w sosie" wstała.
Tafojka,ja Cię prosze,hehehe. ;-) No,a buty do ślubu już mam. :-)
Phantas,właśnie,co planujesz z tej okazji? :-)
Tafojka,ja Cię prosze,hehehe. ;-) No,a buty do ślubu już mam. :-)
Phantas,właśnie,co planujesz z tej okazji? :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
O! Zuzi sukienka przyszła - jest jeeeeeszcze piekniejsza,niż na fotkach!
Prezent kupiłam już miesiąc temu - prawie wszystkie części Batmana - ostatniej tylko nie kupiłam bo już mi kasy nie starczyło (kiedyś powiedział, że chciałby mieć całą kolekcję), a planuję - raczej nic - najpierw chciałam go zabrać do knajpy w której, jeszcze nie był, bo tam super jedzonko jest i wystrój też, ale zawsze jak tam byłam to rachunek na dwie osoby wynosił ponad 200 Więc bez przesady - jego prezent wyniósł mnie ponad 150 zł. Skończyło się na tym, że uzgodniliśmy że pójdziemy sobie spokojnie zjeść do restauracji chińskiej (bardzo dobre jedzonko w przystępnych cenach a on też tam nie był, a później zwyczajnie pójdziemy do kina - bo dawno nie byliśmy. Urodziny to on robi jutro, idziemy gdzieś na miasto. Dziś tak spokojnie bo jutro do pracy :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A co do prezentów,to Zuzia dostanie od Nas taki na Dzień Dziecka. :-) :-)
OToTe Promocje MIŚ ŚPIWOREK (630176608) - Aukcje internetowe Allegro
OToTe Promocje MIŚ ŚPIWOREK (630176608) - Aukcje internetowe Allegro
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ale gradzisko u Nas przeszło! Normalnie wielkości śliwek conajmniej! Tak waliło w dach,że myślałam,że ktoś po nim chodzi!
A tak w ogóle dzisiaj byłyśmy w mieście,później na podwórku,aż w końcu Nas deszczyk do domu pogonił. No to się z Zuzią zawzięłyśmy i zrobiłyśmy ciasto Bounty - jutro będziemy je jeść!
Phantas,myślę,że stanowczo Zuzi wystarczy do dziennych drzemek. :-)
A tak w ogóle dzisiaj byłyśmy w mieście,później na podwórku,aż w końcu Nas deszczyk do domu pogonił. No to się z Zuzią zawzięłyśmy i zrobiłyśmy ciasto Bounty - jutro będziemy je jeść!
Phantas,myślę,że stanowczo Zuzi wystarczy do dziennych drzemek. :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
- Odkąd jestem w ciąży, nie jestem w stanie zasnąć zanim nie wezmę kilku plasterków cebuli. Czy to normalna zachcianka?
- To zależy co Pani z nimi robi...
* * *
- Im w bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej ludzi się do mnie uśmiecha. Dlaczego?
- Bo jest Pani od nich grubsza.
* * *
- Mój mąż i ja jesteśmy bardzo atrakcyjni, stąd wniosek, że nasze dziecko będzie wystarczająco śliczne, żeby występować w reklamach. Z kim mam się skontaktować?
- Z terapeutą.
* * *
- Skąd mogę wiedzieć czy moje wymioty są związane z porannymi mdłościami, a nie z grypą?
- Jeżeli to grypa, wydobrzeje Pani niebawem.
* * *
- Odkąd jestem w ciąży urosły mi piersi, brzuch, a nawet stopy! Czy jest coś co się zmniejszy?
- Tak, pani pęcherz.
* * *
- W jakich okolicznościach seks w ostatnim miesiący ciąży nie uszkodzi płodu?
- Kiedy będzie to seks między Pani mężem a inną kobietą.
* * *
- Czy poród jest przyczyną hemoroidów?
- Poród jest przyczyną wszystkiego, za co tylko chce Pani go obwinić.
* * *
- Gdzie jest najlepsze miejsce do przechowywania mleka z piersi.
- W piersiach.
* * *
- Czy jest jakaś bezpieczna alternatywa dla laktatora?
- Tak, usta dziecka.
* * *
- A co to jest odruch chwytny?
- To rekacja ojca kiedy zobaczy Pani "nowe" piersi...
* * *
- Czy matka może zajść w ciążę w okresie karmienia piersią?
- Tak, ale będzie to łatwiejsze jak najpierw odsunie dziecko od piersi i położy je spać.
- To zależy co Pani z nimi robi...
* * *
- Im w bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej ludzi się do mnie uśmiecha. Dlaczego?
- Bo jest Pani od nich grubsza.
* * *
- Mój mąż i ja jesteśmy bardzo atrakcyjni, stąd wniosek, że nasze dziecko będzie wystarczająco śliczne, żeby występować w reklamach. Z kim mam się skontaktować?
- Z terapeutą.
* * *
- Skąd mogę wiedzieć czy moje wymioty są związane z porannymi mdłościami, a nie z grypą?
- Jeżeli to grypa, wydobrzeje Pani niebawem.
* * *
- Odkąd jestem w ciąży urosły mi piersi, brzuch, a nawet stopy! Czy jest coś co się zmniejszy?
- Tak, pani pęcherz.
* * *
- W jakich okolicznościach seks w ostatnim miesiący ciąży nie uszkodzi płodu?
- Kiedy będzie to seks między Pani mężem a inną kobietą.
* * *
- Czy poród jest przyczyną hemoroidów?
- Poród jest przyczyną wszystkiego, za co tylko chce Pani go obwinić.
* * *
- Gdzie jest najlepsze miejsce do przechowywania mleka z piersi.
- W piersiach.
* * *
- Czy jest jakaś bezpieczna alternatywa dla laktatora?
- Tak, usta dziecka.
* * *
- A co to jest odruch chwytny?
- To rekacja ojca kiedy zobaczy Pani "nowe" piersi...
* * *
- Czy matka może zajść w ciążę w okresie karmienia piersią?
- Tak, ale będzie to łatwiejsze jak najpierw odsunie dziecko od piersi i położy je spać.
Ostatnia edycja:
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
witam wieczorem
ja od wczoraj bylam odcieta od neta, koszmar.
Agutka Oliwka na urodizny dostala namiot ze spiworem i tez myslalamze ebdzie wnim spac.. i teraz lezy w szafie.
u nas pogoda super, siedzimyw parku, jutro moze do odnaimy sala zabaw.
ja od wczoraj bylam odcieta od neta, koszmar.
Agutka Oliwka na urodizny dostala namiot ze spiworem i tez myslalamze ebdzie wnim spac.. i teraz lezy w szafie.
u nas pogoda super, siedzimyw parku, jutro moze do odnaimy sala zabaw.
reklama
Dzień dobry
jak zwykle kawa od rana :-)
oczy mnie bolą - mam ochotę wyłączyć komputer
Wczoraj byliśmy na kolacji - bardzo smaczna była, mieliśmy iść do kina, ale jak sobie wyliczyliśmy że o 24 byśmy byli w domu, więc spać byśmy poszli o jakiejś 1 w nocy a dzisiaj czeka nas ciężka impreza, a poza tym byliśmy zmęczeni to sobie darowaliśmy :-) I dobrze bo chciałam iść na X-Mena a ten film wolę oglądać w pełni świadomości by móc zachwycać się efektami specjalnymi :-):-):-)
Wyobraźcie sobie że Oliwcia wczoraj w przedszkolu zrobiła laurkę dla P na jego urodziny, ale zapomniała jej zabrać więc w domy zrobiła mu drugą :-):-):-). Kochane dziecko - kocham ją nad życie i mam nadzieję że nie zacznie pytać o "tatę" bo mi serce chyba stanie (i jeśli powie "tata" do P to chyba też).
Agutka - dobre - ja mam za to fajne teksty autentycznych rozmów pilotów - wczoraj jak czytałam to mnie pół budynku słyszało jak się śmiałam i oczywiście rozmazałam cały makijaż :-)
jak zwykle kawa od rana :-)
oczy mnie bolą - mam ochotę wyłączyć komputer
Wczoraj byliśmy na kolacji - bardzo smaczna była, mieliśmy iść do kina, ale jak sobie wyliczyliśmy że o 24 byśmy byli w domu, więc spać byśmy poszli o jakiejś 1 w nocy a dzisiaj czeka nas ciężka impreza, a poza tym byliśmy zmęczeni to sobie darowaliśmy :-) I dobrze bo chciałam iść na X-Mena a ten film wolę oglądać w pełni świadomości by móc zachwycać się efektami specjalnymi :-):-):-)
Wyobraźcie sobie że Oliwcia wczoraj w przedszkolu zrobiła laurkę dla P na jego urodziny, ale zapomniała jej zabrać więc w domy zrobiła mu drugą :-):-):-). Kochane dziecko - kocham ją nad życie i mam nadzieję że nie zacznie pytać o "tatę" bo mi serce chyba stanie (i jeśli powie "tata" do P to chyba też).
Agutka - dobre - ja mam za to fajne teksty autentycznych rozmów pilotów - wczoraj jak czytałam to mnie pół budynku słyszało jak się śmiałam i oczywiście rozmazałam cały makijaż :-)