reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień dobry:)
My już na nogach, pogoda narazie zachęcająca do spacerów. Ktoś pytał o co chodzi z moim drugi suwaczkiem, odlicza on czas od kiedy jestem z (P). Dziś idziemy po pieniądze z MOPS-u...całe 48zł w tym miesiącu masakra:-(

reklama
Ja dzisiaj w pracy tylko do 12 bo chcę kupić torta na dzisiejszą imprezę i zawieźć go do knajpy w której będziemy wieczorem (chyba za dobra jestem). Wypiszę sobie dzień urlopu bo w przyszłym tyg chcę wyjść 2 godziny wcześniej i w następnym też, więc wychodzi razem cały dzień pracy :-)

Tafojka - nic nie mów o spaniu :sorry2:

Majuś - pogoda u mnie dziś w kratkę raz słoneczko raz deszczyk.

Alonqa - domyśliłam się od czego jest ten drugi suwaczek jak weszłam na wątek który założyłaś.

Witam w wyśmienitym humorku :-)

dziecię mi robi ostatnio pobudki zaraz po 5 ale grzecznie się bawi i mogę sobie jeszczedo 7 poleżeć :cool2:
a teraz śpi wiec zmykam chatkę ogarnąć :tak:

Phantas taka kobieta to skarb, mam nadzieje, że P. już to docenia :-)

U nas przed chwilką było słoneczko a teraz zachmurane, dobrze, że nasz logopeda jest bliziutko :)

Muszę się pochwalić, ze wzięłam sie za naukę jazdy ;-)
Mam 7 lat prawko a niewiele jeździłam i w końcu sama się przemogłam. Na razie jeżdżę z Tomkiem wszędzie, bo sama bym się jeszcze bała, ale już jestem bliżej celu niż dalej :tak:
Także uwaga, bo mogę być nawet jak Kubica :-D:-D:-D

Phantas to szykuje sie niezapomniana imprezka , a ja trzymam kciuki żeby ona była niezapomniana jeszcze z jednego powodu :cool2::tak: mam nadzieję że mam dobre przeczucia :tak:i życzę Ci tego ogromnie !!!!!!

czy jest jeszcze ktos kto nie ma prawka ? niedługo zostanę jedynym egzemplarzem
wszyscy śmigają a ja spaceruję :-p

a ja trzymam kciuki żeby ona była niezapomniana jeszcze z jednego powodu :cool2::tak: mam nadzieję że mam dobre przeczucia :tak:i życzę Ci tego ogromnie !!!!!!

niee - nic z tego :-:)-:)-(

czy jest jeszcze ktos kto nie ma prawka ? niedługo zostanę jedynym egzemplarzem
wszyscy śmigają a ja spaceruję :-p

Basiu - tzn, że zawsze będą Cię wozić ;-);-);-)

reklama
Do góry