reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry

u nas pogoda nawet fajna.
oliwka od kilku dni ma sredni apetyt, od wczoraj prawie wcale nie chce jesc, cholera boje sie ze zarazila sie od taty.
lekarz mowilze dzieci przechodza to wlasnie grypowymi stanami badz angina.
jak nei rpzejdzie to jeszcze przed weekendem pojdziemy do lekarza.

ogolnie to jest zachrypnieta, bo po weselu wszytkie kwiatki byly u nas... i niezle jej na struny glosowe poszlo.

reklama
hey

jakiś dzis tutaj ruch :-)

u mnie całą noc padało ale już zaczyna wychodzić słonko :happy2:
zaraz zmykamy na spacerek i jakieś zakupki

A kuku. :-p

Ola,zdrówka dla Oliwci!

U Nas dziś upalnie i piękne słonko na niebie. :-D :tak:
Pranie się już suszy, młode ziemniaczki obrane, więc jak Zuzia wstanie, to tylko usmażymy jaja sadzone ze szczypiorkiem, posypiemy pyrki koperkiem, wypijemy maślaneczkę i można iść "w tany". :-p :-D :-p

u nas sloneczko jest ale jakos nei tak super an dworze.
Agutka dzieki, mam nadzieje ze oliwi to przejdzie szybko.
kwaitkow nie ma , calcium dostaje i nurofen tez.

Zuzia też pije Calcium i Zyrtec,bo coś Jej na pupce i nóżkach kilka dni temu jakaś wysypka wyskoczyła. :baffled: I smaruję Ją kremem Emolium. :tak: I już jest super poprawa. :-)

A my właśnie wróciliśmy ze spacerku:-) Misio usnął więc śpi w wózku przed domem, a ja tylko tu na chwilę bo masa sprzątania mnie czeka...Co do alergii to my mamy wizytę u alergologa ale dopiero w połowie lipca:-( i tak na dobrą sprawę to małemu narazie wszystkie objawy ustąpiły:-) teraz to by się chyba bardziej mi przydał:tak: ale i tak się przebadamy:-) zmykam do sprzątania;-) Pozdrawiam wszystkie maluszki i mamusie:-)

U nas pogoda znosna,chociaz moglaby byc lepsza,Karol spi,dzis zaliczyl upadek z poczatku nawet nie chcial mi isc tak go kolanko bolalo.kilka minut siedzial spokojnie na krzeselku,a pozniej juz dalej wszedzie biegem:-D:-D
Olka duzo zdrowka dla Oliwki

u mnie goraca,na plac zabaw trudno wytrzymac
przed sekunda patrzylam i w sloncu mam 25 stopni

za chwile sie zbieram do materialowe,z mama sie umowilam
u Oli w nast pt w przedszkolu jest piknik rodziny i jest Hanka Rumcajsowa
trzeba kupic material na stroj

A my wróciliśmy z kolejnego spaceru, Michał w szampańskim humorze szaleje...tylko ten mój (P) się nie odzywa bo foch:-(

reklama
Witam wieczornie :happy2:

dzieci w łóżeczkach cisza spokój ,czas na relaks :tak:

nawet fajny ten dzień miałam :cool2: dobrze że mam ten placyk pod domem i że wszyscy lubią się bawić z moim Kubą :cool2: mogę sobie posiedzieć :-p

Do góry