reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
u nas poznym popoludnioem dopiero przestalo padac, wyskoczylysmy na zakupy a pozniej w domu siedzialysmy.

jutro ma juz byc ladnie, oby bo siedzenie w domu jest mega meczace

ale tu ruch ;-) forum coś zamiera

Dzisiaj pojechałam sobie do sklepu i kupiłam sobie bardzo fajny płaszczyk w takiej małej przecenie bo z 250 na 100 :-) - zwrot podatku dostałam :-) i zarysykowałam i kupiłam taki przyklejany stanik - zawsze wydawało mi się że to kit. Jakże się myliłam!!! jest zajeb..... po prostu super - mogę nosić sukienki z odkrytymi plecami - normalnie :szok::szok::szok: jestem zachwycona :-) A Olisia dzielnie ze mną chodziła :-) i ile to dziecko ma energii :-) wciąż biegiem :-)

Witam ja tak rano bo poluje na bransoletki na allegro...i nie mogę ich upolować a w rossmanie już nie ma:zawstydzona/y:

phantas co do tego stanika to też myślę o czymś takim, ale czy dostanę taki rozmiar jak D lub DD? no i czy on się będzie dobrze trzymał na piersiach po karmieniu, więc nie ukrywajmy trochę obwisłych?

czesc dziewczynki, ja tez witam z rana, jest juz u mnie mamusia takze za czesto mnie nie ma ale podczytuje;-)

phantas zakupy super sprawa, widac po twoim wczorajszym humorku:-)
oby czesciej takie odstresowanie;-)

uciekam pic kawke

ale tu ruch ;-) forum coś zamiera
ja podczytuje w czasie pracy,wieczokiem to mam jeszcze takie kosmetyczne rzeczy po remoncie,a jeszcze Oli spi tam gdzie jest komp wiec nie wlaczam tym bardziej ze klawiatura jest pol metra od jej glowy
ja zwrot mam na wczasy,choc juz troche zwielam i zostalo na nocleg,jak dost alim doloze z tej kasy
a ile taki spaniczek???
misie marzy jakis plaszczyk lub kutreczka zakiecik,ale nie mam kiedy po sklepach pochodzic:-(
milego dnia
naskrobie cos pozniej bo terza mam sporo roboty i weszlam sie tylko przywitac

reklama
cześć

ja oczywiście w pracy - pogoda piękna, słoneczko, cieplutko :-) humor mam lepszy niż wczoraj (no nie licząc wieczoru, bo miałam bardzo dobry). Mam nadzieję, że nic go nie popsuje :-)

Do góry