reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Olciu,u Nas też o wiele mniej kasy idzie teraz na pieluszki. :-) W końcu! ;-) Przynajmniej mogę sobie pozwolić na jakieś inne rzeczy dla Zuzi. :tak: :-)
Szczególnie,że ze wszystkiego mi wyrasta. :sorry:

reklama
znam to
u mnie jest tylko taki problem ze Oliwka nie chce mierzyc nic.
najchetniej to by nawet butow nie mierzyla.

Zuzia buty za to uwielbia mierzyć. :-D I na dodatek sama sobie wybierać. :sorry: :-D :-p
A ciuszki,to ja przeważnie mierzę w domu i idąc do sklepu wiem,jakie mam kupować. :tak: Polecam - dobry sposób. :cool2: :-D
A buty,to np. niech Oliwia stanie stopką na miarce krawieckiej,zobacz,ile wyszło centymetrów i zrób sobie patyczek na taką długość i wtedy w sklepie zobaczysz,które będą ok. ;-)

Agutka aj wole jak ona przymierzy buty.
ostatnio w Bacie jak bylysmy to siedziala w basenie z pilkamia ja jej buty mierzylam:)

a ciuchy to u nas sa fajne w jednej urzywanej odziezy, tylko jak maja dosatnwe to ludzie stoja juz pol godziny przed otwarciem,zawsze mozna cos fajnego kupic.

Ola,a ja zauważyłam,że u Nas coś ostatnio mniej ludzi po moich dwóch lumpkach chodzi,co mnie,oczywiście,bardzo cieszy. :-D Jak jestem w mieście,to zawsze tam wchodzę. ;-) I zawsze wychodzę z czymś dla Zuzi. :-p
Ten sposób na przymiarkę butów miałaś niezły,hahaha. :-D

u nas jakos ludzie glownie po uzywanych odziezach chodza... i jakos sie nie dziwie bo super rzeczy mozna kupic
ja ostatnio dla siebie kupilam fajna wiosenna kurtke z nike za 18 zl.
moja bratowa juz ja chciala ode mnie kupic:))
a dla Oliwi zawsze sie cos fajnego znajdzie.

Ja narazie dla siebie to mam ubrania,bo ostatnio dostałam peeeeeeeeełno bluzek od G. mamy. :-D
Ale przydałaby mi się właśnie jakaś taka cienka kurtka,ale taka bardziej do eleganckich spodni. Bo sportową mam. ;-) Muszę się porozglądać. :-)

Ola,a kiedy Wy macie ten ślub brata? On robi wesele?

reklama
Do góry