reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
moje dziecko wczoraj dopiero po 16 wstalo.
bylysmy krotko na dworze, i zasnela dopiero o 21.

Phantas ja po twoich fotkach sadze ze w twoje ciuchy to bym sie w zyciu nie zmiescila.

Aga ja juz farbowalam Delia wlosy i dalej je mam :)
zreszta moim wlosa to zadna farba nie szkodzi.

Agutka mnie teraz troche po kieszeni pociagly leki, ale ogolnie ten miesiac wyprowadzil mnie na prosta.
zero pozyczania kasy, nawet od rodzicow.

rodzice poszli na pogrzeb, tez chcialam isc ale nie bylo z kim oliwi zostawic.

reklama
hej dziewczyny, podczytuje ale jakos brak mi weny na pisanie:sorry:

Ola przykra sprawa, ja tez sie strasznie boje smierci i przeraza mnie to ze jednego dnia rozmawiasz z kims, smiejecie sie, wracacie razem z pracy i zaraz tej osoby moze juz nie byc:-( ukochaj mame, pewnie bardzo przezuwa:-(ehhh

agutka pewnie na badaniach, dobrze jakby sie wyjasnilo co i jak..

a u nas bez zmian poza tym ze Niko wczoraj byl pierwszy dzien w przedszkolu:-)
tutaj to wyglada troche inaczej, mozna wybrac dni i sesje(poranna albo poludniowa) i dziecko zostaje na 2,5 godz.
no i go zapisalam narazie 2 razy w tygodniu zeby mial kontakt z dziecmi bo szalu dostaje juz w domu:sorry:wczoraj byl bardzo zadowolony:tak:
aaaa i moja mami przylatuje 16 maja na 10 dni:-), pozniej chyba my z nia wracamy do pl na troche no ale to jeszcze sie wyjasni.

Pozdrawiam kochane!!

AGUTKA tylko to nie Joanna, tylko DELIA Delia, Color Natural (Farba do włosów) z Rossemanna za 5 zl,wolam malej cos kupic niz za farbe dac 15,tym bardziej,ze remont przedemna

Aaa,to nie wiem,nie używałam,ale na pewno będzie ok. ;-)
Mi fryzjerka powiedziała, że najgorsze są Palletty, bo mają najwięcej chorobotwórczych (podobno tych nawet rakotwórczych! :szok:) składników. :eek: :confused2: :baffled:

Agutka - Ty to milcz na temat Twoich włosów - drażnisz tylko innych ;-);-):-):-)

Hahahaha! :laugh2: Ok,przepraszam. :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-p :-D

ja ma moze ze 3:eek: a w żadnej nie chodzę:confused2: powód-> brak figury:crazy:

Prędzej brak rozumu i lustra,bo głupoty pleciesz!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :-p

agutka pewnie na badaniach, dobrze jakby sie wyjasnilo co i jak..

Dzięki za pamięć,Stalówko. :cool2: :-D :-p Wyniki wyszły bardzo dobrze - miałam robione pole widzenia. :tak: Dno oka i ciśnienie w nich też super,więc teraz spowrotem do neurologa i niech mysli dalej,czemu mnie ta głowa ponad 2 tygodnie bolała. :baffled: :sorry:

a u nas bez zmian poza tym ze Niko wczoraj byl pierwszy dzien w przedszkolu:-)
tutaj to wyglada troche inaczej, mozna wybrac dni i sesje(poranna albo poludniowa) i dziecko zostaje na 2,5 godz.
no i go zapisalam narazie 2 razy w tygodniu zeby mial kontakt z dziecmi bo szalu dostaje juz w domu:sorry:wczoraj byl bardzo zadowolony:tak:
aaaa i moja mami przylatuje 16 maja na 10 dni:-), pozniej chyba my z nia wracamy do pl na troche no ale to jeszcze sie wyjasni.

Kurcze,ale fajnie macie z tym przedszkolem. :-) I powiedz jeszcze,że za darmo? :sorry: To przylatuję! :-p :-D :laugh2:
U Nas zrobili takie przedszkole w salce zabaw,4ro godzinne i za darmo,no i też 2zmianowe jakby,tylko,że w pierwszej kolejności były przyjmowane dzieci spoza ZG,no a że był ich ogrom,to tym oto sposobem Moja Córcia się nie dostała. :wściekła/y:
A u lekarzy coś się Wam powyjaśniało?

Martucha super z tym przedszkolem, tylko w polsce nie da sie nic zorganizowac...

jak z badaniami Nikusia??
Agutka super ze wyniki dobre, mam nadziej ze ci to calkowicie przjedzie.

codo mojej mamy to faktycznie bardzo to rpzezywa, tymbardzije ze byly dobrymi kolezankami, i dzien wczesniej byla tam z moim bratem zaprosic ich na wesele.
mi najabrdziej zal dzieci, corki miala dorosle, nawet 2 wnukow juz miala.
ale jest jeszcze 2 chlopcow, ktorzy we wrzesniu ida do pierwszej klasy podstawowki...

agutka lustro mam i to nawet duże:eek: tak jak tyłek mój:confused2:

martucha u nas też są takie przedszkola i własnie od stycznia Zosia będzie tam maszerowac:-)

olka może trochę cie załamie, bo za darmo przedszkole nie jest,ale nie kosztuje majątku, bo cena jest zależna od dochodów i wydatków rodziny:tak: czyli prawie za free

Dzien dobry:-)
Agutka to super ze badania wyszly dobrze:tak::-)
Olka mam nadzieje ze znajdziesz jakas ekstra kreacje na slub.
Martucha no wlasnie jak z badaniami Nikusia?.

Co do farbowania wlosow,jak juz farbuje to tylko Joanna,raz w zyciu farbowalam wlosy Pallett i myslalam ze mi skore na glowie wypali tak mnie pieklo.

Bry wieczór. ;-)

Ja narazie na chwilkę. ;-)

Dziś poszłyśmy na małe zakupki,bo zachciało mi się sałatki gyrosowej i chyba jutro zrobię. :-p
A później podwórko,z którego uciekłyśmy po 17 już,bo był taki meszkowaty atak,że szok! :szok: :wściekła/y:

Co do farby Pallette,to mi zawsze czarna wychodziła na odrostach ruda. :confused2: Ja mam strasznie "ciężki pigment" we włosach i trudno do nich dobrać farbę. :sorry: Tylko Joanna jakoś mi "podeszła". ;-)
A o rozjaśnianiu,to mogę zapomnieć. :-p Nawet mi to nie udawało się,gdy miałam na głowie swoje naturalne blond włosy. :laugh2: :eek: :-p

Ok,później się odezwę! ;-)

Dziewczyny blagam o rade

Mam juz date rozprawy o alimenty ale nie o to mi chodzi , moj ex ma pelnie wladzy rodzicielskiej mala nosi jego nazwisko on naduzywa alkoholu jest agresywny , mala jest zameldowana tu gdzie ja i ja chowam ja od malego tatus ma ja gdzies...nie ma ustalonych widzen a teraz przyjezdza 15 maja i mowi ze ma zamiasr zabrac mala na weekend czy ma takie prawo ? wiem ze chce ja zabrac na impreze gdzie bedzie alkohol...powiedzcie mi co robic w poniedzialek ide zlozyc wniosek o regulacje widzen tylko wylacznie w mojej obecnosci ale czy do tego czasu on ma prawo wejsc i wziac ja gdzies...czy nie musze mu pozwalac na widzenia , boje sie on jest agresywny...

reklama
Do góry