reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Agutka nie dosc ze nie mam kreacji, nie mam pomyslu i nawet czasu poszukac czegos.
musialabym sie gdzies na targ przejechac, a nie mam kiedy.
bo Oliwka to nie ma cierpliwosci do chodzenai i ogaldania ciuchow.

ogolnie to kiepsko to wyglada.
jak rodzice maja wolne to moj bratn zawsze cos wymysli ze siedzieli z majka.

a i najsmieszniejsze jest to ze kase z FA dostane dzien przed weselem...

Agutka no wlasnie przegladam na allegro:)
no ale nie powiem ze przydalby mi sie jedne dzien na pochodznie po sklepach, a no i pozadny zastrzyk gotowki...
bo dopiero wyszlam na prosta z kasa.

milego popoludnia:)

Dobry wieczór. :-)

Ola,tego wyjścia na prostą,to zazdroszczę. Ja w kwietniu tyle kasy w aptekach pozostawiałam,że masakra jakaś. Przez całe życie tylu leków nie kupiłam,co przez miesiąc! :szok: :baffled:

A Moja Zuzia już śpi. :-) Ale u moich Rodziców. :tak: :-(
Ja jutro rano muszę wcześnie wstać i nie chciałabym Jej obudzić,bo na 7:30 jadę na badania,a po nich na 8:15 mam znowu wizytę u lekarza. :baffled:

dobry wieczor :-D
Olus juz spi,a ja weszlam na BB zobaczyc co u was slychac:tak:
mamy taki dyskont co maja fajne rzeczy dla dzieci i doroslych
kupilam Oli starperki fajna jakos i za 5 szt 10,50 zl
sobie trzy podkoszulki w pracy musze wygladac jakos
Oli w rossaman balsam i sobie tania farbe
mam nadzieje,ze wlosy po niej bede miec jeszcze
pozniej po prezent z mama,tata pomiedzy imien i urodz i impreza w sobote
i w koncu Olsia byla dzis popoludniu na plac zabaw na pol godz

A JAK WAM MINOL DZIEN?????

Aga,ja stosuję od lat tanią farbę,a włosów wciąż mam ogrom. :-D :laugh2: :sorry: :-p
My dziś byłysmy tylko lekko ponad godzinkę na podwórku, bo Zuzia wciąż kaszle, a na dworze wiało. :baffled:

Agutka - Ty to milcz na temat Twoich włosów - drażnisz tylko innych ;-);-):-):-)

Ollka - a jaki nosisz rozmiar - bo jak brak Ci kasy to ja Ci mogę pożyczyć jakąś ze swojej szafy

reklama
Do góry