reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień doberek. ;-) :-D

Dzisiaj sobie z Zuzinką tak pospałyśmy,że o mało do lekarza nie zaspałam! :szok: Wstałam,wyszykowałam się i Zuzia dopiero się obudziła. :sorry: :-D A teraz znowu nyna - pewnie ta choroba Ją męczy. :-( :-( :-(

Moje badanka u lekarza wyszły bardzo dobrze,ale jutro znowu muszę iść na kolejne - no wściec się idzie! :wściekła/y: :-(
W ogóle Zuzia rano zrobiła siusiu i kupkę do nocnika i kolejne siusiu dopiero było o 11,jak wróciłam do domu,bo przy mojej Mamie robić nie chciała - Niemożliwa no,hahaha. :-D

Basiu,żebyś Ty się przez te alimenty za "bogata" nie zrobiła,hahaha! :confused2: Głupie prawo. :eek:
I zdrówka dla Kuby!

Phantas,też bym gdzieś z chęcią wyjechała... :sorry:

Olcia,trzymajcie się...

Aaaa,zapomniałabym - jutro o 20:26 proszę o trzymanie za mnie kciuków. :cool2: Jak się uda,to powiem,co to było,a narazie cicho - sza,żeby nie zapeszyć. ;-) :-p :-D

reklama
witam ponownie
ja juz bylam na rozmowie na soalrze, jak narazie beda jeszcze szkolic dziewczyny na caly etat, bo otwieraja 2 nowe soalry.
a poznij na pol etatu, i jak narazie jest malo chetnych i mam duze szanse:))

Basiu zeby malemu szybko przeszlo.

Agutka nie martw sie, Zuzia przyzwyczai sie do sikania przy innych, u nas tez by6l taki cyrk.
teraz to juz nawet spokojnie daje sie odsatwic na dworze.
wiec my juz jestesmy tylko0 na pampersie do spania i to tylko na noc

witam ponownie
ja juz bylam na rozmowie na soalrze, jak narazie beda jeszcze szkolic dziewczyny na caly etat, bo otwieraja 2 nowe soalry.
a poznij na pol etatu, i jak narazie jest malo chetnych i mam duze szanse:))

Olcia,no to trzymam mocniuchno kciuki!
Ja dziś rozmawiałam z koleżanką,która pracuje w sklepie dziecięcym i niby szefowa kogoś szuka. :-) Ma mi dać znać,jeśli to prawda. :tak: :-)

Agutka nie martw sie, Zuzia przyzwyczai sie do sikania przy innych, u nas tez by6l taki cyrk.
teraz to juz nawet spokojnie daje sie odsatwic na dworze.
wiec my juz jestesmy tylko0 na pampersie do spania i to tylko na noc

Powiem Ci,Słońce,że u Nas nocnik dosyć późno wszedł w grę... Zuzia na jego widok sztywniała i za nic w świecie nie chciała usiąść. :no: W końcu się przemogła i 1. kwietnia zrobiła mi primma aprillisa i zaczęła się do niego załatwiać. :-D
No,ale po nocy pielucha dość ciężka... :sorry: :-p
Najważniejsze,że w ogóle się zdecydowała na nim załatwiać,hurrra! :-D :-D :-D

20.26:-D chyba jakaś licytacja
ciekawe czego :cool2::wink:

Ojjj,cichooo! :-p :-D :-p

nie wiem.
jak anrazie nie pytalam.
powiem szczerze ze nawet nie wspomnialam o tym ze mam dziecko, bo nikt mnie o to nie pytal...

Pewnie by im to nie pasowało. :baffled: Ja często takie odmowy dostawałam. :wściekła/y: A jak nie takie,to "Jest Pani za młoda i nie ma żadnego doświadczenia". A gdzie ja mam te doświadczenie nabrać,jak mnie wszyscy odsyłają z przysłowiowym "kwitkiem"? :wściekła/y: A później będę za stara i takie błędne koło - jak z tymi przedszkolami dla samotnych. :wściekła/y:

reklama
Basiu z tymi obiadami dla dzieci to dowiedz sie dokaldnie we wrzesniu, bo u nas jest tak ze nawet jak troche przekracza dochod to samotnym matkom i rodzinom wielodzietnym sie te obaidy naleza.
tymbardziej jak ktos jest w ciezkiej sytuacji.

Agutka mnei najbardziej cieszy toze wkoncu idzie bardzo malo kasy na pampersy.
u nas po nocy teraz mokre, ale jeszcze niedawno byly suche,moze po chorobie znow bedzie lepiej

Do góry