reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzień doberek. ;-) :-D

Dzisiaj sobie z Zuzinką tak pospałyśmy,że o mało do lekarza nie zaspałam! :szok: Wstałam,wyszykowałam się i Zuzia dopiero się obudziła. :sorry: :-D A teraz znowu nyna - pewnie ta choroba Ją męczy. :-( :-( :-(

Moje badanka u lekarza wyszły bardzo dobrze,ale jutro znowu muszę iść na kolejne - no wściec się idzie! :wściekła/y: :-(
W ogóle Zuzia rano zrobiła siusiu i kupkę do nocnika i kolejne siusiu dopiero było o 11,jak wróciłam do domu,bo przy mojej Mamie robić nie chciała - Niemożliwa no,hahaha. :-D

Basiu,żebyś Ty się przez te alimenty za "bogata" nie zrobiła,hahaha! :confused2: Głupie prawo. :eek:
I zdrówka dla Kuby!

Phantas,też bym gdzieś z chęcią wyjechała... :sorry:

Olcia,trzymajcie się...

Aaaa,zapomniałabym - jutro o 20:26 proszę o trzymanie za mnie kciuków. :cool2: Jak się uda,to powiem,co to było,a narazie cicho - sza,żeby nie zapeszyć. ;-) :-p :-D

reklama
witam ponownie
ja juz bylam na rozmowie na soalrze, jak narazie beda jeszcze szkolic dziewczyny na caly etat, bo otwieraja 2 nowe soalry.
a poznij na pol etatu, i jak narazie jest malo chetnych i mam duze szanse:))

Basiu zeby malemu szybko przeszlo.

Agutka nie martw sie, Zuzia przyzwyczai sie do sikania przy innych, u nas tez by6l taki cyrk.
teraz to juz nawet spokojnie daje sie odsatwic na dworze.
wiec my juz jestesmy tylko0 na pampersie do spania i to tylko na noc

witam ponownie
ja juz bylam na rozmowie na soalrze, jak narazie beda jeszcze szkolic dziewczyny na caly etat, bo otwieraja 2 nowe soalry.
a poznij na pol etatu, i jak narazie jest malo chetnych i mam duze szanse:))

Olcia,no to trzymam mocniuchno kciuki!
Ja dziś rozmawiałam z koleżanką,która pracuje w sklepie dziecięcym i niby szefowa kogoś szuka. :-) Ma mi dać znać,jeśli to prawda. :tak: :-)

Agutka nie martw sie, Zuzia przyzwyczai sie do sikania przy innych, u nas tez by6l taki cyrk.
teraz to juz nawet spokojnie daje sie odsatwic na dworze.
wiec my juz jestesmy tylko0 na pampersie do spania i to tylko na noc

Powiem Ci,Słońce,że u Nas nocnik dosyć późno wszedł w grę... Zuzia na jego widok sztywniała i za nic w świecie nie chciała usiąść. :no: W końcu się przemogła i 1. kwietnia zrobiła mi primma aprillisa i zaczęła się do niego załatwiać. :-D
No,ale po nocy pielucha dość ciężka... :sorry: :-p
Najważniejsze,że w ogóle się zdecydowała na nim załatwiać,hurrra! :-D :-D :-D

20.26:-D chyba jakaś licytacja
ciekawe czego :cool2::wink:

Ojjj,cichooo! :-p :-D :-p

nie wiem.
jak anrazie nie pytalam.
powiem szczerze ze nawet nie wspomnialam o tym ze mam dziecko, bo nikt mnie o to nie pytal...

Pewnie by im to nie pasowało. :baffled: Ja często takie odmowy dostawałam. :wściekła/y: A jak nie takie,to "Jest Pani za młoda i nie ma żadnego doświadczenia". A gdzie ja mam te doświadczenie nabrać,jak mnie wszyscy odsyłają z przysłowiowym "kwitkiem"? :wściekła/y: A później będę za stara i takie błędne koło - jak z tymi przedszkolami dla samotnych. :wściekła/y:

reklama
Basiu z tymi obiadami dla dzieci to dowiedz sie dokaldnie we wrzesniu, bo u nas jest tak ze nawet jak troche przekracza dochod to samotnym matkom i rodzinom wielodzietnym sie te obaidy naleza.
tymbardziej jak ktos jest w ciezkiej sytuacji.

Agutka mnei najbardziej cieszy toze wkoncu idzie bardzo malo kasy na pampersy.
u nas po nocy teraz mokre, ale jeszcze niedawno byly suche,moze po chorobie znow bedzie lepiej

Do góry