reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Właśnie wróciłam z miasta i opalanka. :-D

Olciu,ja kiedyś pracowałam w solarium - super praca. :-) :-) :-) Z chęcią bym do tego wróciła. ;-)

Aga,ja się "sztucznie" opalałam,czyli właśnie w solarium - na opalanko na dworku czekam,aż mi trochę te plecy i szyja dadzą ulgę. ;-)

A tymczasem zmykam powoli wybudzać Zuzię,jemy obiad i uciekamy do tej lekarki. :baffled:

Miłego popołudnia!

reklama
Agutka wiem ze to fajna praca, tymbardziej ze moja mama zgodzila sie zosatwac z Oli jezeli uda mi sie tam wkrecic.
CV oddane, w sumei to jak narazie 2 na to miejsce, bo wszyscy chca caly etat.
mala ma zawiesine, mam nadzieje ze jej pomoze.

cześć "eseczki" gdzie jesteście??

tafi - ja dziś sama winko piję :-( Ciebie nie ma, P. bierze antybiotyk i nawet moja siostra się dzisiaj wyłamała bo ma jakieś akcje żołądkowe :-(

Basiu - udało się??

Olla, Agutka, Aga - jak córy??

Aga - jak zabawy pudrowe??

czesc babeczki
przywitam się z wieczorka... troszkę malo mam czasu - ale czytam - jeszcze troszkę i odetchnę:tak:
samotnie sobie siedzę - troszkę do pracy porobiłam i chyba czas w wyrko uderzać:tak:
phantas - miałam plana poopróżniać flaszki babskie zalegające u mnie w domku - ale jakoś mi się nie składa - a zwsze mam taką ochotę:laugh2::-p
agutka - solarekk - tez byłam - chociaż słonko ostatnio u nas pięknie daje...
ola - fajnie jaby z praca wyszło!
basia - dobrze ze chociaż cześć spraw poszła po myśli:tak:
tafi - co u Ciebie?

a ja miałam koleżankę z bb na nockę w weekend - poznalyśmy się - nasze dzieci - haha dwa kwietniowe bąble:-) fajne takie spotkanka:tak:

dobrej nocki

wiecie mam tylko jedno spostrzeżenie odnośnie tego funduszu w naszym państwie
po co każą czekać te dwa miesiące jak potem tego nie wyrówują

dobrze że złożyłam jeszcze w kwietniu bo tak dostanę w maju za kwiecień i i bierzący maj a pytam się co z lutym i marcem ? głupie to czekanie dwa miechy
poprostu jestem w plecy

cześć Hana :happy:

dzien dobry.
do mnie dzwonila szefowa z solarium, mam jutro do niej przyjsc, bedzie caly dzien w soalrium.

to byla jedyna dobra wiadomosc wczorajszego dnia.
wieczor byl juz totalnie do dupy....
wczoraj zmarla kolezanka mojej mamy z pracy.
po 15 razem wracaly do domu a przed 17 mama miala telefon od jej corki ze wlasnie pogotowie zabralo ja sina do szpitala!!\
cholera jakie zycie jest niesprawiedliwe...
wyobrazcie sobie ze jej maz wczoraj nie potrafil tego powiedziec dziecia, do teraz wie tylko on i maz najstaszej corki

reklama
Do góry