reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Agutka tylko moja w zime jest zdrowa, wiec spac nie musi bo nei marudzi tak jak teraz...
do tegow nocy zle spi, teraz meczy ja katar.
na szczescie mama w pracy dala mi przepisac krople do nosa dla malej wiec ominie mnie narazie wizyta u lekarza

reklama
A no tak,to lepiej,żeby ta wiosna już minęła... I było lato. :-) Zuzia to już w ogóle o basen się upomina! :szok: Kurde,jak takie małe Dziecko pamięta,że na ogródku się w basenie rok temu pluskała? :szok: :szok: :-D
Wyciągnęła ostatnio z szafy różne sprzęty plażowe i kazała mi je dmuchać,bo idziemy się pluskać na ogród. :sorry: :szok: :-D

Mam nadzieję,że i Nas ta wizyta u lekarza ominie... :sorry:

Agutka Zuzi pewnie szybko przejdzie.
jejku, to moja o basenie nic nie mowi, na cale szczescie.

A idź,ja mam codziennie kazanie n/t basenu,że jak dobrze pójdzie,to za jakieś 1,5 miesiąca będziemy się pluskać... Mówię,że ma być super ciepło i słonko świecić...
A Zuzia,jak wstaje,odsłania od razu żaluzję,stwierdza,że słonko świeci,więc można iść się pluskać w basenie,hahaha! :-D :-D :-D

Witam sie.
Agutka duzo zdrowka dla Zuzi:tak:
Karol mi dzis tez marudzi od samego rana nawet nie mial ochoty wyjsc na spacer(a to do niego nie podobne),ale chory czaczej nie jest,moze pogoda na niego tak dziala.

cześć dziewczęta

ja miałam "uczelniany" weekend :-(
Oliwcia w sobotę pojechała na działkę. Wróciła dopiero o 20.30. Koleżanka od razu ją do mojej mamy zawiozła, a ta była taka padnięta, że od razu usnęła, kąpiel dopiero dzisiaj rano była :-) Ale oczywiście szczęśliwa, bo cały dzień spędziła z Maurycym - lat 5 albo 6 i Sylwią lat - niecałe 2 ;-) (zresztą"jej Sylwią). Byli nad rzeką, łowili ryby, raz się tylko pokłucili ale potem była zgoda i już wielka miłość ;-)
U mojej mamy jak zwykle była rozpieszczana, dzisiaj poszły na odpust - wiecie co to takiego?? Pytam bo w tych czasach to już wszystko powoli zanika, a dzieci uwielbiają coś takiego.

Agutka - fajnie, że wieczór się udał - wyobrażam sobie zdenerwowanie Was wszystkich :-) ale na szczęście macie o już za sobą :-)

Baśka - jest kasa?? czy nadal ściemnia??

cześć dziewczęta

ja miałam "uczelniany" weekend :-(
Oliwcia w sobotę pojechała na działkę. Wróciła dopiero o 20.30. Koleżanka od razu ją do mojej mamy zawiozła, a ta była taka padnięta, że od razu usnęła, kąpiel dopiero dzisiaj rano była :-) Ale oczywiście szczęśliwa, bo cały dzień spędziła z Maurycym - lat 5 albo 6 i Sylwią lat - niecałe 2 ;-) (zresztą"jej Sylwią). Byli nad rzeką, łowili ryby, raz się tylko pokłucili ale potem była zgoda i już wielka miłość ;-)
U mojej mamy jak zwykle była rozpieszczana, dzisiaj poszły na odpust - wiecie co to takiego?? Pytam bo w tych czasach to już wszystko powoli zanika, a dzieci uwielbiają coś takiego.

Agutka - fajnie, że wieczór się udał - wyobrażam sobie zdenerwowanie Was wszystkich :-) ale na szczęście macie o już za sobą :-)

Baśka - jest kasa?? czy nadal ściemnia??
Phantas co i gdzie studiujesz???
odpusty---jejku super rzecz,oczywiesie mowie patrzac ma moje dziecinstwo
bo teraz to juz takiej fraidy nie ma
kazda wakacje do matury tj do kiedy zyli dziadkowie spedzalam na wsi
i przy okazji mieslismy 2 odpusty z prawdziwego zdarzenia,ale bysmy obkupione z siora :-D
u mnie jest teraz taki maly przy kosciele przy swieceniu i na 3 maja oraz tygodniowy we wrzesniu na Mogile,ale nie wiem jak to wyglada,w tym roku sie wybieram

Agutka zdrowka dla Zuzi,przeszlo juz jej cos???

Majus Oli tez byla dzis po 17 marudna,jak jej zamknelam balkon,gdzie sie bawila,bo nie musi sluszec pol bloku,ze placze to dostala szalu,dawno tak nie plakala z pol godziny,i przez placz,ze mam jej przeprosic i ona wlasciwie nie placze,do bicia sie bierze, jak dostala sok ,juz bylo ok,poszla bajke obejrzec i usnela za chwile

dziewczyny wasze dzieci tez maja takie ataki placzu z pol godziny????
moja ma taki raz na kilka miesiecy,jak nie chce popuscici???

Dobry wieczor:-)
Odpust fajna sprawa jak sie jest dzieckiem,u nas sa dwa w lipcu i sierpniu jak bylam mala to tylko na to latem czekalam,tylko ze teraz juz nie sa tak hucznie obchodzone przy dobrych wiatrach sa 3 stragany,a kiedys do wyboru do koloru.

Karol od czasu do czasu tez dostanie taki napad placzu,wtedy daje mu spokoj,bo jesli probuje go uspokoic to jest jeszcze gorzej:szok:,jego rekord to jakies 20min ryku na cale gardlo,i to przewaznie o jakas blahostkie.

Basiu powodzenia jutro w banku:tak:
Ja uciekam do luzka,dobranoc.

reklama
Do góry