reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
dzien dobry)
u nas najblizszy odpust jest w Maju.
ale zgadzam sie z Aga to juz nie sa takie odpusty jak kiedy my bylysmy male.
ja dzis ide z mloda do lekarza, niech ja oslucha bo cos mi sie nie podoba.
Basiu idz do mopsu, moze sie na zalapiesz an obiady dla dzieci.
powiem ci ze u nas teraz samotne matki i rodziny wielodzietne ze wzgledu na kryzys dostaly kart zywnosci, z Polskiego Banku Zywnosci i naprawde super towar mozna tam dostac.
u nas najblizszy odpust jest w Maju.
ale zgadzam sie z Aga to juz nie sa takie odpusty jak kiedy my bylysmy male.
ja dzis ide z mloda do lekarza, niech ja oslucha bo cos mi sie nie podoba.
Basiu idz do mopsu, moze sie na zalapiesz an obiady dla dzieci.
powiem ci ze u nas teraz samotne matki i rodziny wielodzietne ze wzgledu na kryzys dostaly kart zywnosci, z Polskiego Banku Zywnosci i naprawde super towar mozna tam dostac.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hej hej hej hej! :-)
U Nas odpustów,niestety,nie ma. :-( Jedynie co,to we wrześniu obchodzone są tygodniowe dni Zielonej Góry,tzw. Winobranie. Różne występy,jarmarki... Fajna sprawa. Ale nie tak fajna,jak kiedyś - teraz wszystko jakieś takie "sztywne" się zrobiło.
Zuzia w nocy znowu gorączkowała. :-( Na 15:10 jesteśmy umówione u Naszej lekarki. Kataru brak,tylko straszny suchy kaszel. :-(
Ale humor rewelka,mimo wszystko.
Basia,ale świnia z niego! Mam nadzieję,że uda Ci się załatwić wszystko w tym banku i MOPSie i że dostaniesz pieniążki z FA później.
Ok,zmykam,bo później muszę lecieć na zakupy i może się poopalać. Ale narazie tak "sztucznie".
Miłego dzionka! :-)
U Nas odpustów,niestety,nie ma. :-( Jedynie co,to we wrześniu obchodzone są tygodniowe dni Zielonej Góry,tzw. Winobranie. Różne występy,jarmarki... Fajna sprawa. Ale nie tak fajna,jak kiedyś - teraz wszystko jakieś takie "sztywne" się zrobiło.
Zuzia w nocy znowu gorączkowała. :-( Na 15:10 jesteśmy umówione u Naszej lekarki. Kataru brak,tylko straszny suchy kaszel. :-(
Ale humor rewelka,mimo wszystko.
Basia,ale świnia z niego! Mam nadzieję,że uda Ci się załatwić wszystko w tym banku i MOPSie i że dostaniesz pieniążki z FA później.
Ok,zmykam,bo później muszę lecieć na zakupy i może się poopalać. Ale narazie tak "sztucznie".
Miłego dzionka! :-)
Mozi
MAMUŚKA BB
Czesc
ja sie przywitac,bo mam dwie dziewczyny teraz do pilnowania
oczywiescie pudrowanie zbiorowe,
Ole pudrem my dwie,i maluchy mnie pozniej i mam malowidla na rekach
ide zrobic im platki czy kulki z mlekiem,bedzie drugie sniadanie
Basia powodzenia dzisiach przy zalatwianiu spraw
Agutka zdrowka dla malej,ale ci fajnie,ja to nie bede miala czasu sie opalac:-(
Olus tez duzo z drowa dla Oliwki
Witam tez Phantas, Majus,Tafojka
ja sie przywitac,bo mam dwie dziewczyny teraz do pilnowania
oczywiescie pudrowanie zbiorowe,
Ole pudrem my dwie,i maluchy mnie pozniej i mam malowidla na rekach
ide zrobic im platki czy kulki z mlekiem,bedzie drugie sniadanie
Basia powodzenia dzisiach przy zalatwianiu spraw
Agutka zdrowka dla malej,ale ci fajnie,ja to nie bede miala czasu sie opalac:-(
Olus tez duzo z drowa dla Oliwki
Witam tez Phantas, Majus,Tafojka
Phantas co i gdzie studiujesz???
pedagogikę - kierunek "edukacja obronna i bezpieczeństwo publiczne" :-):-):-) a żeby było zabawniej to w wyższej informatycznej w Łodzi :-)
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
my do lekarza na 12.30 i przy okazji ide zaniesc CV na solar.\
wczoraj bylam sie poopalac i akurat wisalo ogloszenie ze szukaja ludzi do pracy.
dziewczyny na caly etat juz sie szkola, a jeszcze potrzebuja kogos na weekendy i to by mi pasowalo.
wczoraj bylam sie poopalac i akurat wisalo ogloszenie ze szukaja ludzi do pracy.
dziewczyny na caly etat juz sie szkola, a jeszcze potrzebuja kogos na weekendy i to by mi pasowalo.
<ja>ty skimn to...
<joshua>??
<ja>wracam dzis z psem od grubego juz ciemno bylo
<ja> ide abrahama i podbija do mnie taki kolo 2x2 w bluzie arki morda jak u bulldoga
<ja>chwycil mnie za ramie i do mnie: dawaj ***** komore!!
<joshua> i co zrobiles?
<ja>a co moglem zrobic?
<ja> dalem mu telefon no co ja sie bede z takim klucil
<ja>dalem mu ten telefon a on dalej trzyma mnie za reke i wybiera jakis numer i dzwoni
<joshua>??
<ja>czesc mamo ja nie bede na kolacji bo przegralismy z tymi pedalami 2 do 1 ide sie przejsc z chopakami
<ja>nie martw sie o mnie wroce dizsiaj do domu
<ja>oddal mi telefon i poszedl w pizdu..
<joshua>LOL!! xD
<ja> stalem ***** dobre 10min jak tepak na srodku ulicy kminiac co sie stalo...
<joshua>??
<ja>wracam dzis z psem od grubego juz ciemno bylo
<ja> ide abrahama i podbija do mnie taki kolo 2x2 w bluzie arki morda jak u bulldoga
<ja>chwycil mnie za ramie i do mnie: dawaj ***** komore!!
<joshua> i co zrobiles?
<ja>a co moglem zrobic?
<ja> dalem mu telefon no co ja sie bede z takim klucil
<ja>dalem mu ten telefon a on dalej trzyma mnie za reke i wybiera jakis numer i dzwoni
<joshua>??
<ja>czesc mamo ja nie bede na kolacji bo przegralismy z tymi pedalami 2 do 1 ide sie przejsc z chopakami
<ja>nie martw sie o mnie wroce dizsiaj do domu
<ja>oddal mi telefon i poszedl w pizdu..
<joshua>LOL!! xD
<ja> stalem ***** dobre 10min jak tepak na srodku ulicy kminiac co sie stalo...
reklama
Pewnego dnia szef dużego biura zauważył nowego pracownika. Kazał mu przyjść do swego pokoju.
- Jak się nazywasz?
- Jurek - odparł nowy.
Szef się skrzywił:
- Słuchaj, nie dociekam, gdzie wcześniej pracowałeś i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam się do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufałość i może zniszczyć mój autorytet. Zwracam się do pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jeśli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko? - Kochany - westchnął nowy. - Nazywam się Jerzy Kochany.
- Dobra, Jurek, omówmy następna sprawę.
- Jak się nazywasz?
- Jurek - odparł nowy.
Szef się skrzywił:
- Słuchaj, nie dociekam, gdzie wcześniej pracowałeś i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam się do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufałość i może zniszczyć mój autorytet. Zwracam się do pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jeśli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko? - Kochany - westchnął nowy. - Nazywam się Jerzy Kochany.
- Dobra, Jurek, omówmy następna sprawę.