reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry:))

u nas najblizszy odpust jest w Maju.
ale zgadzam sie z Aga to juz nie sa takie odpusty jak kiedy my bylysmy male.

ja dzis ide z mloda do lekarza, niech ja oslucha bo cos mi sie nie podoba.
Basiu idz do mopsu, moze sie na zalapiesz an obiady dla dzieci.
powiem ci ze u nas teraz samotne matki i rodziny wielodzietne ze wzgledu na kryzys dostaly kart zywnosci, z Polskiego Banku Zywnosci i naprawde super towar mozna tam dostac.

Hej hej hej hej! :-p :-)

U Nas odpustów,niestety,nie ma. :-( Jedynie co,to we wrześniu obchodzone są tygodniowe dni Zielonej Góry,tzw. Winobranie. Różne występy,jarmarki... Fajna sprawa. :tak: Ale nie tak fajna,jak kiedyś - teraz wszystko jakieś takie "sztywne" się zrobiło. :sorry:

Zuzia w nocy znowu gorączkowała. :-( Na 15:10 jesteśmy umówione u Naszej lekarki. Kataru brak,tylko straszny suchy kaszel. :baffled: :-(
Ale humor rewelka,mimo wszystko. :-p :-D

Basia,ale świnia z niego! :wściekła/y: Mam nadzieję,że uda Ci się załatwić wszystko w tym banku i MOPSie i że dostaniesz pieniążki z FA później. :tak:

Ok,zmykam,bo później muszę lecieć na zakupy i może się poopalać. :cool2: Ale narazie tak "sztucznie". :-p

Miłego dzionka! :-)

Czesc
ja sie przywitac,bo mam dwie dziewczyny teraz do pilnowania
oczywiescie pudrowanie zbiorowe,
Ole pudrem my dwie,i maluchy mnie pozniej i mam malowidla na rekach
ide zrobic im platki czy kulki z mlekiem,bedzie drugie sniadanie:tak:

Basia powodzenia dzisiach przy zalatwianiu spraw
Agutka zdrowka dla malej,ale ci fajnie,ja to nie bede miala czasu sie opalac:-(
Olus tez duzo z drowa dla Oliwki

Witam tez Phantas, Majus,Tafojka :-D

my do lekarza na 12.30 i przy okazji ide zaniesc CV na solar.\
wczoraj bylam sie poopalac i akurat wisalo ogloszenie ze szukaja ludzi do pracy.
dziewczyny na caly etat juz sie szkola, a jeszcze potrzebuja kogos na weekendy i to by mi pasowalo.

<ja>ty skimn to...
<joshua>??
<ja>wracam dzis z psem od grubego juz ciemno bylo
<ja> ide abrahama i podbija do mnie taki kolo 2x2 w bluzie arki morda jak u bulldoga
<ja>chwycil mnie za ramie i do mnie: dawaj ***** komore!!
<joshua> i co zrobiles?
<ja>a co moglem zrobic?
<ja> dalem mu telefon no co ja sie bede z takim klucil
<ja>dalem mu ten telefon a on dalej trzyma mnie za reke i wybiera jakis numer i dzwoni
<joshua>??
<ja>czesc mamo ja nie bede na kolacji bo przegralismy z tymi pedalami 2 do 1 ide sie przejsc z chopakami
<ja>nie martw sie o mnie wroce dizsiaj do domu
<ja>oddal mi telefon i poszedl w pizdu..
<joshua>LOL!! xD
<ja> stalem ***** dobre 10min jak tepak na srodku ulicy kminiac co sie stalo... o_O

reklama
Pewnego dnia szef dużego biura zauważył nowego pracownika. Kazał mu przyjść do swego pokoju.
- Jak się nazywasz?
- Jurek - odparł nowy.
Szef się skrzywił:
- Słuchaj, nie dociekam, gdzie wcześniej pracowałeś i w jakiej atmosferze, ale ja nie zwracam się do nikogo w mojej firmie po imieniu. To rodzi poufałość i może zniszczyć mój autorytet. Zwracam się do pracowników tylko po nazwisku, np. Kowalski, Malinowski. Jeśli wszystko jasne, to jakie jest twoje nazwisko? - Kochany - westchnął nowy. - Nazywam się Jerzy Kochany.
- Dobra, Jurek, omówmy następna sprawę.

Do góry