reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzien dobry:)

my tez juz po spacerku.

weekend u kolezanki chyba odpada bo mamy maly problem, piesek ma lapke w gipsie.
wczoraj lecial za zabawka i mial maly wypadek.
cala noc spedzil w klinice weterynaryjnej, mala z placzu dostala goraczki.
ale dzis juz ok, rodzice przywiezili psa i malej przeszlo.

co do obiadku to :)

wczoraj P. przywiózł niesamowicie smaczny sos musztardowo-miodowo-śmietanowy z borowikami i piersią z kurczaka i do tego ryż z warzywami mmmmmm - mniamuśne - już wczoraj trochę zjadłam. Na samą myśl już się głodna zrobiłam. :-):-):-)

A dzisiaj się obudziłam z całym zaklejonym okiem, na szczęście nie boli ale jest czerwone. Muszę iść do lekarza, bo jak poczekam a jutro się rozwinie to co zrobię nie dość że weekend to ja w szkole :-(

Agutka - a moja Olisia to uwielbia spaghetti. Więc najczęściej robię jej carbonarę, albo sam makaron z pesto :-) - nie ma chyba szybszego obiadu :-)

moje dziecko tez lubi spagetti, ja zreszta tez.

jeszcze nie pisalam ze oliwi wczoraj wprzedszkolu sie bardzo podobalo.
rozmawialamz pania dyrektor,wynikiw maju, ale na chwile obecna nie wiadomo czy bedzie grupa 3latkow.
a jak bedzie to na 25 miejsc jest 90 osob...

dzien dobry
my juz od 6 na nogach.
mala nie ma chrypki, ale za tot eraz ma katar ropny...
byle sie juz ta wiosna skonczyla!!

Majus, fakt dotego przedszkola duzo chetnych, no ale ja tam nie odpuszcze, Oliwka i tak musi chodzic do przedszkola, wiec nie se mowia co chca.

u nas pogoda tez super, tata pojechal z psem na zastrzyk do kliniki, ale ogolnie maly sobie z gipsem niezle radzi.

czesc
Olusia juz zjadla,nasmarowama,
ukladamy puzzle,ja z do skoku
moja juz robila dzis juz robila ciasto
z biszkopkow,monte i keczupu z przyprawami:-D:baffled:

a ja biore sie za porzadku,bo o 12 musze obiad wstawic tacie
popoludniu moze po rolety pojade,ciekawe czy mozna przyciasc?
bo inaczej na zamowienie,a to koszt u mnie i oli w pokoju ponad 400 zl

milego popoludnia

reklama
Do góry