reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
ale sie wkurzylam!
pamietacie jak u mnei trzymali na kaltce schodowej koty, to wtedy administarcja kazala wywiez te male, no ale zostaly jeszcze 4 koty sasaidki.
tzn ludzi ktorzy jak w ciagu dnia nie wypija kilku tanich win to dzien nalezy do nieudanych.
od stycznia zaczelo im odbijac, zaczeli wyrywac klamki w drzwiach wejsciowych, glosilam to w administracji no ale bez skutku, moj tata wymienial klamke 5 razy.
w wielka sobote do odmiany nawalony sasiad wyrwal drzwi na tyl, zeby wypuscic tam koty, jak dla mnie to juz bylo przegiecie, tym razem naprawial je moj kuzyn bo on i moj tata tam wsyztko wysprztali.
kurde do pomocy nie ma nikogo, ale za to do dewastacji mnustwoi chetnych.
i dzis znow sasiad ma jazde, i wyrwal drzwi, i jeszcze sie tym chwali, a najlepsze jest toze klucz do tych drzwi maja wszyscy!!

no i jak dla mnie przegial na calej lini, jak administracja sobie nie radzi to zadzwonilam na komende do dzielnicowego, ale mialam pecha bo godzine wczesniej wyszedl.
no ale facet z koemndy zapisal wszytko i jutro dzielnicowy przyjdzie i pewnie skonczy sie to sprawa, bo to dewastacja!!

kurde ludzie sa naprawde chorzy, zeby dla kotow wszytko niszczyc.

Dzień dobry

natka - spotkaniem i stwierdzeniem
a phantas, majuś i olka dojadą:szok: hana tez tak jakby nasz region tylko troszkę wyżej:rofl2::-p:rofl2:
to mnie rozwaliłaś - pomyslimy, pomyslimy, zważywszy na to, że ja wcześniej proponowałam spotkanie w Łodzi z okazji urodzin Oliwci :-) zawsze można je przenieść :-)

Baśka - ten Twój ex - ode mnie to by same epitety usłyszał

Aga - ospa szybko przejdzie :-)

Ollka - ci Twoi sąsiedzi - ech - dobrze zrobiłaś, niech policja interweniuje

Agutka - na badania - ale już!!!!!!

A widziałyście tą stronkę co tu ajamlewek reklamuje?? nie wiem po co to robi skoro strona cała w budowie :sorry:

a Tafi gdzie??

ja teraz ogladalam ta stronke, faktycznie tam nic nie ma

Phantas najgorsze jest to ze4 jedni pracuja zeby dzieci mogly sie spokojnie bawic za domem, a drudzy to niszcza.
tanie wina zniszczyly im chyba mozgi bo jeszcze rok temu byli to normalni ludzie...

dziekuje za zyczeni zdrowka dla Olci
jak na razie oprocz krostek czyje sie dobrze
i po dokonczonej kolacji bedziemy zbierali balagan zabawek,ktory narobila popoludniu przy zabawie

phantas jestem, jestem tylko prawie cały dzień spacerkowaliśmy ;)

dobry wieczór :-)

mam ochotę na piwko, mam nadzieje, że mój chop nie zapomnij mi kupić:sorry:;-)

Cześć wieczorkiem. :-)

My dziś zaliczyliśmy sobie dłuższy Rodzinny spacerek - na stadninę koni pod ZG,później pobiegaliśmy po lasku,a na koniec pobawiliśmy się na podwórku. :-)
W domku oglądnęliśmy meczyk żużlowy - Zuzia przecudnie kibicowała! :-D :-D :-D No i o 21 Moja Córcia dopiero poszła spać - musiała koniecznie do końca oglądnąć mecz,haha. :-D :-p :-D

Aga,zdrówka dla Olci. :tak:

Phantas,na badania się wybiorę,jak tylko będzie wolny termin i lekarka da mi skierowanie,bo bez tego ani rusz. :no: :baffled:

Ola,sąsiadów nie zazdroszczę - durnie. :eek: :angry:

Majuś,ale fajna praca. :-) Ja ostatnio mam na tym punkcie bzika. :-p I co chwilę dosadzam na dodatek jakieś kwiatki za oknem,bo mam taką fajną małą skarpkę. :-D

Natka,narazie to przemilczę. ;-)

reklama
Dobry wieczor:-),ja tylko na sekunde
Agutka ja tez lubie prace w ogrodzie :-),uwielbiam ten widok jak jest kolorowo od kwiatow.
Olka ja tez nie zazdroszcze,najgorsze jest to ze takim ludziom nie przetlumaczysz,oni zawsze wiedza(ich zdaniem) najlepiej:no:.
Dobra uciekam do luzka,dobranoc wszystkim.

Do góry