reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry
my juz po wizycuien w urzedzie pracy i administracji.
pani w administracji powiedzial mize nie ma juz sil do moich sasiadow, ze brak do nich slow...

a teraz czekam na pana dzielnicowego:)

oli dalej zachrypneita, jak nie przejdzie to jutro lekarz.

a wogole tow czwartek mamy wyniki w pierwszym przedszkolu:))

reklama
Maluszki ok. Pójdziemy pewnie za niedługo na piaskownice i weźmiemy ze sobą Fergie.
Teraz już piorę, ze 3 pralki puszczę dziś, już myślę o prasowaniu :baffled:
Obiadu nie chcę mi się gotować, ale coś moje gady muszę zjeść ;)
Nie mam nic na zupę więc kotlety im zrobię.

Cieszę się, że pogoda nam dopisuje :-)

dzień dobry

Basiu ale zazdroszczę Ci tego spokoju - gotowania także :-)

Ollka - mam nadzieję że policja pomoże

Agutka - Ty hipochondryku ;-);-);-)

ja tez mam nadzieje ze on se daja rade jak administracja nie umie.
wogole to chcielismy sobie z kuzynka ten terem wziac jako prywatny, a wtedy to by juz wogole sie dzialo...
przez jedna noc byly drzwi otwarte i juz poznikala czesc kwiatkow, a moja kuzynka niedawno takie fajne tam sadzila.

no i byl dzielnicowy i musi wyslac wezwanie na komende poczta bo nikt mu nie otwiera drzwi...
ale spisal protokol i sie tym zajmie.
przynajmnij on.
i powiedzial mi ze administracji mam nie odpuscic bo to glownie oni powinni sie tym zajac anie dzielnicowy...

Załatwiłam,co miałam załatwić,teraz czekam aż Zuzia wstanie,zjemy obiadek i mykamy na spacerek,bo słonko świeci cudniusio i jest milusio - cieplusio. :-D

A głowa boli,ja piernicze! :wściekła/y: Jak mi jutro ta baba nic nie pomoże,to jej dosłownie zadymę w gabinecie zrobię! :wściekła/y: :zawstydzona/y:

Ola,cieszę się,że w końcu ktoś się za to weźmie. :tak: Oby skutecznie. :-)

reklama
Do góry