reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hey

ex obiecał dziecku wesołe miasteczko jutro a dziś napisał sms że zmieniły mu się plany i nie wraca na weekend że przyjedzie koło czwartku :sorry:
nie wiem jak ja przeżyję jutrzejszy dzień tłumacząc dziecku że żadnego wesołego miasteczka nie będzie a od świąt o niczym innym nie mówi i tylko czeka na tą niedzielę

reklama
w sumie większośc z nas jest mniej wiecej z tego samego regionu, czyli ja, agutka, marta, tafi, a phantas, majuś i olka dojadą:szok: hana tez tak jakby nasz region tylko troszkę wyżej:rofl2::-p:rofl2:

hahaha rozwalilas mnie tym podsumowaniem:-D:-D:-D no ale co racja to racja;-) milo by bylo:tak:

Basia co za kretyn, normalnie brak slow:baffled:

heyka słonka
jeszcze raz dziękujemy za zyczonka -matowi bardzo dwójka z balonami się podobała...
u nas po imprezce - wielka nie była - dziadkowie byli w pt a wczoraj chrzestni z dzieciakami - były balony, wata cukrowa, słodycze i chrupki wiec wszysto co dzieci kochają - ale zeby nie było była tez rybka z grila:tak:
agutka - i jak głowa? uwazaj - a powiedz - bo czasami od pigułek boli - mnie kiedyś po natalii tak bolała i lekarka przestala mi wypisywać:sorry:

marta -ale to sie ciągnie.... ja myślalam ze Wy już w PL...
hana tez tak jakby nasz region tylko troszkę wyżej:rofl2::-p:rofl2:
dobre:-D:-D:-D jasne - po 6. maja zejdzie ze mnie stres więc skoro wszystko w jedym regionie:-D;-).............. byle nie daleko:-D
hey

ex obiecał dziecku wesołe miasteczko jutro a dziś napisał sms że zmieniły mu się plany i nie wraca na weekend że przyjedzie koło czwartku :sorry:
nie wiem jak ja przeżyję jutrzejszy dzień tłumacząc dziecku że żadnego wesołego miasteczka nie będzie a od świąt o niczym innym nie mówi i tylko czeka na tą niedzielę
basia - brak słów:no:

pozdrawiam laseczki
miłego dnia zyczę
ja normalnie zasmarkana, zakaszlona........... łojjjjj:confused2:

dzien dobry:))

co do spotkania to ja nie wiem, bo 16 moj brat ma wesele i bede raczje w kiepskiej formie finansowej.
wogole nie wiem jak wyrobie z kasa do tego calego slubu... jak dla mnie to wszytko zdecydowanie za szybko robia...

no ale coz...

my narazie w domku gotujemy obaidek, rodzicow jak zwykle nie ma...
mala dalej zachrypneita, nic nie pomaga.

Hej. :-)

Wczorajsze spotkanko super! 8 mam i 8,5 dzieciaczków. :-p Jedna dziewczynka w brzusiu - termin na dziś. :-D :-p Zadymka taka była,że hej! 32mkw,a Nas tyyyyyle! :szok: :-D Ale i tak było miło. ;-) :tak:

agutka no to udanego spotkania, super macie, mam nadzieje ze i nam uda sie kiedys zobaczyc;-)

Ojjj,strasznie bym chciała! :tak: :tak: :tak: Mam nadzieję,że jak się zrobi już tak konkretnie ciepło,to uda nam się spotkać. :-) :-) :-) Albo na którymś stadionie. :cool2:
ZG_miki.gif
:evil:
ZG_miki.gif

agutka naprawde nie lekcewaz tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no: mykaj do lekarza, ale już!
my też miałyśmy spotkanko mam z holandii i było super, fajna sprawa:tak::-)
laski ja 8 maja bede w polsce na miesiąc, może też cos zorganizujemy?:tak: w sumie większośc z nas jest mniej wiecej z tego samego regionu, czyli ja, agutka, marta, tafi, a phantas, majuś i olka dojadą:szok: hana tez tak jakby nasz region tylko troszkę wyżej:rofl2::-p:rofl2:

Co do lekarki,to jutro do niej idę,bo mnie dziś znowu głowa boli. :baffled: Wzięłam tabletkę i powoli przechodzi... :tak:
A co do spotkanka,to hm... Zależy,gdzie będzie,bo wtedy trzeba jakiś nocleg i w ogóle,a tu w grę wchodzi już większa kasa,dojazd... No nic,zobaczymy. :-)

agutka - i jak głowa? uwazaj - a powiedz - bo czasami od pigułek boli - mnie kiedyś po natalii tak bolała i lekarka przestala mi wypisywać:sorry:ja normalnie zasmarkana, zakaszlona........... łojjjjj:confused2:

Zdrówka Hana!
A głowa od tabsów,to raczej nie... Bo ja już je kiedyś brałam,nic mnie nie bolało,teraz też już je dość długo biorę,więc to raczej nie to... :sorry:

I dla
Oliwci też zdrówka!

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny, właśnie się obudziłam:sorry:
imprezka sie udała, fajnie było.

basia przykro mi, nawet niewiem co napisac, szkoda twojego dziecka, bo skoro tyle czasu czekał na to:eek:

martucha ja myślałam ,że wy juz w Polsce jesteście..

hana fajne takie urodzinowe przyjęcia dla dzieciaczków, jakie Mati dostał prezenty??? on wogóle jeszcze siusia w pieluchy? czy to już za tobą?

olka jak szybko twój brat zdecydował się na ślub??? do naszego zostały 3 miesiące i chyba mam stresa:szok:

agutka a jak przygotowania do waszego ślubu? to będzie duża uroczystośc? czy raczej nie? jak sukienka i te sprawy?

reszte pozdrawiam:tak:

Dzien dobry:-)
Olka zdrowka
dla Oliwki:tak:

Basiu zachowanie twojego exa nie nadaje sie nawet na komentowanie:no::no:

Hana szybko wracaj do zdrowia.

Agutka to dobrze ze idziesz dalej do lekarza,niech porobia badania od czegos musi cie ta glowa bolec,a tabletki wiadomo na jedno pomoga,a na drugie zaszkodza.

Spotkanie fajny pomysl,ale ja jak Olka jestem w kepskiej formie finansowej:-(,ale jest swiatelko w tunelu tzn.moja ciotka opiekowala sie ogrodem pewnego malzenstwa,ale wyjezdza na miesiac do pracy za granice i ja za nia bede pracowac,ogrod spory wiec i sporo pracy,a wyrwanie chwastow,skoszenie trawy czy podlanie kwiatow itp.to proste zajecie,a placa 10zl za godzine:-):-):-):-).Dzialka jest cala ogrodzona to i Karola bede zabierac ze soba.Szkoda ze to tylko jeden miesiac ale ciesze sie i z tego.

Ostatnia edycja:
Majus fajnie bys miala zta praca:)
Natka moj brat robi dosc pozno chrzciny, i przy okazji ten slub.
wczoraj byli podpisac papiery.

oliwka spi, wyrobic sie znia dzis nie da.
juz bylo lepiej a teraz wyglada fatalnie

reklama
Czesc dziewczyny:-D
a my siedzimy w domu i to pewnie przez tydzien czy dwa
powod???Oluśka ma ospe:eek:
na razie ma kilka kropek na buzi i wiecej na piersiach i raniona
plecy i nogi na razie jeszcze nie zasypane kropkami

Do góry