reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hana i od nas spoznione ale najgorece zyczenia dla Matusia, zdrowka, szczescia, radosci kazdego dnia i wszystkiego czego tylko sobie wymarzy zyczy
ciocia Marta i Nikus;-)

reklama
I od Nas dla MATIEGO
moc uścisków i cmokasów,
z okazji 2gich urodzinek! :-)

2nd%2Bbirthday.jpg

A tak w ogóle,to hej ho! ;-)

My już po spacerku i zakupkach. :-) Zuzia śpi od ponad godzinki. :-) :tak:

Głowa mnie,kurna,na maxa boli! :wściekła/y: To już,chyba, 10 albo 11 dzień. :wściekła/y: Ale wzięłam tabletkę i mam nadzieję,że przejdzie...

Popołudniu jedziemy z Zuzią do koleżanki z zielonogórskiego BB,bo robimy sobie z dziewczynami spotkanie. :-) Ale fajniutko! :tak: :-)

Ałaaaa... :baffled: :baffled: :baffled:

Agutka faktycznie strach z ta twoja glowa,moze zrob jakies szczegolowe badania?? bylas u lekarza czy tylko wtedy na pogotowiu??
ja kiedys miala ciagle bole migrenowe, juz normalnie nie do wytrzymania i byly zwiazane z tarczyca... porob badania kochana, nie ma co tego lekcewazyc!!

hana jak urodzinki??robiliscie imprezke czy dzis jakis torcik bedzie??

Martuś,byłam u lekarki,dała mi tabletki super mocne przeciwbólowe i jakieś wyciszające,bo to mogło być na tle nerwowym... :sorry: :zawstydzona/y:
Jak mi do poniedziałku nie przejdzie,to idę do niej znowu,bo to już też się wg mnie ciągnie za długo. :-(
Ale,to,chyba,jakieś rodzinne u mnie. Moja Mama,jak mój Brat miał 3 latka,to miała 10cio dniowy ból głowy - ciotka tak samo,gdy jej syn był mały. :sorry:

Idę powolutku wybudzać Zuzię - nie lubię tego robić. :baffled:
No,ale cóż - na 15 jesteśmy umówione,więc trzeba się ogarnąć i obiadek jeszcze zjeść. ;-)
A G. jedzie do siostry,więc popołudnie oddzielnie,HuH... :sorry:

Miłego dzionka wszystkim! :-)

dzien dobry:)

u nas ok, OLI dalej zachrypneita, popoludniami spi, marudzi...

marze o tym zeby juz ja polozyc spac:)

niedawno wrocilysmy ze spacerkuz psem.
rodzice pojechali do mojego brata, bo jedno musi zosatc z Majka a drugie zawiesc ich do kosciola bo maja wypisac jakis protokol przed slubem, wiec siedzimy sobie same.

reklama
czesc laseczki:happy:
Zosia juz spi od 1,5 godzinki, byliśmy dzisiaj na roczku u córeczki znajomych i padła jak wracaliśmy:eek: a na dodatek śpi w sukience w której była, bo nie chce jej ruszac dopóki się nie ściemni bo podejrzewam ze sie zaraz by obudziła, wiec przebiore ją później:confused2:

agutka naprawde nie lekcewaz tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::no: mykaj do lekarza, ale już!
my też miałyśmy spotkanko mam z holandii i było super, fajna sprawa:tak::-)
laski ja 8 maja bede w polsce na miesiąc, może też cos zorganizujemy?:tak: w sumie większośc z nas jest mniej wiecej z tego samego regionu, czyli ja, agutka, marta, tafi, a phantas, majuś i olka dojadą:szok: hana tez tak jakby nasz region tylko troszkę wyżej:rofl2::-p:rofl2:

Do góry