reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej hej hej,
phantas faktycznie pisałaś wcześniej o spotkaniu i teraz dopiero mi się to przypomniało:zawstydzona/y: przepraszam:-( ale co tam, przecież nic się nie stało:-);-):-)

agutka zaczynasz mnie coraz bardziej zastanawiac?:szok: mam nadzieję że wszystko idzie zgodnie z planem, chodzi mi o wasz ślub:happy:

olka jezu, chyba bym tych ludzi wystrzelała, tymbardziej ze nienawidze kotów:eek:

tafi i jak? masz już piwko?:laugh2:

reklama
Natka sliczne zdjecie w podpisie
Tafojka narobilas tylko smaku na to piwko
Olka ale masz porypanych sasiadow
my tez dzisiaj mielismy spacer,tylko,że do przychodni hihi

Jejciuś idę spać,bo,chyba,mi coś na łeb padło z tymi textami na "ograniczeniu"! :szok: :sorry: :-D :-p
Coś miałam pisać yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Yyyyyyyyyyyyyy... No kurde,no! :sorry2:

Aaaaaa,mam nadzieję,że nie dostanę bana za zaśmiecanie głupimi textami tamtego tematu. :-p :laugh2: :laugh2: :-p

Zachowałam się,jak gówniarz... :zawstydzona/y: To było PRZEDOSTATNI raz. :-p

Dobranoc, papa, miłych snów, szerokiej drogi i w ogóle ... NARA! :-p :laugh2: :-D

Hej. ;-)

Ja się tylko witam życząc miłego dnia,bo muszę iść coś załatwić. :tak:

Do lekarki idę jutro,bo dziś już wolnych miejsc nie było. :sorry: Narazie głowa mnie nie boli,ale za to szyja,bo coś krzywo spałam. :baffled: I na dodatek oparzyłam się żelazkiem - "super" początek dnia. :eek: :no:

Do później! ;-)

reklama
Do góry