reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej hej hej,
phantas faktycznie pisałaś wcześniej o spotkaniu i teraz dopiero mi się to przypomniało:zawstydzona/y: przepraszam:-( ale co tam, przecież nic się nie stało:-);-):-)

agutka zaczynasz mnie coraz bardziej zastanawiac?:szok: mam nadzieję że wszystko idzie zgodnie z planem, chodzi mi o wasz ślub:happy:

olka jezu, chyba bym tych ludzi wystrzelała, tymbardziej ze nienawidze kotów:eek:

tafi i jak? masz już piwko?:laugh2:

reklama
Natka sliczne zdjecie w podpisie
Tafojka narobilas tylko smaku na to piwko
Olka ale masz porypanych sasiadow
my tez dzisiaj mielismy spacer,tylko,że do przychodni hihi

Jejciuś idę spać,bo,chyba,mi coś na łeb padło z tymi textami na "ograniczeniu"! :szok: :sorry: :-D :-p
Coś miałam pisać yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Yyyyyyyyyyyyyy... No kurde,no! :sorry2:

Aaaaaa,mam nadzieję,że nie dostanę bana za zaśmiecanie głupimi textami tamtego tematu. :-p :laugh2: :laugh2: :-p

Zachowałam się,jak gówniarz... :zawstydzona/y: To było PRZEDOSTATNI raz. :-p

Dobranoc, papa, miłych snów, szerokiej drogi i w ogóle ... NARA! :-p :laugh2: :-D

Hej. ;-)

Ja się tylko witam życząc miłego dnia,bo muszę iść coś załatwić. :tak:

Do lekarki idę jutro,bo dziś już wolnych miejsc nie było. :sorry: Narazie głowa mnie nie boli,ale za to szyja,bo coś krzywo spałam. :baffled: I na dodatek oparzyłam się żelazkiem - "super" początek dnia. :eek: :no:

Do później! ;-)

reklama
Do góry