agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dobra,ja uciekam zrobić ten sos czosnkowy,bo Zuzia pewnie niedługo wstanie i trzeba po obiadku zaliczyć jakiś wietrzny spacerek. ;-)
Miłego popołudnia! :-)
Miłego popołudnia! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutka widzialam juz te farby, ale nigdy z tego nei korzystalam.
ciekawe czy efekt by faktycznie byl taki jak na opakowaniu...
agutka ty szpiegu
czytam na biezaco, dzis caly dzien jestem w domu to jak tylko uporam sie z zaleglosciami-pranie, sprzatanie, prasowanie i obiad to postaram sie cos skrobnac;-)
a w tej fryzurce ci swietnie, taki wiosenny powiem, tak lekko wygladasz
wiem co znaczy grube wlosy bo ja nie dosc ze mam grube, to jeszcze krecone i prostowanie i suszenie(2h) i noszenie kitki (glowa boli od ciezkosci)graniczy z cudem bez pocieniowania
phantas i jak tam?? 12 wybila, dobre wiesci sa??
Witam się wieczorową porą
Oliwcia ogląda cliforda na dobranoc :-)
Co do włosów - to ja bym nie ryzykowała i sama bym sobie pasemek nie robiła - tzn kiedyś zaryzykowałam i po 2 godzinach siedziałam u fryzjera, a gdy rozpuściłam włosy usłyszałam "o jezu" tak więc farbuję sama ale zwykłymi farbami - już nie wydziwiam z pasemkami :-)
basienka -dzięki za zyczonka ale skąd dołek??HANA dla MATIEGO 100 LAT i mnóstwa zabawek
u mnie dalej dolina :-(
natka - bo swata zosię:-)hejka ja też właśnie zauważyłam że Mati ma dzisiaj 2 latka ale ten czas leci, no więc sto lat, sto lat aniołeczku kochany:-);-):-);-):-) życzy TEŚCIOWA
tafi - bo zakamuflowana, :-)jeszcze zdążyłam
Sto lat Mateuszku
ps. tu tafojka