reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobra,ja uciekam zrobić ten sos czosnkowy,bo Zuzia pewnie niedługo wstanie i trzeba po obiadku zaliczyć jakiś wietrzny spacerek. ;-)

Miłego popołudnia! :-)

reklama
agutka ty szpiegu:-D
czytam na biezaco, dzis caly dzien jestem w domu to jak tylko uporam sie z zaleglosciami-pranie, sprzatanie, prasowanie i obiad to postaram sie cos skrobnac;-)

a w tej fryzurce ci swietnie, taki wiosenny powiem, tak lekko wygladasz:tak:
wiem co znaczy grube wlosy bo ja nie dosc ze mam grube, to jeszcze krecone i prostowanie i suszenie(2h) i noszenie kitki (glowa boli od ciezkosci)graniczy z cudem bez pocieniowania:sorry:

phantas i jak tam?? 12 wybila, dobre wiesci sa??

Witam się wieczorową porą

Oliwcia ogląda cliforda na dobranoc :-)

Co do włosów - to ja bym nie ryzykowała i sama bym sobie pasemek nie robiła - tzn kiedyś zaryzykowałam i po 2 godzinach siedziałam u fryzjera, a gdy rozpuściłam włosy usłyszałam "o jezu" tak więc farbuję sama ale zwykłymi farbami - już nie wydziwiam z pasemkami :-)

Agutka widzialam juz te farby, ale nigdy z tego nei korzystalam.

ciekawe czy efekt by faktycznie byl taki jak na opakowaniu...

Ola,u mnie była taka czerwień,jak na opakowaniu. :-) Super są te proszki,bo wcześniej tych naszych czarnuchów rozjaśniac nei trzeba. :-p :-D

agutka ty szpiegu:-D
czytam na biezaco, dzis caly dzien jestem w domu to jak tylko uporam sie z zaleglosciami-pranie, sprzatanie, prasowanie i obiad to postaram sie cos skrobnac;-)

a w tej fryzurce ci swietnie, taki wiosenny powiem, tak lekko wygladasz:tak:
wiem co znaczy grube wlosy bo ja nie dosc ze mam grube, to jeszcze krecone i prostowanie i suszenie(2h) i noszenie kitki (glowa boli od ciezkosci)graniczy z cudem bez pocieniowania:sorry:

phantas i jak tam?? 12 wybila, dobre wiesci sa??

Marta,długo Ci zajmuje te ogarnianie wszystkiego. :-p Jestem ciekawa,co tam u Was,jak u lekarza,jak badania,o ile już jakieś były... Pisz mi tu ino :-p szybko! :-)

Witam się wieczorową porą

Oliwcia ogląda cliforda na dobranoc :-)

Co do włosów - to ja bym nie ryzykowała i sama bym sobie pasemek nie robiła - tzn kiedyś zaryzykowałam i po 2 godzinach siedziałam u fryzjera, a gdy rozpuściłam włosy usłyszałam "o jezu" tak więc farbuję sama ale zwykłymi farbami - już nie wydziwiam z pasemkami :-)

A ja już sobie nie raz robiłam pasemka i byłam super zadowolona. :-D Więc,jeśli zdecyduję się tym razem na takie cuda,to nie będę niepotrzebnie wydawała kasy na fryzjera. :-) :-) :-)

dzień dobry
ale nam miło:-)... każdy post mnie ucieszył -

HANA dla MATIEGO 100 LAT i mnóstwa zabawek :-p

u mnie dalej dolina :-(
basienka -dzięki za zyczonka ale skąd dołek??
hejka ja też właśnie zauważyłam że Mati ma dzisiaj 2 latka:szok: ale ten czas leci, no więc sto lat, sto lat aniołeczku kochany:-);-):-);-):-) życzy TEŚCIOWA:eek::-D
natka - bo swata zosię:-)
jeszcze zdążyłam :)

Sto lat Mateuszku :tak::tak::tak:

ps. tu tafojka :p
tafi - bo zakamuflowana, :-)

agutka - fryz fajny------- ale duzo tych włochów miałaś:sorry: ja ostatni przed swiętami tez byłam na pasemkach u fryza i mnie troszkę oskubała z piórek:sorry::-) miałam do łopatek a teraz lekko ponizej szyji;-) i mi dziwnie:sorry:

marta - właśnie -ja tam badania?

pozdrawiam wszystkie

dzień dobry

a ja nie zauważyłam że Mati miał wczoraj urodzinki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ucałuj go ode mnie i Olisi, utul mocno i złóż najlepsze życzenia :-):-):-)

reklama
Do góry