reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobra,ja uciekam zrobić ten sos czosnkowy,bo Zuzia pewnie niedługo wstanie i trzeba po obiadku zaliczyć jakiś wietrzny spacerek. ;-)

Miłego popołudnia! :-)

reklama
agutka ty szpiegu:-D
czytam na biezaco, dzis caly dzien jestem w domu to jak tylko uporam sie z zaleglosciami-pranie, sprzatanie, prasowanie i obiad to postaram sie cos skrobnac;-)

a w tej fryzurce ci swietnie, taki wiosenny powiem, tak lekko wygladasz:tak:
wiem co znaczy grube wlosy bo ja nie dosc ze mam grube, to jeszcze krecone i prostowanie i suszenie(2h) i noszenie kitki (glowa boli od ciezkosci)graniczy z cudem bez pocieniowania:sorry:

phantas i jak tam?? 12 wybila, dobre wiesci sa??

Witam się wieczorową porą

Oliwcia ogląda cliforda na dobranoc :-)

Co do włosów - to ja bym nie ryzykowała i sama bym sobie pasemek nie robiła - tzn kiedyś zaryzykowałam i po 2 godzinach siedziałam u fryzjera, a gdy rozpuściłam włosy usłyszałam "o jezu" tak więc farbuję sama ale zwykłymi farbami - już nie wydziwiam z pasemkami :-)

Agutka widzialam juz te farby, ale nigdy z tego nei korzystalam.

ciekawe czy efekt by faktycznie byl taki jak na opakowaniu...

Ola,u mnie była taka czerwień,jak na opakowaniu. :-) Super są te proszki,bo wcześniej tych naszych czarnuchów rozjaśniac nei trzeba. :-p :-D

agutka ty szpiegu:-D
czytam na biezaco, dzis caly dzien jestem w domu to jak tylko uporam sie z zaleglosciami-pranie, sprzatanie, prasowanie i obiad to postaram sie cos skrobnac;-)

a w tej fryzurce ci swietnie, taki wiosenny powiem, tak lekko wygladasz:tak:
wiem co znaczy grube wlosy bo ja nie dosc ze mam grube, to jeszcze krecone i prostowanie i suszenie(2h) i noszenie kitki (glowa boli od ciezkosci)graniczy z cudem bez pocieniowania:sorry:

phantas i jak tam?? 12 wybila, dobre wiesci sa??

Marta,długo Ci zajmuje te ogarnianie wszystkiego. :-p Jestem ciekawa,co tam u Was,jak u lekarza,jak badania,o ile już jakieś były... Pisz mi tu ino :-p szybko! :-)

Witam się wieczorową porą

Oliwcia ogląda cliforda na dobranoc :-)

Co do włosów - to ja bym nie ryzykowała i sama bym sobie pasemek nie robiła - tzn kiedyś zaryzykowałam i po 2 godzinach siedziałam u fryzjera, a gdy rozpuściłam włosy usłyszałam "o jezu" tak więc farbuję sama ale zwykłymi farbami - już nie wydziwiam z pasemkami :-)

A ja już sobie nie raz robiłam pasemka i byłam super zadowolona. :-D Więc,jeśli zdecyduję się tym razem na takie cuda,to nie będę niepotrzebnie wydawała kasy na fryzjera. :-) :-) :-)

dzień dobry
ale nam miło:-)... każdy post mnie ucieszył -

HANA dla MATIEGO 100 LAT i mnóstwa zabawek :-p

u mnie dalej dolina :-(
basienka -dzięki za zyczonka ale skąd dołek??
hejka ja też właśnie zauważyłam że Mati ma dzisiaj 2 latka:szok: ale ten czas leci, no więc sto lat, sto lat aniołeczku kochany:-);-):-);-):-) życzy TEŚCIOWA:eek::-D
natka - bo swata zosię:-)
jeszcze zdążyłam :)

Sto lat Mateuszku :tak::tak::tak:

ps. tu tafojka :p
tafi - bo zakamuflowana, :-)

agutka - fryz fajny------- ale duzo tych włochów miałaś:sorry: ja ostatni przed swiętami tez byłam na pasemkach u fryza i mnie troszkę oskubała z piórek:sorry::-) miałam do łopatek a teraz lekko ponizej szyji;-) i mi dziwnie:sorry:

marta - właśnie -ja tam badania?

pozdrawiam wszystkie

dzień dobry

a ja nie zauważyłam że Mati miał wczoraj urodzinki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ucałuj go ode mnie i Olisi, utul mocno i złóż najlepsze życzenia :-):-):-)

reklama
Do góry