reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a ja mam krótkie włosy i ok, ale na pewno będę zapuszczać ;)

Agutka wyglądasz ładnie :tak:

A ja dzisiaj sobie jadę na masaż wieczorkiem, potem pójdziemy albo do kina albo gdzieś ;):-)

Ollka a imię fajniutkie :)

a tak w ogóle to witam piątkowo :)

czesc Tafi:))

u nas to juz wogole slonka nie ma, i do tego mocno wieje...
pies musi siedziec w domu poki moj tata nie wroci z pracy bo nie chce z Oli wychodzic.

Phantas,patrz ile tych kłaków miałam na głowie jakieś 1,5 roku temu! :szok: :sorry: :baffled:

15roku.jpg

rozdzieliłabyś Agutka między nas te włosy, ja mam tak cienkie włosy, ze wygląda jakbym miała trzy na krzyż. Niestety Amelia też ma takie cieniutkie...
Idę jakiś obiad szybko wstawić, bo nie chciało mi sie nic wcześniej gotować.

Tafi,nie ma sprawy,z chęcią odstąpię,ale reklamacji nie przyjmuję. :-p
Wczoraj ta moja Ania tyle mi tego powycinała,a mówi,że jeszcze został ich ogrom. :sorry:
Te zdjęcie jest z grudnia 2007,to sobie wyobraźcie ile mi tego narosło przez te 1,5 roku. :szok: Skoro mi włosy rosną 1,5-2cm na miesiąc. :szok: :sorry: I widzę,że Zuzia też ma mega gęste włoski. :-) HuH,mam nadzieję,że nie będzie się z nimi męczyła tak,jak ja. :-) Mimo,że też ma je już do pasa,jak Jej te loczki naciągnę. :szok: :-D

Agutka mi tez rosna do 2 cm miesiecznie, ostatnio chcialm sobie pasemka zrobic i zrezygnowalam bo efekt by po miesiacu zniknal, i szkoda mi bylo kasy na to.

a takie dlugie wlosy jak masz na tym zdjeciu to ja ostatnio w podstawowce mialam...

Oliwka ma za to cienkie wlosy i rosna tak jakby wcale...
po mnei anpewno ich nie ma

Ola,ja się zastanawiam nad pasemkami,ale sama bym sobie zrobiła... Myślę nad czerwonymi,bo fajnie się prezentują z czernią. :tak: I jedna jedyna farba łapie na czarnych bez rozjaśniania. ;-) A raczej proszek. :-p Z Joanny. :tak: Są jeszcze blond i chyba brąz,ale nie próbowałam. ;-)
Taka seria:

76dfc87c001d0e1c486627fa

reklama
Agutka widzialam juz te farby, ale nigdy z tego nei korzystalam.

ciekawe czy efekt by faktycznie byl taki jak na opakowaniu...

Ostatnia edycja:
Do góry