reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dzien dobry:-)
W koncu mam czas zeby sobie kawe wypic,Karol spi to mam chwile wytchnienia.
Olka witaj:-)
Basiu jutro bedzie lepiej:tak:
Phantas czyzby dawca sie odezwal?

Ostatnia edycja:
reklama
tak, chce przyjechać pod koniec maja i zabrać Oliwię na 5 dni. Powiedziałam, że nie ma takiej możliwości bo nie oddam dziecka obcemu facetowi, którego ona nie zna :-) Taka jest prawda, widziała go rok temu, ostatni raz przez telefon to chyba we wrześniu rozmawiali, więc jak mam oddać obcemu mój największy skarb?? Jak on w ogóle mógł o czymś takim pomyśleć??

Witam dziewczyny :)

Jutro ide do sadu zlozyc wniosek o alimenty...dzis pan tata zadzwonil mowiac ze mnie przeprasza ze mu przykro ze nie jestesmy razem:wściekła/y:co za bezczelnosc !!

Zakladam rowniez sprawe o regulacje widzen-sa tam potrzebni swiadkowie ? Bo pan tata zamierza zabrac dziecko do siebie na weekend-coz za przyplyw uczuc :wściekła/y:

brak mi słów poprostu
OlaKalisz masz rację zakładaj sprawę bo z facetami to nigdy nic nie wiadomo
najpierw mówią że będą płacić tyle i tyle a potem guzik a na papierze to na papierze :tak:

Phantas beszczelność dawcy nie zna granic poprostu skąd ten człowiek się urwał :szok:
ma tupet nie ma co

u mnie pan tatuś miał przyjechać po dzieci jeszcze wieczorkiem w wielkanoc
ale zapił ryja , napisał sms że przyjedzie po nie w poniedziałek o 10
potem że o 13 :-D
sama je do niego zawiozłam ok 12 (tzn ze szwagrem samochodem)
po 5 min dzwoni że Paulina się z nim właśnie pokłuciła i zwiazła :sorry:
zgarnełam ją spowrotem i pojechałyśmy do siostry na nowe mieszkanie
było uzgodnione że chłopaki u niego śpią więc mogłyśmy z Pauliną dłużej posiedzieć a nawet u nich nocować , gadałam jeszcze z nim ok 19 przez tel o której rano mi ich przywiezie i niewyobrażacie sobie co się wydarzyło
godz . 23 dzwoni Pauliny tel , dzwoni sąsiadka że Bartek się kręci pod domem i na nas czeka :szok:
puścił Bartka do domu (ok.14) wiedząc że w nim nas nie ma i nic nie powiedział :szok: , brak zainteresowania czy dziecko bezpiecznie dotarło
zero odpowiedzialności :wściekła/y:
i weź takiemu dzieci daj

dzien dobry

Phantas ten twoj ex to ma tupet, tatus sie znalaz...

Ola zaloz sprawe, Basia ma racje najlepiej miec wszytko na papierzy.
a swiadkowie moga sie przydac w sadzie

Basiu nie mam slow do twojego ex, naprawde zero odpowiedzialnosci!!

dzień dobry

widzę tu z rana newsy
Basia ręce opadają co za facet. :baffled:

Phantas jasne a może za chwilkę będzie chciał wziąć ją na wakacje?
Szczerze mówiąc jesli facet pojawia się znowu na chwilkę by po paru dniach zniknąć na rok to ja bym w ogóle mu nie pozwoliła widzieć się z Oliwią. Ona nie zrozumie dlaczego tata tak się zachowuje...
Może po prostu najzwyczajniej w świecie być jej przykro...

U nas jakoś leci. Jestem troszkę przemęczona. Mam nadzieję, ze to minie.:sorry:

reklama
Do góry