reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Phantas co się znowu stało?:sorry:

U nas święta minęły bardzo dobrze, wesoło, spacerkowo a teraz nawet Maluchy pomagają mi sprzątać tzw ekipa sprzątająca się znalazła. Oli odkurzał, Melka goni z płynem do szyb ;)
Muszę zrobić jakiś obiad szybko byśmy mogli wyjść na jakiś spacerek a tak mi się nie chce, ze nie wiem...

Hej wszystkim!

I już po Świętach... :sorry:

W sobotę byliśmy w kościele z koszyczkiem,a później na pogotowiu. :baffled: Dziś 7my dzień z rzędu obudziłam się z mega bólem głowy. Do tego,co noc budzę się po 2 razy. :eek: Nie wiadomo,co mi się porobiło. :-(
W sobotę dostałam zastrzyk przeciwbólowy na pogotowiu i nic nie pomogło. :no: :-(
Dziś w końcu dostałam się do lekarki. Przepisała mi 2 leki - jakiś super mocny przeciwbólowy i wyciszający,bo to może być też na tle nerwowym... Boziuniu. :sorry: :-( :zawstydzona/y:
Jeśli te przeciwbólowe nie pomogą,mam do niej szybko wrócić. Ale tyle,co ja się tabletek najadłam przez ostatnie 7dni,to szok! :szok: :baffled: I nic ani trochę nie pomagało. :no: :-(

W niedzielę śniadanko u moich Rodziców,a obiad u Rodziców G. . :tak: Zuzia super wybawiła się z dziećmi. :tak: :-) No i podostawała extra prezenty od Zajączka. :cool2: :-D W sobotę sama robiła "gniazdo" dla niego. :cool2: :-D :-)

W poniedziałek posiedzieliśmy we Trójkę,później trochę z moimi Rodzicami. :tak: A Zuzia w ten dzień była przezadowolona,bo w końcu mogła bez zakazów polewać wszystkich wodą z pistoletu,hahaha. :-D :tak: :-D :-p

To,chyba,wsio. ;-)

Czesc-moge dolaczyc?

Mam na imie Ola , mam 20 lat i 3 letnia corkeczke Agatke...do 9 kwietnia zylam przez 4 lata w konkubinacie ....12 marca dowiedzialam sie ze moj ukochany od listopada ma kochanke wyparl sie mnie i dziecka , pojechalam do niego bo chcial ratowac rodzine tam przez 3 tyg znosilam pieklo bicia ponizania i hustawki emocjonalnej -wszystko przy dziecku.jednego dnia kochal drugiego kazal wypierd...ucieklam od niego jestem w Polsce u rodzicow on w Niemczech...dziewczyny co mam robic od czego zaczac ...o ile alimentow moge sie ubiegac do tej pory zylismy jak malzenstwo dawal mi 2 tys miesiecznie , teraz twierdzi ze mnie nie kocha nienawidzi , mala nie jest jego i da mi 300 zl bo zanizy swoj dochod , na jakiej podstawie moge go pozbawic praw do malej ? jestem totalnie zalamana na poczatku dzwonil rzadal bym wrocila teraz milczy , jestem w kropce bez grosza...

reklama
czesc dziewczyny,a raczej Dobry wieczor
gdzie wy jestescie juz po swietach:sorry:
odzywa sie ta co na bb nie byla od piatku chyba:baffled::baffled::eek:
chyba mnie przyjmiecie dalej do rodzinki
jakos mam dobry humorek jak widac

olakalisz zapraszamy do Nas
na poczatku wnioslam o ustalenie ojcostwa jesli sie wybiera i o alimenty
bedziesz miala jakies pieniadze na potrzeby malej
i trzeba szukac pracy,bo cos bedziesz musiala sie utrzymac
przykre jest,ze po 4 latach ktos okazuje sie takim dupkiem za przeproszeniem:-:)wściekła/y:

Do góry