reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Phantas co się znowu stało?:sorry:

U nas święta minęły bardzo dobrze, wesoło, spacerkowo a teraz nawet Maluchy pomagają mi sprzątać tzw ekipa sprzątająca się znalazła. Oli odkurzał, Melka goni z płynem do szyb ;)
Muszę zrobić jakiś obiad szybko byśmy mogli wyjść na jakiś spacerek a tak mi się nie chce, ze nie wiem...

Hej wszystkim!

I już po Świętach... :sorry:

W sobotę byliśmy w kościele z koszyczkiem,a później na pogotowiu. :baffled: Dziś 7my dzień z rzędu obudziłam się z mega bólem głowy. Do tego,co noc budzę się po 2 razy. :eek: Nie wiadomo,co mi się porobiło. :-(
W sobotę dostałam zastrzyk przeciwbólowy na pogotowiu i nic nie pomogło. :no: :-(
Dziś w końcu dostałam się do lekarki. Przepisała mi 2 leki - jakiś super mocny przeciwbólowy i wyciszający,bo to może być też na tle nerwowym... Boziuniu. :sorry: :-( :zawstydzona/y:
Jeśli te przeciwbólowe nie pomogą,mam do niej szybko wrócić. Ale tyle,co ja się tabletek najadłam przez ostatnie 7dni,to szok! :szok: :baffled: I nic ani trochę nie pomagało. :no: :-(

W niedzielę śniadanko u moich Rodziców,a obiad u Rodziców G. . :tak: Zuzia super wybawiła się z dziećmi. :tak: :-) No i podostawała extra prezenty od Zajączka. :cool2: :-D W sobotę sama robiła "gniazdo" dla niego. :cool2: :-D :-)

W poniedziałek posiedzieliśmy we Trójkę,później trochę z moimi Rodzicami. :tak: A Zuzia w ten dzień była przezadowolona,bo w końcu mogła bez zakazów polewać wszystkich wodą z pistoletu,hahaha. :-D :tak: :-D :-p

To,chyba,wsio. ;-)

Czesc-moge dolaczyc?

Mam na imie Ola , mam 20 lat i 3 letnia corkeczke Agatke...do 9 kwietnia zylam przez 4 lata w konkubinacie ....12 marca dowiedzialam sie ze moj ukochany od listopada ma kochanke wyparl sie mnie i dziecka , pojechalam do niego bo chcial ratowac rodzine tam przez 3 tyg znosilam pieklo bicia ponizania i hustawki emocjonalnej -wszystko przy dziecku.jednego dnia kochal drugiego kazal wypierd...ucieklam od niego jestem w Polsce u rodzicow on w Niemczech...dziewczyny co mam robic od czego zaczac ...o ile alimentow moge sie ubiegac do tej pory zylismy jak malzenstwo dawal mi 2 tys miesiecznie , teraz twierdzi ze mnie nie kocha nienawidzi , mala nie jest jego i da mi 300 zl bo zanizy swoj dochod , na jakiej podstawie moge go pozbawic praw do malej ? jestem totalnie zalamana na poczatku dzwonil rzadal bym wrocila teraz milczy , jestem w kropce bez grosza...

reklama
czesc dziewczyny,a raczej Dobry wieczor
gdzie wy jestescie juz po swietach:sorry:
odzywa sie ta co na bb nie byla od piatku chyba:baffled::baffled::eek:
chyba mnie przyjmiecie dalej do rodzinki
jakos mam dobry humorek jak widac

olakalisz zapraszamy do Nas
na poczatku wnioslam o ustalenie ojcostwa jesli sie wybiera i o alimenty
bedziesz miala jakies pieniadze na potrzeby malej
i trzeba szukac pracy,bo cos bedziesz musiala sie utrzymac
przykre jest,ze po 4 latach ktos okazuje sie takim dupkiem za przeproszeniem:-:)wściekła/y:

Do góry