reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a jakoś spać nie mogłam. Obudziłam się o 5 :-( potem młoda wstała o 6.15. Ja poprasowałam, posprzątałam trochę, żelazko mi się dzisiaj spaliło (ale miałam farta bo moja mama kupuje sobie jutro nowe więc dała mi swojego philipsa :-) ).
Spadam oglądać brzydulę :-)

reklama
widze pusto-weekendowo się zrobiło...

Agutka u nas pogoda tez byla piekna i tez zaliczylismy dluuugi spacerek a ze chcialam kupic jeszcze łososia w Bomi to mlody zaliczyl figloraj i bylismy tam poraz ostatni bo upodobal sobie autko policyjne i z niczego innego nie chcial korzystac:baffled:a jak wyszedl na chwile i ktos mu zajal to robil taka afere z histeria i placzem w tle ze przy drugim podejsciu wzielam go pod pachy do domu to zaczal sie tak rzucac i krzyczec ze bylam cala mokra i czerwona jak mu ubieralam buty i z wrazenia zapomnialam torebki:no::no:oj dluuuugo tam teraz nie pojdziemy...

majus nie martw sie juz nie wiele do wiosny zostalo;-)

i ja isę witam

czesc marta
u nas wczoraj bylo ładnie a dzis pada:dry: a mamy jechać nad morze:dry:
haha my wczoraj pierwszy raz w sklepie wsadzilisy mata na helikopter - był w szoku ale mu sie spodobalo - a pozniej wypatrzyl gdzies autko i juz sam chcial - oj najgorzej cos pokazać - ale radośc dzieca bezcenna:-D

miłej nedzieli i podeslijcie slonka - jak macie

i ja się witam, ale tylko na chwilkę. Słyszę, że młoda chce się bawić więc chyba pogram z nią w nową grę. U mnie słoneczko nieśmiało próbuje wyjść zza chmurek - mam nadzieję, że mu się uda bo planowaliśmy spacerek :-)

hana ale wam zazdroszcze tego morza, tez bym sie wybrala.
moi rodzice maja dom ale w zime go nie ocieplaja calego bo za drogo. tylko jakis jeden pokoj jak jada no i z malym sie boje zeby sie nie rozchorowal:-(
a tak bym sobie powdychala morskiego powietrza:sorry2:

ja tez zaraz zmykam bo jak co niedziele obiad u rodzicow;-)
milego dnia

czesc
a my drugi dzien sloneczko na oknem
wczoraj przed poludnie Oli bawila sie na balkonie bo bylo cieplo
a pozniej spacerem z hulajnoga
jak bylo slonce bylo ladnie i cieplo
dzis moze na nowy rower wyjdziemy jak tez bedzie ladnie:-D
a ja wlasnie mam sie zamiar zwiasc za ciaslo Brown
skladniki wczoraj kupilam i ja nie to ze usnela z Oli o 21 :-(bylby juz wczoraj

reklama
Hej niedzielnie. ;-)

U Nas dziś wieje i leje. :angry: Wściec się można z tą pogodą. :angry:
Za to popołudniu mamy gości - przychodzi Grzesia siostra z mężem i 14to miesięcznym synkiem. :-) :-D :-) Zuzia już się doczekać nie może! :-D :-D :-D

Do góry