reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
bry
ja tez się dołączam z końcówką@:-)

mała spi ja robie obiad- krem z brokułów;-) jak Zosia wstanie to wybieramy sie spacerkiem do miasta 3km do drogerii na zakupy pieluchowo-chusteczkowo- mlekowe, dzisiaj jest taka promocja ze jak zrobie zakupy powyzej 15 euro to dostane 2 bilety do paarku rozrywki,o tego

www.slagharen.com

a ja podejrzewam ze zapłace około 40 euro wiec napewno dostane:-D

bry

mała spi ja robie obiad- krem z brokułów;-) jak Zosia wstanie to wybieramy sie spacerkiem do miasta 3km do drogerii na zakupy pieluchowo-chusteczkowo- mlekowe, dzisiaj jest taka promocja ze jak zrobie zakupy powyzej 15 euro to dostane 2 bilety do paarku rozrywki,o tego

www.slagharen.com

a ja podejrzewam ze zapłace około 40 euro wiec napewno dostane:-D

to zrób 2 raz po 15 i weźcie ze sobą znajomych :tak:

czesc i czołem
pytacie skąd się wziąłem
jestem.......... nanananana

a do tego @ mam :-(
to ja się podłączam , nawet z @ :-D
bry
i ja tez .....i ja tez mam @------------ słyszalam ze mozna przez wspolne przebywanie miec w jednym czasie ale ze nie przez net:-D
to zrób 2 raz po 15 i weźcie ze sobą znajomych :tak:
nie ma to jak ekonomiczne przemyślenie sprawy
czesc majuś:-)

jest tu ktoś

reklama
Niespodzianka:-)i ja sie witam wieczorowa pora,a zeby bylo smiesznie rownierz z @:-D.Natka swietny ten park sama bym poszala;-)
No a wogule to moj syn nauczyl sie sam stawac na nozki i trzymajac sie czegos robi dwa kroki a potem bam:rofl2:i teraz juz tylko ciagle na nozki:sorry:ech.A jutro przylatuje moja mamuska do mnie hura wkoncu odpoczne:-)Basiu jak tam dzieciaki??bo chyba znowu chorzy byli??

Do góry