reklama
natka86
mamusia Zosieńki
bry
ja tez się dołączam z końcówką@:-)
mała spi ja robie obiad- krem z brokułów;-) jak Zosia wstanie to wybieramy sie spacerkiem do miasta 3km do drogerii na zakupy pieluchowo-chusteczkowo- mlekowe, dzisiaj jest taka promocja ze jak zrobie zakupy powyzej 15 euro to dostane 2 bilety do paarku rozrywki,o tego
www.slagharen.com
a ja podejrzewam ze zapłace około 40 euro wiec napewno dostane
mała spi ja robie obiad- krem z brokułów;-) jak Zosia wstanie to wybieramy sie spacerkiem do miasta 3km do drogerii na zakupy pieluchowo-chusteczkowo- mlekowe, dzisiaj jest taka promocja ze jak zrobie zakupy powyzej 15 euro to dostane 2 bilety do paarku rozrywki,o tego
www.slagharen.com
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dzien dobry:-)
My juz po spacerku,pogoda troche sie poprawila to wykorzystalismy to.
My juz po spacerku,pogoda troche sie poprawila to wykorzystalismy to.
bry
www.slagharen.com
to zrób 2 raz po 15 i weźcie ze sobą znajomych
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Natka to czeka was super zabawa:-)
czesc i czołem
pytacie skąd się wziąłem
jestem.......... nanananana
czesc majuś:-)
jest tu ktoś
pytacie skąd się wziąłem
jestem.......... nanananana
a do tego @ mam :-(
to ja się podłączam , nawet z @
i ja tez .....i ja tez mam @------------ słyszalam ze mozna przez wspolne przebywanie miec w jednym czasie ale ze nie przez netbry
nie ma to jak ekonomiczne przemyślenie sprawyto zrób 2 raz po 15 i weźcie ze sobą znajomych
czesc majuś:-)
jest tu ktoś
majus26
KAROLEK Moj Skarb
Dobry wieczor:-)
reklama
Niespodzianka:-)i ja sie witam wieczorowa pora,a zeby bylo smiesznie rownierz z @.Natka swietny ten park sama bym poszala;-)
No a wogule to moj syn nauczyl sie sam stawac na nozki i trzymajac sie czegos robi dwa kroki a potem bami teraz juz tylko ciagle na nozkiech.A jutro przylatuje moja mamuska do mnie hura wkoncu odpoczne:-)Basiu jak tam dzieciaki??bo chyba znowu chorzy byli??
No a wogule to moj syn nauczyl sie sam stawac na nozki i trzymajac sie czegos robi dwa kroki a potem bami teraz juz tylko ciagle na nozkiech.A jutro przylatuje moja mamuska do mnie hura wkoncu odpoczne:-)Basiu jak tam dzieciaki??bo chyba znowu chorzy byli??