reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dobry wieczór, ale tu dzisiaj pustki :-(

My dzisiaj na spacerku byliśmy, spotkaliśmy Piotrka znajomego spacerującego z psem i Olisia spokoju mu dać nie chciała, wciąz za nim chodziła i go głaskała i chichotała przy tym niemiłosiernie - słodka była. Chowała się za drzewa, a gdy podchodziłam i mówiłam, że ją znalazłam to mówiła że nie chowa się przede mną tylko przed nimi i że "to chłopaki mają mnie znaleźć" - wymiękłam - chłopaki - P. ma ponad 30 lat a tamten coś koło 45 :-)

Dzisiaj udało mi się uzyskać wpis do indeksu. Jutro indeks do dziekanatu :-) Wszędzie było napisane, że Ci co się starają o stypendium muszą oddać indeks do 15-tego, ale dzięki Bogu w związku z tym, że 15-ty wypadł w niedzielę to można do poniedziałku :-). Jak mi drugi semestr pójdzie tak dobrze jak pierwszy to stypendium nam zagwarantowane :-) - jeśli tak pójdzie - oby - chociaż już widzę, że łatwo nie będzie :-(
P bierze prysznic, ja już w łóżeczku, popijam cincina z sokiem pomarańczowym, Olisia śpi od 20-tej :-)
Jutro do pracy :-(
Aga - Twoja młoda jeździ na hulajnodze?? Bo ja się zastanawiam czy mojej nie kupić.

reklama
czesc
ja jak zwykle sie przywitac
PHANTAS Oli dostala hulajnoge na dzien dziecka w tamtym roku i smiga bez problemu,sasiadki jest 3 miesiace starsza i jezdzila na hulajnodze jeszcze w zeszle wakacje nim ja kupikam swojej
a moja jak czasem widzi pani z psem jak wracamy z przedszkola to mowi,mam kupoisz mi zywego pieska lub kotka

dzień dobry :)
My już po remoncie, wyszło bombowo, ale nawet opisać nie mam sił ;-)
Może uda się później zdjęcia jakieś porobić, ale jakby coś to nie tu ;-)
Muszę się wziąć za prasowanie, bo zaległości mam straszne. Odezwę się może potem.
A póki co to życzę udanego popołudnia :happy:

reklama
Do góry