reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry

znowu nie było mnie tu kilka dni, ale net mi wciąż siada :-( Tak się na nich zapiekliłam, że zmieniam dostawcę internetu. Wiecznie coś nie tak, wiecznie do nich dzwoniłam, ale w yum tygodniu to już przegieli. Ja w domu na zwolnieniu cały tydzień siedzię i internetu nie mam. Szlag człowieka trafia.

Dzisiaj zadzwonili do mnie z poradni, że przyszły moje badania cytologiczne i że jest coś nie tak i że muszę iść do nich raz jeszcze, ale tym razem na pobranie wycinku z szyjki macicy :baffled: na pewno wszystko ok - bo jak inaczej??:baffled:
Dzisiaj idę na badanie.

Aaaa - w końcu odmówiłam tamtą pralkę i zdecydowałam się na inną :-) - teraz czekam na boscha, no i zamówiłam nowe mebelki do pokoju Olisi. Będą za jakiś miesiąc :-( ale warto poczekać bo mi się naprawdę podobają.
http://www.intermeble.pl/dziecinny/1598/

witam

Phanttas mebelki super:))

a co do wynikow to napewno beda ok.

Martucha u nas remont peica robi administracja, ale rpzy tym pozadny balagan jest.
sadza i brud doslownei wszedzie.

a my od jutra bierzemy sie za malowanie pokoju.

a dzis dosc szybko uwinelismy sie ze sprztaniem.

milego weekendu dziewczyny:))
bo nie wiem czy bede miala kompa wogole podlaczonego.

dobranoc

to znowu ja

wróciłam z plot u koleżanki :-)

wyniki - żadne wyniki - badanie 27-go marca, ake lekarz mi powiedział, że to na pewnoo nie rak

o boże, ale jestem śpiąca - literek nie widzę - w takim razie - dobranoc.

dzień dobry;-)

phantas super ze z badaniami ok, kurcze tez musze sie wybrac do gina, ciagle odkladam:zawstydzona/y:

a mebelki super, ale zazdroszcze takiego pokoiku Oliwci:-)

a ty co takie poranne pobudki robisz?? my wstalismy o 9.20:szok:

Dzień dobry. :-D

Kuchnia pomalowana!!! :-D :-D :-D W godzinkę z kawałeczkiem. :-D Na taki śliczny żółciutki - budyniowy (było napisane cytryna ;-) ) kolor,achhhhhhh,jak mi się teraz podoba Nasz domek!!! :-D :-D :-D Jeszcze kurde,muszę sobie pomyśleć nad kolorem łazienki. ;-) :-p Za wielu kawałków ścian tam nie ma,bo większość zajmują płytki,ale zawsze jakiś inny akcent,niż biały by tam był. ;-)

Phantas,mebelki ładniuchne. :-) A ze zdrówkiem wszystko będzie ok. :tak:

reklama
Do góry