reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Dobry wieczor.Ja tak na chwileczke po nocy wpadam,bo w dzien to za bardzo czzasu nie mam,:sorry2:u nas juz sie prawie wszystko poprawilo,Kacper coraz lepiej znosi polske,ale ma jakies dziwne napady wscieklosci:dry:czasami.Jeszcze dwa tygodnie i wracamy,jak ten czas leci:szok:Pozdrawiam:-)

reklama
witam z rana;-)

Agutka podsunelas mi pomysl na dzisiejszy dzien:-)tez sie wybierzemy do figloparku bo pogoda paskudna

Ola a ty mi narobilas smaka na gulasz:-p no i oby to remontowanie szybko sie skonczylo bo wiem jakie to meczace:tak:a wy teraz to juz tylko ten piec robicie? ile to bedzie trwalo??

Dzień dobry! :-)

Pogoda za oknem znowu paskudna! Leje,wieje i w ogóle bleeeee! :angry: :baffled: :baffled: :baffled:

Dziś wieczorem,jak Zuzia zaśnie,zabieramy się za malowanie kuchni,bo wczoraj kupiłam farbę. :-D Już się doczekać nie mogę! :-D

Martaaaaaaaaa! :-p Mam prośbę do Ciebie. ;-) Wrzuć mi,proszę,przepis na tego Brownie,co? Bo w necie jest tyle tych przepisów,że masakra. :baffled: A ostatnio ciągle "chodzi za mną" czekolada. :sorry2: :sorry2: :sorry2: :-p :zawstydzona/y:

Agutka ja ostatnio robiłam brownie bez mąki(z przepisu Nigelli z książki) i powiem ci że bez rewelacji i wychodzi straaaaaasznie drogi. mOge wrzucić ci przepis ale ja zawsze jem brownie takie typowe i sto razy bardziej mi smakuje;-)

Agutka ja narazie robiłam tylko to, reszta niesparwdzone ale bardzo czesto jesm u nas w caffe i zdecydowanie bez bakali mi bardziej smakuje;-) takze mysle ze to niepotrzebny drogi dodatek no ale wiadomo wszystko wedle gustu:-)
ogolnie w brownie zazwyczaj sa takie same skladniki, maka, cukier, czekolada, troche ekstraktu waniliowego i jakies groszki albo pokruszona czekolada, mysle ze ktorykolwiek z przepisow z neta wezmiesz wyjdzie ok:happy:
ja dzis tez zrobie bo mam doła przez ta pogode:dry:

Dzięki Marta. :-)

Dziś nie mam jak wyjść po produkty,przez tę pogodę,ale postaram się jutro nadrobić. :-D Dziś za to "zadowolimy się" babką budyniową. ;-) :-D

to ja jak dziś zrobie wrzuce ci przepis.
a jeśli chodzi o budyniowe przysmaki to ostatnio jadłam nieziemski deser "budyń waniliowy z malinową nutą":-) pychota:rofl2:
a przepis był na budyniu waniliowym familijnym Dr Oecter'a;-)
a wy jaką babkę robicie??

reklama
mmmm przepysznie wygląda ta babka:-) ide do sklepu po produkty bo az mi sie slodkiego zachcialo:-D

tam z tym budyniem to bylo ze jakos maliny mrożone z cukrem sie podgrzewalo w rondelku i pozniej przekładało warstwa budyniu waniliowego i wartswa tych malin i na wierzyc ja dalam keksa z bitej smieatny - pychota:rofl2:
jak kupie ten budyn to napisz dokladnie, proste i szybkie;-)

ok smigam po pordukty na brownie:-p

Do góry