Dobry wieczor.Ja tak na chwileczke po nocy wpadam,bo w dzien to za bardzo czzasu nie mam,u nas juz sie prawie wszystko poprawilo,Kacper coraz lepiej znosi polske,ale ma jakies dziwne napady wscieklosciczasami.Jeszcze dwa tygodnie i wracamy,jak ten czas leciPozdrawiam:-)
reklama
K
konto usuniete
Gość
witam z rana;-)
Agutka podsunelas mi pomysl na dzisiejszy dzien:-)tez sie wybierzemy do figloparku bo pogoda paskudna
Ola a ty mi narobilas smaka na gulasz no i oby to remontowanie szybko sie skonczylo bo wiem jakie to meczacea wy teraz to juz tylko ten piec robicie? ile to bedzie trwalo??
Agutka podsunelas mi pomysl na dzisiejszy dzien:-)tez sie wybierzemy do figloparku bo pogoda paskudna
Ola a ty mi narobilas smaka na gulasz no i oby to remontowanie szybko sie skonczylo bo wiem jakie to meczacea wy teraz to juz tylko ten piec robicie? ile to bedzie trwalo??
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzień dobry! :-)
Pogoda za oknem znowu paskudna! Leje,wieje i w ogóle bleeeee!
Dziś wieczorem,jak Zuzia zaśnie,zabieramy się za malowanie kuchni,bo wczoraj kupiłam farbę. Już się doczekać nie mogę!
Martaaaaaaaaa! Mam prośbę do Ciebie. ;-) Wrzuć mi,proszę,przepis na tego Brownie,co? Bo w necie jest tyle tych przepisów,że masakra. A ostatnio ciągle "chodzi za mną" czekolada.
Pogoda za oknem znowu paskudna! Leje,wieje i w ogóle bleeeee!
Dziś wieczorem,jak Zuzia zaśnie,zabieramy się za malowanie kuchni,bo wczoraj kupiłam farbę. Już się doczekać nie mogę!
Martaaaaaaaaa! Mam prośbę do Ciebie. ;-) Wrzuć mi,proszę,przepis na tego Brownie,co? Bo w necie jest tyle tych przepisów,że masakra. A ostatnio ciągle "chodzi za mną" czekolada.
K
konto usuniete
Gość
Agutka ja ostatnio robiłam brownie bez mąki(z przepisu Nigelli z książki) i powiem ci że bez rewelacji i wychodzi straaaaaasznie drogi. mOge wrzucić ci przepis ale ja zawsze jem brownie takie typowe i sto razy bardziej mi smakuje;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agutka ja ostatnio robiłam brownie bez mąki(z przepisu Nigelli z książki) i powiem ci że bez rewelacji i wychodzi straaaaaasznie drogi. mOge wrzucić ci przepis ale ja zawsze jem brownie takie typowe i sto razy bardziej mi smakuje;-)
To mi podaj ten przepis,który jest lepszy i tańszy,proszę. :-) :-) :-)
K
konto usuniete
Gość
Agutka ja narazie robiłam tylko to, reszta niesparwdzone ale bardzo czesto jesm u nas w caffe i zdecydowanie bez bakali mi bardziej smakuje;-) takze mysle ze to niepotrzebny drogi dodatek no ale wiadomo wszystko wedle gustu:-)
ogolnie w brownie zazwyczaj sa takie same skladniki, maka, cukier, czekolada, troche ekstraktu waniliowego i jakies groszki albo pokruszona czekolada, mysle ze ktorykolwiek z przepisow z neta wezmiesz wyjdzie ok
ja dzis tez zrobie bo mam doła przez ta pogode
ogolnie w brownie zazwyczaj sa takie same skladniki, maka, cukier, czekolada, troche ekstraktu waniliowego i jakies groszki albo pokruszona czekolada, mysle ze ktorykolwiek z przepisow z neta wezmiesz wyjdzie ok
ja dzis tez zrobie bo mam doła przez ta pogode
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzięki Marta. :-)
Dziś nie mam jak wyjść po produkty,przez tę pogodę,ale postaram się jutro nadrobić. Dziś za to "zadowolimy się" babką budyniową. ;-)
Dziś nie mam jak wyjść po produkty,przez tę pogodę,ale postaram się jutro nadrobić. Dziś za to "zadowolimy się" babką budyniową. ;-)
K
konto usuniete
Gość
to ja jak dziś zrobie wrzuce ci przepis.
a jeśli chodzi o budyniowe przysmaki to ostatnio jadłam nieziemski deser "budyń waniliowy z malinową nutą":-) pychota
a przepis był na budyniu waniliowym familijnym Dr Oecter'a;-)
a wy jaką babkę robicie??
a jeśli chodzi o budyniowe przysmaki to ostatnio jadłam nieziemski deser "budyń waniliowy z malinową nutą":-) pychota
a przepis był na budyniu waniliowym familijnym Dr Oecter'a;-)
a wy jaką babkę robicie??
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mmmmmm,ale mi smaku narobiłaś!!! Jejuuuuu,uwielbiam budynie! A co to była za malinowa nuta? :-)
My robimy taką babkę. ;-)
Winiary - Przepisy, Babka budyniowa
My robimy taką babkę. ;-)
Winiary - Przepisy, Babka budyniowa
reklama
K
konto usuniete
Gość
mmmm przepysznie wygląda ta babka:-) ide do sklepu po produkty bo az mi sie slodkiego zachcialo
tam z tym budyniem to bylo ze jakos maliny mrożone z cukrem sie podgrzewalo w rondelku i pozniej przekładało warstwa budyniu waniliowego i wartswa tych malin i na wierzyc ja dalam keksa z bitej smieatny - pychota
jak kupie ten budyn to napisz dokladnie, proste i szybkie;-)
ok smigam po pordukty na brownie
tam z tym budyniem to bylo ze jakos maliny mrożone z cukrem sie podgrzewalo w rondelku i pozniej przekładało warstwa budyniu waniliowego i wartswa tych malin i na wierzyc ja dalam keksa z bitej smieatny - pychota
jak kupie ten budyn to napisz dokladnie, proste i szybkie;-)
ok smigam po pordukty na brownie