reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

kurde żeby człowiek musiał zagranicą siedzieć by fajne pieniadze zarabiać... aaaa
nawet nie wiedziałam, że tak późno
Ollka jak Ci tam idzie?

reklama
Tafi koncze swoja epopeje:)
jutro przeczytam bo teraz to juz pewnie nawet nie zauwaze ze cos nie ma sensu.
ide do lozka bo mi sie literki zaczynaja zlewac.

dobranoc

Moja najlepsza kumpela i zarazem matka chrzestna Karola tez wyjechala do Niemiec 2 lata temu,ogromnych sum tam nie zarabia ale lepsze to niz 700zl w Polsce.
Dobranoc Olka

dzien dobry:)
dziewczyny przeslijcie mi ta piekna pogode bo u nas leje.
a my dzis mamy sporo spraw do zalatwienia.

Majus moja mama tez tam kokosow nie ma, no ale tez sie nei anpracuje.
a do tego ma super szefowa.
i naprawde nie ma na co nazekac i gdyby nie sytuacja tutaj w polsce w pracy to by tam jeszcze zostala.

ja uciekam bo zaraz wychodzimy.
pewnei sporo czasu zejdzie nam an wybeiraniu farby do pokoju:)

reklama
pol dnia mnie nie bylo a tutaj taka pustka...
wszystko zalatwilam:) farba kupiona, no ale latwo nei bylo.

ostatecznie beda dwa odcienie zielonego, jasniejszy i ciemneijszy,a efekt sie zobaczy na scianach:)
padam juz ze zmeczenia, Oliwka zasnela.

Do góry