reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć Tafojek. ;-)

Zuzia jeszcze śpi. :-) Zupkę mam dla Niej ugotowaną - dziś buraczkowa. :tak: Wstanie,zje i jeśli się nie rozpada,to pójdziemy na spacerek. :tak:

reklama
czesc kobietki:-) witam się tymczasem:tak:
zaraz lecę po małego ale wczesniej wpadłam cosik zjesc bo padalam z głodu...

jeszcze nie chcemyśleć ze znowu sama urzęduję:sorry2:...
zeby tak mozna bylo przewijac czas
hana może ty cos nam polecisz??? w koncu bylas z dziecmi:tak:
pa;-)
natka - zalezy ile kasiorki chcecie wydać - to będzie sierpien wiec wszedzie ładnie i gorąco ufffffffff jak pomyślalam:tak:... ja bylam z dzieciakami w turcji i tunezji- wszedzie mi isę podobalo z przewagą na tunezję:tak:

dobra zmiatam po młodego

czesc dziewczynki, fajnie ze dzis troche naskrobalyscie;-)

tafojka ale super z tymi zajeciami, musze u nas cos takiego poszukac.

Ola, Aga jakie wy zorientowane w sprawach urzedowych:szok:
ja jestem zielona i nie wiem nawet co to MOPs:sorry2: ale jak cos doplacaja do przedzszkoli to sie zorientuje chociaz Nikus jeszcze teraz nie pojdzie...

hana kolejny raz nawoluje sie do swojego miasta:-p:-)

Cześć wieczorem...

My dziś z Zuzią byłyśmy sobie na zakupkach w takim wielkim centrum handlowym,no i kupiłam Jej kilka rzeczy,najadłyśmy się i wróciłyśmy do domku. :-) Od razu mi się humor poprawił! :tak:

Ale teraz,kiedy Zuzia już śpi... Jakoś znowu mi tak nie za lekko na duszyczce... :-( :zawstydzona/y:

Marta,MOPS,to jest Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej i u nich możesz się starać o wszelkie,hm... dofinansowania. ;-)

Martucha to Agutka ci wszytsko wyjasnila;)

Agutka fajnie ze milo spedzilyscie dzien:)
ja jak wchodze z Oli do duzego sklepu to ona od razy pyta gdzie tu mozna kupic frytki, wiec zaczynamy od jedzonka a pozniej spokojnie chodzimy po sklepach... :)
a co ciekawego kupilyscie z Zuzka??

ja popoludnie mile, plotki zaliczone, wdrodze do domku zaliczony tez solarek. mloda juz spi

Agutka no to super, musze sprawdzic gdzie to u nas jest i popytac co nam sie nalezy:tak: tylko mam nadzieje ze nie ma takich kolejek jak w urzedzie pracy:baffled:

a ty pochwal sie co nakupowalyscie??

ja zaraz zmykam na gotowe na wszystko bo nadrabiam stare odcinki, w czwartek zaczyna sie 5 sezon!!!!!!!!!! juz sie nie moge doczekac, kocham ten film:-)

reklama
Ola,poszłam z myślą kupna puzzli dla Zuzi i bluzki z autami. :-p Pierwszego nie było odpowiedniego,a drugie miało kosmiczną cenę (w h&m),więc sobie podarowałam. ;-) Ale znalazłam (właśnie w h&m) takie przyprasowanki materiałowe na bluzki - 3 w komplecie - z autami i od razu kupiłyśmy,hihi. :-D Pierwsze co,jak weszłyśmy do domu,to Zuzia złapała za żelazko i kazała mi przyklejać te auta do Jej bluzeczki. :sorry2: :-D :-D :-D :tak:
Do tego taką słodką opaskę do włosków - mam nadzieję,że jak się zrobi cieplej,to Zuzia zechce ją nosić. :-) No i adidaski w Smyku z Cool Clubu,bo mieli mega przecenę. :szok: I auto. :baffled: :-p :-D Patrzyłam też za tymi porcelankami do malowania,ale nie było. :no:
A do jedzenia miałysmy właśnie m.in. frytki,haha. :-D :-p

Do góry