reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a my nie mamy h&m a to moj ulubiony sklep:crazy: co za wiocha:sorry2:
Agnieszka to widze ze zakupy udane, a jak te naprasowanki wam wyszly??

dziewczyny slyszalyscie ze maja jeszcze przyjsc mrozy i snieg??:szok:

reklama
Martucha idz zloz podanie do mopsu i umow sie na wywiad z pracownikiem socjalnym.

Agutka super zakupy:)
a jakich puzli szukalas??

ja niedawno jak z Oli bylam to chcialam zobaczyc jakie zabawki ja interesuja... no i ona to wszytko ogalda i odklada...

hana kolejny raz nawoluje sie do swojego miasta:-p:-)
a my nie mamy h&m a to moj ulubiony sklep:crazy: co za wiocha:sorry2:
:szok:
TY - matuś nawołujesz do gorzowa a u Was hm nie ma:szok::szok::szok: o nie..........:-) zartuje - ale ja tez lubię:tak:
Ale teraz,kiedy Zuzia już śpi... Jakoś znowu mi tak nie za lekko na duszyczce... :-( :zawstydzona/y:
agutka - coz to za smuteczki masz - nic się nie zdradzasz co u Was???

ja juz w wyrku z lapikiem
cos maly niespokojnie spi:dry: ciekawajestem czy sie wyśpię?
dobrej nocki:tak:

Marta,fajniutko. :-) Jutro postaram się wkleić zdjątka. :tak: To są takie jakby łatki. ;-) I niedrogo,bo za 3szt dałam 9,90zł. :-)

Ola,takich jakichś zwykłych,ale żeby nie miały więcej niż 6 części. A najmniejsze,jakie znalazłam,to były 12. :dry: Owszem,był takie wkładane zwierzątka,czy pojazdy w odpowiednie dziury na deseczce,ale mi chodziło o takie najzwyklejsze puzzle. ;-)

Hana,a co tu dużo mówić... Od listopada ciągnie się za Nami jeden problem,doszedł kolejny i tak sobie żyjemy. :-( :sorry2: No,a na dodatek G. wylądował w sobotę w szpitalu. Ale nie pytajcie dlaczego,nie chcę o tym pisać... Przynajmniej nie narazie... :no: :zawstydzona/y:

Olka dzieki napewno zloze:tak:

hana nie martw sie mam pod nosem Szczecin i tam jezdze do galaxy:-D:-D:-p

dobra laseczki ja zmykam, milej nocki;-)

reklama
Do góry