reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
milego spacerku:)

u nas jest szaro...

my wybieramy sie na krotki spacerek pozniej, mloda dzis za wczesnie wstala i wlasnie sobie lezakuje:)

Cześć i dziś...

Ola,to i tak taniej niż u Nas. U Nas jedne przedszkole organizuje zajęcia dla Dzieci i są to 2 godzinki tygodniowo,a każda godzina kosztuje 20zł. :baffled: Tak przeliczyć na cały miesiąc... :baffled: Wszystko takie drogie do chole*y jasnej! :angry:

Natka,tak widziałam.

Agutka tylko ze u nas placisz 30 zl i wlasnie ogladalam teraz zajecia trwaja poltorej godizny.
no i to sa zajecia dla mam z dziecmi, a jezeli chce zeby Oli byla tam sama to dodatkowo placi sie 7 zl za godzine pobytu.
sa tez nowe bajkowe zajecia, kosztuja30 zl za 3 godziny, i to sa jakies zabawy an temat bajki ktora pani czyta na tych zajeciach i tez oczywiscie dla mam z dziecmi.

ceny jak dla mnie wysokie, ale maisto nie chce dotowac tych zajec...

Ola,no właśnie,a z czego Ty masz płacić? Z tych marnych pieniędzy od niego,albo z MOPSu? :dry: A przecież dziecko też potrzebuje integracji z rówieśnikami. :baffled: A właśnie,MOPS Ci nie może chociaż trochę tego dofinansować?

tak...
tylko jak wczesniej podjac prace skoro nie ma sie z kim dziecka zostawic.
wiesz co praktycznie wszedzie doplacaja do przedszkola... i szczerze to nie planuje tego tak zostawic,s koro kazde miasto dostaje na to kase to nasze pewnie tez tylko wydaja to na inne cele...

reklama
jak dla mnie nierelane jest podjecie pracy poki mloda nie ebdzie wprzedszkolu...
sama bym ja miala zostawiac...

dziwne maja przepisy...

Do góry